header-rugzak

Rugzakken en backpacks voor naar school, werk of op reis

Bekijk de gehele collectie »

Populaire rugzakken en backpacks


Alle grote merken rugzakken

Merk EastpakMerk HerschelMerk FjällrävenMerk DakineMerk VaudeMerk The North FaceMerk VansMerk DeuterMerk KiplingMerk OrtliebMerk NomadMerk Jack WolfskinMerk SamsoniteMerk Quechua

Wij helpen je met het kiezen van de juiste rugzak

Op de website Rugzak Vergelijken vergelijken we rugtassen, backpacks en schoudertassen van verschillende webshops. Door onze gebruiksvriendelijke zoekmachine specifiek voor rugzakken vind je eenvoudig de juiste tas voor werk, kantoor en voor op reis.

De perfecte tas voor school en kantoor
Voor de juiste keuze voor een schooltas of laptop tas is het belangrijk te kijken naar verschillende specificaties. Neem je bijvoorbeeld vaak je laptop mee in de rugzak, kijk dan of de tas wel een laptopvak heeft en voor hoeveel inch deze geschikt is. Bedenk ook hoeveel spullen je dagelijks in de tas draagt en hou rekening met de inhoud. De merken Herschel als Eastpak bieden bijvoorbeeld een perfecte oplossing als je op zoek bent naar een stevige moderne rugzak of schoudertas voor naar kantoor of school.

Reistassen
Op onze website vindt je ook een ruim aanbod aan backpacks. De perfecte tas voor een lange trip naar het buitenland. Ook de backpacks zijn er in vele maten en soorten. Een reistas is natuurlijk snel gevuld, dus bedenk goed welke spullen je meeneemt voordat je een keuze maakt voor het aantal liters. Met een reis van 1 t/m 3 maanden moet een backpack van 50 of 60 liter ruim voldoende zijn. Ga je langer weg dan is het wellicht verstandig een grotere backpack aan te schaffen. Ga je ook actief wandelen of bergbeklimmen met de rugtas dan zijn er verschillende opties voor een drinkwater systeem. Erg praktisch voor de actieve backpacker.

Bekijk de volledige collectie

Laatste artikelen

Laatste nieuws

© Copyright Dik.nl 2022 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag