Nieuws

Backpacken populair onder Nederlandse jongeren

28 februari 2017

Veel Nederlandse jongeren gaan met een rugzak de wereld over. Ruim een kwart van alle jongeren tussen de 22 en 30 jaar is in de afgelopen 5 jaar langer dan een maand op rondreis geweest. 92% van deze rondreizen waren buiten Europa. Dit blijkt uit cijfers van een rondvraag onder 1100 jongeren uitgevoerd door dik.nl. […] Lees meer »

De Everyday-rugzak: een (camera)tas voor dagelijks gebruik

12 september 2016

Van een idee naar meer dan 26.000 mensen die je project steunen. Door middel van een crowdfundingproject is de lijn van de Everyday-rugzak tot stand gekomen: ontworpen door fotografen en te gebruiken voor iedereen. Het doel was om ‘slechts’ een half miljoen dollar op te halen, maar aan het eind van de streep stond de […] Lees meer »

Fjällräven gaat voor een nog betere en milieuvriendelijkere tas

29 augustus 2016

De kekke rugzakken van Fjällräven zijn misschien wel een van de meest gedragen tassen van dit moment. Je ziet ze niet alleen meer bij mensen die een tocht door de bergen gaan maken, maar ook mensen die nu naar het werk gaan of een dagje gaan winkelen dragen de tassen. Het in elkaar gekropen vosje […] Lees meer »

De Plant Bag, een rugzak die zorgt voor schone lucht

1 februari 2016

Ken jij je oude Eastpak nog? Tegenwoordig is een rugzak meer dan enkel een ding op je rug. Het is een waar fashionitem geworden en moet voor veel mensen niet alleen praktisch, maar ook mooi zijn. Nu is dit niet het enige waar een rugzak aan moet voldoen. Tenminste, als het ligt aan studenten van […] Lees meer »

The North Face kondigt nieuwe Access Pack rugzak aan

25 januari 2016

Update Juli: De rugzak is nu beschikbaar. Vergelijk alle prijzen op deze pagina. Outdoor specialist The North Face heeft gisteren haar nieuwe paradepaardje op het gebied van rugzakken bekendgemaakt. De nieuwe Access Pack beschikt over een zeer praktisch ontwerp met enkele zeer prettige snufjes. De tas legt de lat hoog op het gebied van functionaliteit […] Lees meer »

De handigste rugzak ooit

21 januari 2016

Daar ga je weer. Elke keer als je wat uit je rugzak moet pakken moet je hem afdoen. Dat kan eenvoudiger, vind ik. Dat dachten ze bij het bedrijf Wolffepack ook. Gelukkig hebben ze er iets op bedacht. Met deze rugzak kun je gewoon je spullen uit je tas halen zonder al dat gehannes van […] Lees meer »

© Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag