De handigste rugzak ooit

Daar ga je weer. Elke keer als je wat uit je rugzak moet pakken moet je hem afdoen. Dat kan eenvoudiger, vind ik. Dat dachten ze bij het bedrijf Wolffepack ook. Gelukkig hebben ze er iets op bedacht. Met deze rugzak kun je gewoon je spullen uit je tas halen zonder al dat gehannes van het afdoen en daarna weer omdoen van je rugzak. David Wolffe – de uitvinder van deze rugtas – is trots op zijn creatie. Hij zegt dat de rugzak beter én veiliger is dan voorheen.

Het idee ontstond toen Wolffe een familie-uitje had. Hierbij waren zijn drie kinderen ook aanwezig en dan moet er natuurlijk wel eens iets uit de rugzak gehaald worden. Dat eindeloze gedoe was hij zat. Zo zat dat hij zijn baan opzegde om de ideale rugzak te ontwerpen. De rugzak moest gemakkelijk te dragen zijn en er moest snel iets uitgehaald kunnen worden. De tas die daaruit voortgevloeid is, is in een handomdraai naar voren te halen zonder het gevaar dat hij op de grond terecht komt.

Doormiddel van crowdfunding is zijn idee werkelijkheid geworden. Vele concepten gingen aan het uiteindelijke ontwerp vooraf, maar uiteindelijk creëerde hij de rugzak waarvan hij droomde. Dit jaar ontving hij voor zijn unieke design de Good Design Award, in de categorie persoonlijke accessoires.

Deze rugzak is vanaf nu ook in Nederland te koop. Deze rugzak wordt niet alleen als handig gezien door mensen die een dagje weg gaan. Ook fotografen zullen baat hebben bij het handige design, met hun peperdure apparatuur. Zelfs sporters zoals skiërs kunnen tijdens het skiën hun rugzak makkelijk naar voren kunnen halen.

De Wolffepack kan veel kilo’s dragen. Een echte spierbundel dus. Dit komt door het zogenaamde Expeto-systeem. Dit bestaat uit drie sterke kabels die verbonden zijn met het draagharnas en kunnen tot wel 300 kilo dragen. Dat zijn aardig wat boodschappen! Vooraan zit een handgreep, waarmee je de tas kan loskoppelen zodat je hem naar voren kan halen in één soepele beweging. Aan de voorkant kan de tas worden vastgezet en vice versa. Je kan kiezen uit twee modellen: een van 22 liter en een van 18 liter. Dit is dé krachtpatser onder de rugzakken en nog eenvoudig in gebruik ook!

© Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag