Dik.nl bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Review 20 Dagen Suikervrij dieet

Ons dagelijkse eten bevat veel (verborgen) suikers. Deze suikers zorgen ervoor dat onze bloedsuikerspiegel niet stabiel is en onze hormonen niet in balans zijn. Wil je gezond afvallen en blijvend gewicht verliezen dan is het verstandig om suikers te vermijden op je bord. Het 20 Dagen Suikervrij dieet is speciaal opgesteld voor 40+ vrouwen, maar kan ook met de hele familie gevolgd worden.

Het detox programma bevat een dagplanning, lekkere recepten en leert je om betere keuzes te maken. Zo kun je binnen 20 dagen overtollig vet kwijtraken en een nieuwe stap zetten naar een gezonder voedingspatroon.

Start met afvallen met het 20 Dagen Suikervrij dieet

Pluspunten

 • Beter leren voedselkeuzes te maken
 • Kant en klare dagprogramma's
 • Geen maandelijkse kosten

Minpunten

 • Niet geschikt voor vegetariërs
 • Programma voor slechts 20 dagen

Wat kun je lezen in deze review?


Hoe werkt het?

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat er een verband is tussen je hormonen en afvallen. Je kunt pas gericht en blijvend gewicht verliezen als je hormoonbalans in orde is. Het is daarom belangrijk om de juiste voedingsstoffen te eten en onze slechte voedingsgewoonten achter ons te laten. Een slecht voedingspatroon zit hem vooral in het eten van suikers en snelle koolhydraten. We eten dagelijks veel van deze producten, waardoor we eigenlijk verslaafd raken aan deze suikers en na een bepaalde tijd weer hunkeren naar suikers.

Bij producten met suikers en snelle koolhydraten kun je denken aan taartjes, vruchtensappen, bewerkt voedsel, pizza en pasta. Snelle koolhydraten worden uiteindelijk omgezet in suikers (glucose) waardoor je na een korte tijd alweer honger hebt en je energieloos voelt. Het 20 Dagen Suikervrij dieet is erop gericht om deze suikers te vermijden en zo te zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel.

Pas als je hormonen in je lichaam in balans zijn kun je die overtollige kilo’s gaan verbranden. Zo kun je dus op een gezonde manier blijvend gewicht verliezen. Met dit dieet volg je 20 dagen lang de recepten volgens een bepaald schema. Het boek richt zich met name op vrouwen van 40 jaar en ouder, maar de recepten zijn net zo goed voor het hele gezin geschikt. Zo kun je met het hele gezin genieten van de gezonde en makkelijke gerechten.


Fases van dit dieet

Het dieet werkt niet met verschillende fases, maar biedt een compleet programma aan voor 20 dagen. In deze 20 dagen worden alle suikerhoudende voedingsmiddelen vervangen door gezonde recepten. Tijdens deze 20 dagen zul je merken dat de drang naar suiker afneemt en dat je lichaam vet gaat verbranden. Niet alleen kun je tijdens deze 20 dagen afvallen, maar je merkt ook dat je bewuster gaat eten na het dieet. Je leert namelijk om betere keuzes te maken, zodat je ook na deze 20 dagen kunt schakelen naar een gezonder voedingspatroon en zo kunt blijven afvallen.


Wat zit er inbegrepen in dit dieet?

Het 20 Dagen Suikervrij dieet is een volledig online programma. Als je kiest voor het 20 Dagen Suikervrij dieet dan ontvang je de volgende PDF-bestanden:

 • Het 20 Dagen Suikervrij dieetboek met dagplanning en alle bijbehorende recepten
 • Bonus 1: Startersgids 20 Dagen Suikervrij
 • Bonus 2: 10 suikervrije dranken
 • Bonus 3: 10 suikervrije lekkernijen
 • Bonus 4: boodschappenlijstjes
 • Bonus 5: Lid van de Facebook community van 20 Dagen Suikervrij
 • Bonus 6: Motivatie e-mails en updates

De beloftes van dit dieet

Als het programma volgt van 20 Dagen Suikervrij dan wordt er beloofd dat je snel resultaat ziet. Na de eerste week zal je al minder hunkeren naar suikers. Tijdens het dieet leer je vooral verborgen suikers en slechte koolhydraten te herkennen zodat je betere keuzes kan maken. Aan het einde van de 20 dagen kun je met dit dieet 3-7 kilo overtollig vet verliezen. Daarnaast zegt de website dat je na deze 20 dagen ook blijvend kunt afvallen, omdat je beter in staat bent een gezond voedingspatroon te volgen en minder de behoefte hebt om te snaaien.


Is dit dieet moeilijk te volgen?

Het programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen van 40 jaar en ouder, maar kan ook met het hele gezin gevolgd worden. Als je het dagschema volgt dan zul je merken dat het dieet goed te volgen is. De recepten zorgen ervoor dat je een verzadigd gevoel hebt en dat je voldoende afwisseling hebt. Daarnaast is het programma ook geschikt voor mensen met een glutenallergie en mensen die zuivelvrij willen eten.

Je hebt het programma altijd bij de hand, omdat de boeken als PDF op je tablet, mobiel of laptop te openen zijn. Daarnaast is het programma goed te volgen als je een druk leven hebt of op onregelmatige tijden moet werken. Zo kun je de meeste maaltijden al van tevoren klaarmaken en kosten de recepten weinig bereidingstijd. De producten en ingrediënten zijn tevesn gewoon in elke supermarkt verkrijgbaar.


Wat kost het om dit dieet te volgen?

Als je het 20 Dagen Suikervrij dieet aanschaft dan zijn de kosten hiervoor eenmalig €49. Je ontvangt het online dieetboek met dagplanning en recepten én de bijbehorende extra’s. Het dieet is aan te schaffen via iDeal, PayPal, Bancontact, creditcard en Sofort. Na de betaling kun je direct alle bijbehorende boeken downloaden en gebruiken.


Is dit dieet succesvol?

Het dieet is speciaal opgesteld voor vrouwen van 40 jaar en ouder en is niet geschikt om in korte tijd veel af te vallen. Het dieet is opgesteld voor mensen die bewuste keuzes willen maken en op een gezond en normaal tempo willen afvallen. Het dieet kan helpen bij het ontwikkelen van een gezonder voedingspatroon.

Op de website zijn al veel positieve ervaringsverhalen te lezen van vrouwen die dit dieet hebben gevolgd. Het is niet bekend hoeveel procent ook daadwerkelijk 3-7 kilo is afgevallen met het dieet. Als je niet afvalt door het dieet of niet tevreden bent dan kun je binnen 30 dagen gebruik maken van de garantie. Stuur een e-mail en je ontvangt het aankoopbedrag terug.


Conclusie: Voordelen & Nadelen

Het eerste voordeel van het 20 Dagen Suikervrij dieet is, dat je zelf betere keuzes leert maken in je voeding. Het tweede voordeel is dat je een dagprogramma krijgt met bijbehorende recepten, zodat je zelf niet hoeft te bedenken wat je moet eten. Daarnaast betaal je eenmalig een aankoopbedrag en ben je geen maandelijkse kosten kwijt aan het volgen van het dieet. Er zijn echter ook wat nadelen op te noemen aan het dieet.

Zo is het dieet niet geschikt voor vegetariërs omdat er zowel vlees- als visgerechten in staan en wordt met name de 40+ vrouw aangesproken in het boek. Daarnaast is er slechts een programma opgesteld voor 20 dagen. Na deze 20 dagen moet je zelf de motivatie behouden om te blijven afvallen. Twee andere minpunten zijn, dat je geen fysiek dieetboek ontvangt en dat er geen persoonlijke begeleiding beschikbaar is.


7.6


Korte termijn
7,1
Lange termijn
7,3
Variatie
6,4
Gemak
7,8
Gezond
8,4
Kosten
8,4
Bezoek 20 Dagen Suikervrij
Bezoek 20 Dagen Suikervrij
Copyright Dik.nl 2023 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag