Dik.nl bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Review Afslank Receptenbijbel dieet

Kan afvallen ook leuk zijn? Met de Afslank Receptenbijbel heb je eigenlijk niet door dat je aan het afvallen bent. In dit boek vind je honderden gezonde, gevarieerde en simpele recepten. Je hoeft geen ingewikkelde ingrediënten in huis te halen, maar je leert op een gezonde manier een maaltijd op tafel te zetten voor het hele gezin.

Als je dit dieet aanschaft ontvang je de bijbehorende dag & -weekmenu’s, zodat je meteen aan de slag kunt om jouw ideale gewicht te bereiken. De recepten zorgen ervoor dat je verantwoord kunt genieten, vaarwel zegt tegen het jojo-effect én dat je blijvende resultaten zal zien.

Bestel de Afslank Recepten Bijbel

Pluspunten

 • Je mag alles eten, zolang je je houdt aan het voedingsschema
 • Gemakkelijke en gevarieerde recepten
 • Niet duur in aanschaf (€27 voor de digitale versie)
 • Gratis bonussen

Minpunten

 • Geen advies over sporten
 • Geen persoonlijke coaching

Wat kun je lezen in deze review?


Hoe werkt het?

Als je wilt afvallen word je vaak overspoeld door verschillende diëten die worden aangeboden. Helaas zijn er nog altijd veel crashdiëten op de markt, waardoor je elke dag weer de motivatie moet opbrengen voor je dieet én waardoor je vaak rondloopt met een hongergevoel. Deze diëten lijken op de korte termijn goed te werken, maar zullen op de lange termijn een jojo-effect veroorzaken. Als mensen na een tijdje stoppen met zo’n dieet komen ze door het veranderde voedingspatroon ineens veel sneller aan. Veel van deze diëten zijn dan ook door een saai voedingspatroon en de geringe inname van calorieën niet goed vol te houden.

Drs. Oscar wilde daarom een dieet creëren dat makkelijk vol te houden is, waarbij je geen honger lijdt én geen beperkingen hebt. Hij heeft hiervoor de Afslank Receptenbijbel in het leven geroepen. Dit is een ‘bijbel’ vol met afwisselende recepten voor een snelle vetverbranding. Diëten voelt zo dus niet echt meer als diëten, omdat je gewoon je favoriete voedsel kunt blijven eten en nog steeds kunt genieten van vetten en zoetigheden. In de receptenbijbel vind je honderden gezonde en gevarieerde recepten waar je met het hele gezin van kunt genieten. De kracht van het dieet zit hem in de lekkere en eenvoudige recepten. Je hoeft dus niet lang in de keuken te staan om een gezonde en gevarieerde maaltijd te kunnen eten. Je leert een ander en nieuw voedingspatroon kennen, waardoor je het dieet nog lang kunt volhouden en je blijvend resultaat ziet.

Bestel je de Afslank Receptenbijbel dan ontvang je niet alleen het boek, maar krijg je ook samengestelde weekmenu’s en bijbehorende boodschappenlijstjes thuisgestuurd. Zo hoef je niet meer vooruit te plannen of na te denken over wat je qua boodschappen in huis moet halen.


Verschillende fases

Het dieet leert je kennis maken met een gezond en gevarieerd eetpatroon. Het gaat erom dat gezond eten leuk én lekker is, zonder dat je daarvoor veel moeite hoeft te doen. De Afslank Receptenbijbel is een dieet dat dus vooral op de lange termijn is gericht. Door te werken met wisselende weekmenu’s en de juiste ingrediënten zul je geen honger lijden en kun je het dieet goed volhouden. Je kunt kiezen voor de fysieke versie (+gratis digitale versie) van de receptenbijbel of enkel de digitale versie van de receptenbijbel.

Door je zelf in te laten zien waar je op moet letten tijdens het diëten biedt de Afslank Receptenbijbel je niet alleen een dieet, maar ook een leercurve waarbij je zelf met de juiste ingrediënten en afmetingen leert koken.


Wat zit er inbegrepen in dit dieet?

Als je de Afslank Receptenbijbel aanschaft zitten de volgende producten inbegrepen bij het dieet:

 • afslank receptenbijbel (download in PDF)
 • bonus 1: dag- & weekmenu’s + boodschappenlijstjes
 • bonus 2: 10 Gezonde Toetjes
 • bonus 3: 84 Gezonde Tussendoortjes
 • bonus 4: 12 Richtlijnen voor een Gezond en Slank lichaam
 • bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma
 • Afslank Receptenbijbel fysiek boek (alleen als je kiest voor het fysieke pakket)
 • gratis verzending (alleen als je kiest voor het fysieke pakket)
 • discrete verzending, zonder vermelding van productnaam (alleen als je kiest voor het fysieke pakket)

Het dieet bestaat dus uit de dag-& weekmenu’s, de bijbehorende Receptenbijbel en de bonusboeken. Bij het dieetprogramma wordt geen advies gegeven over je dagelijkse beweging en er worden geen sportschema’s meegeleverd. Daarnaast is er geen mogelijkheid tot coaching aanwezig in de vorm van een online of offline consult.

Met de Afslank Receptenbijbel kun je dus zonder sporten afvallen. Natuurlijk wordt er wel geadviseerd om de Afslank Receptenbijbel te combineren met sport en beweging aangezien je hier eerder resultaat mee zult behalen.


De receptenbijbel belofte

Door het volgen van de Afslank Receptenbijbel zul je leren hoe je snel en makkelijk een maaltijd op tafel zet waarvan het hele gezin kan meegenieten. Je zult tijd besparen door de kant-en-klare weekmenu’s en boodschappenlijstjes die je in het boek vindt. Je houdt voldoende variatie in je maaltijden, omdat er zowel vegetarische recepten in staan, maaltijden met vis, vleesgerechten, salades, desserts en sauzen. Als je de geselecteerde recepten zorgvuldig volgt dan kun je meerdere kilo’s per week afvallen. Je zult al snel merken dat je overtollig vet verbrandt zonder dat je honger lijdt én met een blijvend resultaat.

Na de aanschaf van het dieetprogramma hoef je niet lang te wachten. Je kunt het e-book namelijk binnen 1 minuut downloaden, zodat je meteen alle recepten en menu’s kunt bekijken. Ben je niet overtuigd van de afslankmethode? Dan kun je binnen 60 dagen gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie. Stuur een mailtje en je krijgt het complete aanschafbedrag terug.


Hoe moeilijk is dit dieet?

Het dieetprogramma is makkelijk om te volgen. Dit komt door de afwisseling in recepten en omdat er geen strenge beperkingen zijn. De recepten zijn geselecteerd voor zowel visliefhebbers, vleesliefhebbers als voor vegetariërs.Daarnaast kun je gewoon blijven genieten van zoetigheden, toetjes en andere extra’s zolang je je aan de recepten van het boek houdt.

Bij het bestellen van het dieet ontvang je dag- & weekmenu’s met bijbehorende productenlijst. Dit maakt het boodschappen doen extra makkelijk, omdat je precies weet wat je nodig hebt. Alle producten van de recepten zijn gewoon verkrijgbaar in de supermarkt en vaak dezelfde prijs of goedkoper dan je normale boodschappen.


Kosten

Als je de Afslank Receptenbijbel wilt aanschaffen dan kun je kiezen voor een fysiek pakket en een digitaal pakket. Als je kiest voor het fysieke pakket dan ontvang je ook alle voordelen van het digitale pakket. De kosten voor het fysieke pakket zijn eenmalig 37,00 euro. Wil enkel de e-boeken ontvangen, dan kun je kiezen voor het digitale pakket. De kosten voor dit pakket zijn eenmalig 27,00 euro. De Afslank Receptenbijbel kan aangeschaft worden via iDeal, PayPal, Mister Cash of machtiging.


Is de Afslank Receptenbijbel succesvol?

Er is weinig informatie bekend over hoe succesvol de Afslank Receptenbijbel is. Op de website staat enkel vermeld dat 2650 klanten al succesvol zijn afgevallen met dit dieet. Het dieet kan succesvol zijn voor verschillende afslankdoelen. Of je nou een bepaald streefgewicht wilt behalen, een gezondere levensstijl wilt creëren of gevarieerder wilt eten: je kunt het allemaal bereiken met de Afslank Receptenbijbel.


Conclusie: de voor- en nadelen

Het grootste voordeel aan dit dieet is, dat het eigenlijk niet als dieet voelt. Je mag van al je favoriete voedsel blijven genieten, zolang je je houdt aan het voedingsschema. Een ander pluspunt is, dat het dieet makkelijk is vol te houden. De makkelijke en gevarieerde recepten zorgen ervoor dat er elke keer weer iets anders op tafel staat. Zo zorg je niet alleen dat je zelf gezond eet, maar kun je je hele gezin verantwoord laten eten.

De Afslank Receptenbijbel is daarnaast niet duur in de aanschaf en er worden leuke extra’s meegeleverd. Een nadeel van deze dieetmethode is dat er voor een bepaalde tijd een voedingsschema wordt opgesteld. Daarnaast heb je geen stok achter de deur, zoals een eetmeter of persoonlijk coach. Je moet dus zelf de motivatie behouden om je aan de voorgeschreven recepten te houden. Een ander nadeel is, dat er geen advies wordt gegeven over het sporten naast je voeding.


Bezoek Afslank Receptenbijbel
Copyright Dik.nl 2023 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag