Dik.nl bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Review Dieet Pro dieet

Wil je op een makkelijke manier en op je eigen tempo kunnen afvallen? Dan is Dieet Pro misschien wat je nodig hebt. Met Dieet Pro volg je geen dieet, maar kun je elke dag verschillende producten gebruiken die je helpen tijdens het afvallen.

Het bekendste product is de Dieet Pro shake die je elke dag vervangt voor bijvoorbeeld je ontbijt en je lunch. De shake helpt je onder andere om je bloedsuikerspiegel en vetstofwisseling in balans te krijgen, waardoor je vaarwel kunt zeggen tegen die overtollige kilo’s en vet kunt gaan verbranden.

 

DieetPro producten bekijken en bestellen

Pluspunten

  • Bepaal je eigen voedingspatroon
  • Kies zelf welke maaltijden je wilt vervangen door shakes
  • Aanvullende producten, maandprogramma's en coaching
  • Weinig tijd kwijt aan bereiding van shakes

Minpunten

  • Beperkte variatie in je voedingspatroon
  • Opletten op je eiwitinname
  • Redelijk duur in aanschaf

Wat kun je lezen in deze review?


Hoe werkt Dieet Pro?

Wil je afvallen, maar is een dieet volgen niets voor jou? Dan zijn de producten van Dieet Pro misschien een goede keuze. Dieet Pro is namelijk geen dieet, maar zijn producten die je helpen tijdens het afvallen. Dieet Pro’s beste en meest verkochte product is de Dieet Pro shake. Deze Dieet Pro shake is nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij. Éen shake bevat 18 gram eiwit en verschillende vitaminen en mineralen. De shakes helpen om je bloedsuikerspiegel op peil te houden, zodat de productie van het hormoon insuline wordt beperkt. Andere bestanddelen van de shakes zijn, groene thee, L-carnitine en VitaCholine. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de vetstofwisseling normaal wordt en de lever goed gereinigd kan worden.

Om je shake klaar te maken, meng je het poeder met koud water, sojamelk of bijvoorbeeld magere yoghurt. Begin met twee shakes per dag, bijvoorbeeld in plaats van je ontbijt en je lunch. Daarnaast neem je gewoon je avondeten en gezonde tussendoortjes. Bij het avondeten is het verstandig om vooral eiwitrijke voeding te eten. Je kunt het vervolgens afbouwen naar één shake per dag of bijvoorbeeld één vaste dag in de week een Dieet Pro dag houden. Zo kun je verspreid over de dag blijven eten en zelf bepalen wat er op het menu staat. Kun je net dat beetje extra hulp gebruiken, dan kun je ervoor kiezen om het maandpakket van Dieet Pro te bestellen. In dit maandpakket zitten de bekende Dieet Pro shakes, een voedingsschema voor 7 dagen, een online coach via Facebook en verschillende extra’s, zoals visolie en vitaminecapsules.


Wat zit er in een pakket?

De Dieet Pro shake is het meest verkochte product, maar er zijn ook aanvullende dieetproducten te bestellen op de website. Zo kun je het maandpakket van Dieet Pro bestellen of de bijbehorende producten los bestellen.


Dieet Pro Shakes

De shakes zijn verkrijgbaar in zeven verschillende smaken: banaan, aardbei, cappuccino, chocolade, kers, kokos en vanille. Een pot van 500 gram bevat ongeveer 22 doseringen.


Dieet Pro Maandpakket

Dieet Pro, Glucomannan, visolie capsules, multi-totaal capsules, vezelcomplex, voedingsschema voor 7 dagen en online coaching via Facebook.


Beloftes van Dieet Pro

Dieet Pro doet geen beloftes over hoeveel je kunt afvallen met de dieetproducten. Wel geven ze aan dat het gebruiken van Dieet Pro een aantal voordelen heeft. Zo helpt Dieet Pro je bloedsuikerspiegel op peil te houden en wordt de vetstofwisseling normaal om zo beter kilo’s te kunnen verliezen.

Aangezien je geen dieetschema hoeft te volgen en geen aparte ingrediënten hoeft te kopen, is de methode makkelijk toe te passen in een druk leven. Dieet Pro is tot slot ook makkelijk vol te houden omdat je gewoon verspreid over de dag kunt blijven eten en zelf bepaalt wanneer je eet en wat er op je bord ligt.


Is Dieet Pro moeilijk te volgen?

Het is niet moeilijk om dit dieet te volgen, omdat je zelf je eigen voedingspatroon bepaalt. Je kunt zo zelf beslissen op welk tempo je wilt afvallen en hoe je voedingspatroon eruit ziet. Er wordt aangeraden te beginnen met het vervangen van twee maaltijden per dag.

Je kunt er ook voor kiezen om slechts één maaltijd per dag te vervangen door de shakes van Dieet Pro. Als je tevens let op je voedingspatroon en voldoende beweegt, dan kun je de shakes geleidelijk afbouwen.

Eventueel kun je er ook voor kiezen om één dag in de week aan te houden als Dieet Pro dag. Zo houd je voldoende afwisseling in je eetpatroon en kun je het dieet goed blijven volhouden. Daarnaast is het handig dat je niet hoeft na te denken wat je als ontbijt en lunch neemt, omdat de producten dienen als maaltijdvervangers.


Dieet Pro kosten

Wil je de producten van Dieet Pro aanschaffen, dan zijn er de volgende kosten aan verbonden:

  • Dieet Pro: € 29,90 (1 pot, 22 doseringen)
  • Dieet Pro Stevia: € 29,90 (1 pot, 22 doseringen)
  • Dieet Pro Maandpakket: € 119,80

De producten van Dieet Pro kunnen aangeschaft worden via iDeal waarbij er geen verzendkosten worden gerekend. Eventueel kan er nog een promotiecode ingevuld worden voor korting.


Hoe succesvol is Dieet Pro

Er zijn helaas geen cijfers bekend over de succesfactor van de producten van Dieet Pro. Daarnaast zijn er geen ervaringsverhalen te lezen van gebruikers van Dieet Pro op de website. Op de website staat wel vermeld dat Dieet Pro al drie jaar op rij het best verkochte dieetproduct in drogisterijen en gezondheidswinkels is. Dit komt waarschijnlijk door de eenvoud in het gebruik en het makkelijk kunnen toevoegen van Dieet Pro aan je eigen voedingspatroon.

De producten kunnen dus succesvol zijn, zolang je een gezond en eiwitrijk voedingsschema aanhoudt. Je moet dus zelf de motivatie behouden om een gezonde levensstijl te volgen, als je overtollig vet wilt verliezen.


Voordelen en nadelen van Dieet Pro

Een voordeel aan Dieet Pro is, dat je zelf je voedingspatroon kunt bepalen. Je hoeft niet een bepaald eetschema te volgen, maar bepaalt zelf welke maaltijden je vervangt door een shake. Zo bepaal je zelf hoeveel shakes je neemt en kun je dus op je eigen tempo afvallen. Het tweede voordeel is, dat de shakes makkelijk te gebruiken zijn in een drukke dagplanning, omdat je weinig tijd kwijt bent aan de bereiding en de shakes makkelijk mee te nemen zijn. Een laatste voordeel is, dat er ook aanvullende producten verkrijgbaar zijn en een maandprogramma voor extra hulp tijdens het afvallen.

Helaas zijn er ook wat nadelen op te noemen aan de producten van Dieet Pro. Een nadeel is, dat je weinig variatie in je eetpatroon kunt ervaren als je twee maaltijden op een dag vervangt door shakes. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je naast de shakes gezond blijft eten en bij voorkeur eiwitrijke voeding binnenkrijgt. Wil je afvallen dan moet je dus letten op je voedingspatroon en zelf gemotiveerd blijven om gezond te eten. Het laatste nadeel is, dat de producten van Dieet Pro redelijk duur zijn om aan te schaffen en in één pot maar 22 doseringen zitten. Als we een snel rekensommetje doen dan betekent dit dat je in één maand al bijna drie potten nodig hebt als je elke dag twee shakes neemt. Wanneer je dit echter weerlegd tot de kosten voor het bereiden van een maaltijd zijn de producten van Dieet Pro alsnog veel goedkoper.


7.7


Korte termijn
8,4
Lange termijn
7,7
Variatie
7,1
Gemak
8,6
Gezond
7,3
Kosten
6,9
Bezoek Dieet Pro
Bezoek Dieet Pro
Copyright Dik.nl 2023 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag