Dik.nl bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Review Jasper Alblas dieet

Gezond en efficient afvallen begint met kennis over ons eigen lichaam. Door te weten wat gezond en ongezond is en wat voor effect het heeft, kun je op een goede manier afvallen. Jasper Alblas heeft hierover veel research gedaan en heeft uiteindelijk het 7×7 afslank receptenboek ontwikkeld. In dit receptenboek worden koolhydraten vervangen door eiwitrijke recepten en lees je wat je wel en niet mag eten.

Door het volgen van de weekmenu’s voel je je al snel fitter, energieker en zul je zien dat je overtollig vet gaat verbranden.

Bekijk alle producten en diëten van Jasper Alblas

Pluspunten

  • Goed te combineren met eetwensen van het gezin
  • Kant en klare weekmenu's (geen moeilijke voorbereiding)
  • Eenmalige aanschafkosten
  • Afvallen en werken aan een gezondere levensstijl

Minpunten

  • Weekmenu's slechts voor een bepaalde periode (daarna repetitief)
  • Weinig informatie over gewichtsbehoud na je dieet

Wat kun je lezen in deze review?


Hoe werkt het?

Als je om je heen kijkt in de supermarkt dan zie je allemaal ongezonde producten staan. Veel producten hebben daarnaast ongezonde toevoegingen om de producten langer houdbaar te maken. Dit is helaas niet goed voor ons eigen lichaam. Daarnaast bevat veel van ons dagelijkse eten voornamelijk koolhydraten, denk maar aan brood, pasta en frisdranken. Deze koolhydraten worden uiteindelijk omgezet in suikers en verzadigen niet lang, waardoor je een paar uur later enorme honger kunt krijgen. Jasper Alblas vond het tijd om eens kritisch te kijken naar onze eetgewoontes en stelde een plan op waardoor je gezond kunt afvallen met koolhydraatarme recepten.


‘Er is geen ideaal moment om te beginnen; het juiste moment om te beginnen is NU.’

aldus Jasper Alblas in het 7×7 receptenboek


Jasper Alblas heeft hiervoor het 7×7 afslank receptenboek ontwikkeld waarmee je eenvoudig en efficiënt af kunt vallen. In het receptenboek is een compleet weekschema te vinden waarin staat welk gerecht je elke dag kunt eten. Je vindt een wekelijkse planning met bijbehorend boodschappenlijstje. De recepten zijn allemaal koolhydraatarm en zorgen dat je geen hongergevoel krijgt. Daarnaast zijn de recepten geschikt voor het hele gezin en voor zowel de vleesliefhebber als de vegetariër. Het voedingspatroon is zo opgesteld dat je afvalt als je overgewicht hebt en niet zult afvallen als je een gezond gewicht hebt. Door het 7×7 afslank receptenboek leer je dus een gezond eetpatroon te creëren dat je langer kunt volhouden.


Pakketten

Wil je naast het boek meer variatie, dan kun je kiezen uit een van de afslankpakketten. Zo kun je kiezen uit een afslankpakket met het 7×7 afslank receptenboek en een smoothieprogramma of soepprogramma. Hou je niet zo van koken maar ben je meer van het gemak? Dan is het Smoothie Afslank Plan een goede keuze. Ook heb je ook de mogelijkheid om je dieet uit te breiden d.m.v. persoonlijke coaching. Zo kun je een afspraak te maken met een persoonlijke consulent via de website.


Wat zit er inbegrepen in dit dieet?

Kies je voor de dieetmethode van Jasper Alblas dan heb je de keuze uit het losse boek of verschillende programma’s. In het 7×7 afslank receptenboek vind je het volgende:
– een compleet weekmenu
– bijbehorende recepten
– bijbehorende boodschappenlijstjes


Beloftes van dit dieet

Door het volgen van het dieet van Jasper Alblas kun je op een makkelijke en efficiënte manier gewicht verliezen. Er is vandaag de dag veel (foute) informatie te vinden over diëten. Jasper Alblas heeft daarom veel onderzoek gedaan en claimt eerlijke informatie te geven over voeding en afvallen.

Door te weten hoe je lichaam werkt, kun je sneller en effectiever afvallen. Als je het 7×7 afslank receptenboek volgt, zul je je al snel fitter voelen, verbrand je buikvet en pas je binnen een paar weken al een maatje kleiner.


Hoe moeilijk is dit dieet?

Als je het dieet van Jasper Alblas volgt, dan zul je je eigen eetpatroon aan moeten passen. Koolhydraten worden in grote mate vervangen voor eiwitrijke producten en gezonde natuurlijke vetten. Dit kan even wennen zijn, omdat je bijvoorbeeld geen brood of pasta’s meer mag eten. Bij aanschaf van het dieet en op de website van Jasper Alblas is een lijst te vinden van producten die je beter kunt vermijden en producten die je in plaats daarvan kunt eten.

Het is handig dat in het boek een compleet weekprogramma is opgenomen met recepten, zodat je zelf niet hoeft te bedenken wat je moet eten.Deze recepten zijn makkelijk te maken en bevatten ingrediënten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Dit maakt het dieet allereerst betaalbaar en simpel. Het dieet is daarnaast goed te combineren met je gezinsleven, omdat de hele familie gewoon kan mee eten met de recepten. Geen onhandig gedoe dus met het kopen van dubbele ingrediënten en extra tijd vrijmaken voor koken.


kosten

Wil je het dieet van Jasper Alblas bestellen, dan heb je verschillende keuzes. Wil je enkel het 7×7 afslank receptenboek bestellen dan zijn de kosten € 27,95. Een andere optie is om het afslankpakket te bestellen met het 7×7 afslank receptenboek en het smoothie afslank plan. De kosten hiervoor zijn € 67,00. Wil je weten welke opties er nog meer zijn, neem dan een kijkje op de website.Het dieet kan aangeschaft worden via iDeal of bancontact/Mister Cash.

De kosten voor de weekmenu’s in het dieetboek zijn vergelijkbaar met de kosten voor een normaal huishouden. Er hoeven dus geen extra kosten gemaakt te worden voor het volgen van het afslankplan.


Hoe succesvol is dit dieet?

In meerdere studies is bewezen dat koolhydraatarm eten positief kan bijdragen aan het afvallen. Jasper Alblas heeft daarom zijn boek hierop gebaseerd en vervangt koolhydraten voor eiwitten.

Het is helaas niet bekend hoe succesvol specifiek het dieetboek van Jasper Alblas is én hoeveel mensen hiermee zijn afgevallen. Op de website zijn enkel wat ervaringsverhalen te vinden van mensen die het dieet hebben gevolgd en zijn afgevallen. Daarnaast is er voor elk programma een 100% geld-terug-garantie. Zie je geen resultaat of kom je erachter dat het niks voor jou is, dan krijg je je geld terug.


Voordelen en nadelen

Een positief punt aan het dieet is, dat het goed te combineren is met het gezinsleven. Je kunt de recepten namelijk met de hele familie eten en hoeft dus geen rekening te houden met andere dieetplannen. Daarnaast scoort het dieet goed op gebruiksgemak, omdat er vooraf al een weekmenu is opgesteld. Zo hoef je niet zelf te bedenken wat je moet eten. Het laatste voordeel is, dat het dieet relatief laag is in kosten.

Helaas is er ook een aantal nadelen op te noemen. Zo zijn de weekmenu’s maar voor een bepaalde periode te volgen en kun je gebrek aan variatie ervaren. Een ander nadeel is, dat je zelf de motivatie moet behouden om je aan het weekmenu te houden. Daarnaast geeft het dieet weinig informatie over de fase na het dieet en het gewichtsbehoud. Het laatste nadeel is, dat het dieet niet erg bekend is en er dus ook weinig informatie is over hoe succesvol het dieet is.


7.7


Korte termijn
7,5
Lange termijn
7,2
Variatie
6,4
Gemak
8,6
Gezond
8,4
Kosten
8,1
Bezoek Jasper Alblas
Bezoek Jasper Alblas
Copyright Dik.nl 2023 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag