Dik.nl bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Review MakkelijkAfvallen dieet

Niemand wil graag honger lijden en zich suf sporten om eindelijk die overtollige kilo’s kwijt te raken. Diëten moet namelijk niet als diëten voelen, maar moet vooral voor een verandering zorgen in je eetpatroon. Bij MakkelijkAfvallen gaat het er dus om dat je anders leert eten. Daarom is het koolhydraatarme 50 dagen programma ontwikkeld. In het programma worden de koolhydraten beperkt en worden deze ingewisseld voor eiwitten en gezonde vetten. Aan de hand van een weekmenu en makkelijke recepten leer je om gezond en verantwoord af te vallen.

Bestel het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Pluspunten

  • Eenmalige aanschaf (€37,-)
  • Veel afwisseling en vrijheid in gerechten
  • Geen verplichting om te sporten
  • Meer dan 30.000 mensen vielen al af met deze methode

Minpunten

  • Niet geschikt voor vegetariërs
  • Het dieet loopt 50 dagen, dat kan op lange termijn zorgen voor gebrek in variatie

Wat kun je lezen in deze review?


Hoe werkt Makkelijk Afvallen

Veel diëten zijn gebaseerd op minder eten, waardoor er al snel een hongergevoel ontstaan en het jojo-effect aanwezig is. Met het koolhydraatarm 50 dagen programma gaat het er vooral om dat je anders gaat eten in plaats van minder eten. Met dit dieet wordt de inname van koolhydraten beperkt tot 50 gram en worden deze vervangen door eiwitten en gezonde vetten. Alle weekmenu’s werken met de juiste verhoudingen. In het programma van MakkelijkAfvallen betekent dit 20% koolhydraten, 50% eiwitten en 30% gezonde vetten.

Het dieet werkt met vaste weekmenu’s waarin 6 eetmomenten per dag worden ingelast (3 maaltijden en 3 gezonde snacks). Als je je houdt aan de weekmenu’s wordt de vetverbranding geactiveerd en zul je afvallen. Alle recepten zijn lekker, makkelijk te maken en goedkoop. Daarnaast heb je zelf de vrijheid om te variëren met de verschillende recepten. De recepten zijn opgesteld voor één persoon, maar kunnen makkelijk uitgebreid worden voor meerdere personen. Zo hoef je niet aparte ingrediënten in huis te halen en kun je met de hele familie aan tafel. Het dieet is ideaal voor mensen die veel gewicht kwijt willen raken op een gezonde manier. Een leuke extra is, dat je elke week opdrachten en tips ontvangt om nog meer uit je dieet te halen en de motivatie te behouden.


Wat krijg je precies als je dit dieet besteld?

Bij het bestellen van het Makkelijk Afvallen dieet ontvang je het volgende:

  • E-book met het koolhydraatarm 50 dagen programma: Je ontvangt 50 complete dagmenu’s met ontbijt, lunch, avondeten en 3 tussendoortjes. Daarnaast ontvang je 40 lekkere recepten die je kunt uitproberen en andere afvaltips.
  • 7 handige boodschappenlijstjes: Voor elke week is er een handig boodschappenlijstje opgesteld, zodat je niet meer na hoeft te denken over wat je nodig hebt in de supermarkt.
  • Drinktips: Je ontvangt bij het koolhydraatarm dieet extra drinktips om maximaal te kunnen afvallen.

Beloftes van dit dieet

Bij het volgen van de weekmenu’s kun je veel kilo’s afvallen. Gemiddeld kun je 2 kilo per week verliezen door het koolhydraatarm 50 dagen programma. Je lichaam verbrandt vet en je valt ook af op plaatsen waar je lichaam normaal vet opslaat (buik, billen en benen).

Het dieet is ideaal voor mensen die veel kilo’s kwijt willen raken, omdat je geen honger hoeft te lijden. Naast het afvallen zul je merken dat je meer energie krijgt, het opgeblazen gevoel weggaat en dat je geen after dinner dips meer krijgt. Wel geven ze aan dat de resultaten per individu kunnen verschillen. Bij het bestellen van het dieet krijg je een 100% afslank garantie. Val je niet af door het volgen van het dieet dan heb je de garantie dat je het aankoopbedrag terug kunt krijgen.


Is het dieet gemakkelijk vol te houden?

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is geen streng dieet. Het gaat er vooral om dat je leert wennen aan een nieuw voedingspatroon. Dit betekent dat je niet zozeer minder calorieën moet innemen, maar dat je meer eiwitten en gezonde vetten moet eten. Je bent niet verplicht om naast je dieet te sporten. Je hoeft dus niet meerdere keren per week de motivatie op te brengen om naar de sportschool te gaan maar beslist zelf hoeveel je sport.

Met het dieet mag je ook af en toe genieten van brood of andere koolhydraten, zolang dit maar binnen proporties blijft. Er gelden dus geen strenge beperkingen voor het dieet. De recepten in het e-book zijn zo gevarieerd mogelijk opgesteld. Dit betekent dat de recepten ook vlees en vis bevatten. Vind je iets niet lekker of heb je trek in iets anders, dan heb je de vrijheid om met de recepten te variëren. De recepten van het programma bevatten geen dure ingrediënten en alle producten zijn gewoon verkrijgbaar in de supermarkt.


Kosten van dit dieet

Wil je het ‘Makkelijk Afvallen Koolhydraatarm 50 dagen Programma’ volgen, dan kun je het dieet bestellen op de website. De kosten voor het dieet zijn eenmalig €37,00. Geef bij de aankoop je e-mail op, zodat je hierop binnen 5 minuten het e-book ontvangt en de wekelijkse dieettips. Het dieet is aan te schaffen via iDeal, PayPal, bancontact en creditcard.

Het volgen van de weekmenu’s brengt geen extra kosten met zich mee. Alle recepten zijn zo opgesteld dat er niet al te veel ingrediënten en alledaagse producten worden gebruikt. Je bent dus geen tijd en geld kwijt aan het in huis halen van speciale benodigdheden.


Is het Makkelijk Afvallen dieet succesvol?

Op de website staat vermeld dat 33.800 mensen al succesvol zijn afgevallen door het dieet. Behalve deze informatie is er helaas niet zoveel bekend over het succes van het 50 dagen programma. Het dieet is niet gebaseerd op een wetenschappelijk onderzoek, maar speelt in op de voordelen van eiwitten en gezonde vetten tijdens het afvallen. Je lichaam komt zo niet tekort waardoor je op een gezonde manier kunt afvallen.

Via de website wordt duidelijk gemaakt dat het dieet vooral geschikt is voor mensen die veel gewicht willen verliezen. Het dieet is namelijk makkelijk vol te houden door de vrijheid in de gerechten, recepten en mogelijkheden.


Conclusie: Nadelen en voordelen

Er zijn zowel voordelen als nadelen op te noemen aan het koolhydraatarm 50 dagen programma. Een voordeel van het dieet is, dat het slechts eenmalig 37,00 euro kost. Daarna ontvang je alle recepten en weekmenu’s om het programma te kunnen volgen. Het dieetprogramma is 100% digitaal en is geschikt voor elk apparaat. Zo heb je altijd de recepten en menu’s bij de hand. Een ander voordeel is, dat het dieet goed vol te houden is door de afwisseling, de flexibiliteit en doordat er geen strenge beperkingen gelden. Je bent daarnaast niet verplicht om tijdens het dieet te sporten.

Een nadeel aan het dieet is dat het vlees- en visgerechten bevat en dat het dus niet geschikt is voor vegetariërs. Er wordt ook geen rekening gehouden met bepaalde allergieën in het dieetprogramma. De weekmenu’s zijn opgesteld voor 50 dagen en bevatten in tegenstelling tot andere diëten weinig recepten. Na verloop van tijd kan je dus een gebrek aan variatie en recepten ervaren.


8.4


Korte termijn
8,1
Lange termijn
8,5
Variatie
7,9
Gemak
8,1
Gezond
8,1
Kosten
9,4
Bezoek MakkelijkAfvallen
Bezoek MakkelijkAfvallen
Copyright Dik.nl 2023 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag