Dik.nl bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Review PuurFiguur dieet

Wil je succesvol kunnen afvallen? Dan is het belangrijk dat je lichaam in balans is. Stressgevoelens, verkeerde voeding en een laag energiepeil kunnen ervoor zorgen dat je niet lichaam niet slanker wordt en dat je juist aankomt. Het Puur Figuur dieet zorgt daarom voor een goede hormoonbalans in jouw lichaam, waardoor je letterlijk en figuurlijk de juiste ingrediënten in huis hebt om dat overtollige vet kwijt te raken.

Het Puur Figuur dieet stelt voor jou de juiste weekmenu’s samen en voorziet je van tientallen gezonde recepten. Zo zul je zien dat je zonder honger, verplicht sporten en afzien jouw streefgewicht kunt behalen.

Doe mee met het PuurFiguur programma

Pluspunten

  • Goedkope, eenmalig aanschaf (€37,-)
  • Simpele recepten met tips en vervangers
  • Complete oplossing voor een positieve verandering van je eetgewoonten

Minpunten

  • Niet wetenschappelijk ondersteund
  • Geen mogelijkheid tot persoonlijke begeleiding

Wat kun je lezen in deze review?


Hoe werkt het?

Sommige mensen hebben al veel diëten geprobeerd om af te vallen, maar hebben nog steeds niet het gewenste resultaat. Ook werk je je soms uit de naad in de sportschool om die extra kilo’s kwijt te raken, maar zie je weinig resultaat. Je kunt nog zo goed je best doen, maar als je hormonen niet in balans zijn dan is het afvallen onbegonnen werk, zegt de bedenker van Puur Figuur. Een slechte hormoonbalans zorgt daarnaast voor stress, slecht kunnen slapen en vermoeidheid. Deze factoren kunnen er juist aan bijdragen dat je een sterk hongergevoel krijgt en dat je je minder energiek voelt. Als we dus willen afvallen, dan is het belangrijk dat onze hormonen allereerst in balans zijn.

Veel voeding is bewerkt met allerlei chemicaliën, zoetstoffen en zout. Hierdoor krijgen we niet de juiste voedingsstoffen binnen. Met het Puur Figuur dieet worden daarom pure ingrediënten gebruikt en leer je hoe je je levensstijl kunt veranderen. Gezond afvallen begint zo met een goede hormoonbalans. Afvallen hoeft met het Puur Figuur dieet helemaal niet duur of moeilijk te zijn. Het gaat er vooral om dat je de juiste voeding eet goede ingrediënten gebruikt. Je zult zien dat wanneer je hormonen in balans zijn, je snel zult afvallen en overtollig vet verbrandt.


Verschillende fases van dit dieet

Puur Figuur werkt met het Simpel Slank plan waarmee je op een makkelijke manier effectief kunt afvallen. De eerste fase van het dieet is het inschakelen van het vetverbrandingshormoon. Door het eten van de juiste voeding worden de vetcellen geopend waardoor je lichaam geen vet meer opslaat. Het vetopslaghormoon (insuline) wordt gestopt en je lichaam schakelt over op het verbranden van vet. De volgende fase van het dieet is het uitschakelen van het hongergevoel. Je lichaam zal wennen aan de andere voedingsstoffen waardoor het hongergevoel wordt uitgeschakeld.

Als je je houdt aan de weekmenu’s dan zul je zien dat je lichaam niet meer om suikers of vetten vraagt. Je zult merken dat je buikvet afneemt en dat je tevens vet gaat verbranden op ‘lastige’ plekken van je lichaam. De laatste stap van het dieet is om voorgoed vaarwel te zeggen tegen de eetbuien. Veel mensen hebben bij een dieet vaak een terugslag waarbij ze ineens een eetbui krijgen of waarbij het bekende jojo-effect om de hoek komt kijken. Om dit tegen te gaan wordt er bij Puur Figuur aandacht besteed aan serotonine (het gelukshormoon). Door het eten van speciale voeding zorg je dat je lichaam meer serotonine aanmaakt, waardoor je de wilskracht behoudt om af te vallen.


Wat krijg je bij aanschaf van dit dieet?

Kies je voor het Simpel Slank plan dan zijn de volgende dingen inbegrepen in het dieet:

  • Het Simpel Slank e-book: Lees over de 5 simpele stappen van het Puur Figuur dieet, hoe je je hormonen in balans krijgt en hoe je 2 kilo per week afvalt.
  • Het Simpel Slank e-kookboek: Hierin vind je alle weekmenu’s en 70 gezonde recepten voor iedereen die 5, 12 of meer dan 20 kilo wil afvallen.
  • Online afslankhulp: Na het aanschaffen van het Puur Figuur dieet kun je online bij iemand terecht met al je vragen en problemen, zodat je de nodige hulp krijgt tijdens het afvallen.

De beloftes van het Puur Figuur dieet

Met het Puur Figuur dieet kun je wekelijks tot 2 kilo afvallen. Het Simpel Slank plan helpt je om een gezonde levensstijl te ontwikkelen en leert je inzicht te krijgen in effectief afvallen. Zo leer je wat bepaalde voedingswaardes met je lichaam doen, leer je welke voedingsmiddelen je beter kunt vermijden en wat het effect is van een goede hormoonbalans. Niet alleen helpt Puur Figuur je bij het afvallen. Het belooft je ook een betere nachtrust te geven, een goede spijsvertering, meer energie, een positievere stemming en een verlaagde kans op diabetes en andere ziektes.

De recepten in het weekmenu zijn zo samengesteld dat ze makkelijk zijn om te maken en dat er geen dure ingrediënten voor moeten worden aangeschaft. Er staan tevens tijd-bespaartips en alternatieven in het weekmenu voor mensen met een druk leven. Volgens Puur Figuur staan er tientallen heerlijke en gevarieerde recepten in met een bijbehorende boodschappenlijst.


Moeilijkheidsgraad van dit dieet

Het Puur Figuur dieet gelooft niet in strenge dieetplannen en afzien. Met het Simpel Slank plan kun je afvallen zonder een knagend hongergevoel, pillen, verplicht sporten en afzien. Het dieet kent dus geen strenge beperkingen.

Zolang je je aan de opgestelde weekmenu’s houdt zullen de kilo’s er vanzelf afgaan. Je mag dus af en toe genieten van een wijntje bij het eten, zonder dat je daarvan de consequenties zult merken. Het gaat er vooral om dat je de juiste balans vindt, zodat je afslankhormonen worden geactiveerd.


Kosten van dit dieet

De kosten voor het simpel slank plan zijn eenmalig €37,-. Het dieet is aan te schaffen via iDeal, PayPal, creditcard, eenmalige machtiging, Mister Cash en Sofort. De boodschappen die je aanschaft voor dit dieet zijn doorgaans goedkoper of dezelfde prijs dan wanneer je normaal kookt.

Ben je niet tevreden over het product? Dan kun je gebruik maken van de 100% succesgarantie. Laat binnen 2 maanden per e-mail weten waarom je niet tevreden bent over het dieet en je krijgt het volledige aankoopbedrag terug. Op deze manier ben je verzekerd van een goede aanschaf. Dat is niet zonder resultaat: inmiddels zijn er al duizenden mensen kilo’s afgevallen met dit dieet.


Hoe succesvol is dit dieet?

Er is niet bekend of het een succesvol dieet is. Op de website is dan ook geen informatie te vinden over het aantal gebruikers dat succesvol is afgevallen met het dieet.

Wel is op de website een divers aantal reviews te lezen van gebruikers. Hierin staat veelal vermeld dat ze het dieet goed konden volhouden en dat ze hun streefgewicht hebben behaald. Daarnaast wordt het Puur Figuur dieet geroemd om zijn lekkere recepten. Op de website wordt tevens een persoonlijke garantie gegeven. Als het dieet niet succesvol blijkt dan kun je zonder risico je geld terugkrijgen.


Conclusie: Voor- en nadelen

Het eerste voordeel van Puur Figuur is, dat het een goedkoop dieet is in aanschaf. Puur Figuur kost eenmalig €37,00 en je krijgt daarbij alle informatie en menu’s in huis. Het dieet is door de lekkere recepten en het ontbreken van strenge beperkingen goed vol te houden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van simpele recepten waarbij tips en vervangers staan vermeld.

Een nadeel aan het dieet is dat er geen succescijfers bekend zijn. Daarnaast is er geen wetenschappelijke onderbouwing te lezen over de werking van het dieet. De weekmenu’s zijn voor een bepaalde tijd te gebruiken en kan er een gebrek aan afwisseling en variatie ontstaan. Tot slot is een minpunt dat er enkel dieetadvies kan worden gegeven per e-mail en er geen consult of adviesgesprek mogelijk is.


8.5


Korte termijn
8,3
Lange termijn
8,7
Variatie
8,1
Gemak
7,9
Gezond
8,2
Kosten
9,6
Bezoek PuurFiguur
Bezoek PuurFiguur
Copyright Dik.nl 2023 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag