Review Slank door de overgang dieet

Als vrouw in de overgang reageert je lichaam anders en kun je wat meer moeite hebben met afvallen. Aangezien de hormoonhuishouding van vrouwen in de overgang op de kop wordt gezet, vraagt het lichaam dan ook om een andere dieetaanpak. Het dieet ‘Slank door de overgang’ is daarom speciaal gericht op vrouwen in de overgang.

Het dieet zorgt ervoor dat je bepaalde producten vermijdt en heeft speciale recepten ontwikkeld om eindelijk buikvet en extra kilo’s te kunnen verliezen. Deze recepten zorgen ervoor dat je hormonen in balans komen en dat je vetverbranding op gang komt. Het is ideaal voor vrouwen die op een geleidelijke manier hun overgangskilo’s kwijt willen raken.

 

Start met afvallen met het 'Slank door de Overgang' dieet

Pluspunten

 • Goedkope (eenmalige) aanschaf
 • Op lange termijn erg succesvol
 • Niet alleen afvallen, maar ook betere omgang met overgang

Minpunten

 • Voornamelijk gericht op lange termijn
 • Beperkingen op voedingsstoffen

Wat kun je lezen in deze review?


Hoe werkt het?

Als vrouw in de overgang kun je behoorlijk last hebben van het welbekende ‘overgangsbuikje’. Voor je gevoel heb je misschien alle diëten al geprobeerd en uren doorgebracht in de sportschool zonder voldoende resultaat. Ria Kamelle, de vrouw achter het dieet ‘Slank door de overgang’, geeft aan dat dit komt omdat normale diëten niet geschikt zijn voor vrouwen in de overgang. Een vrouwenlichaam in de overgang heeft namelijk een andere hormoonhuishouding en vraagt dus ook om een andere dieetmethode. Het vrouwenlichaam heeft namelijk bepaalde overgangshormonen die na je 35e ervoor zorgen dat je stofwisseling wordt gehinderd voor vetverbranding.

Wil je dus op een gezonde manier afvallen, dan hoef je geen streng dieet te volgen of intensief te sporten, maar gaat het om het creëren van hormoonbalans. Zo moet je vooral bewerkte voedingsmiddelen en suikers laten staan in de supermarkt. Je kunt beter kiezen voor ingrediënten die vrij zijn van e-nummers, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Het Slank door de overgang dieet heeft speciale recepten voor jou samengesteld die deze ingrediënten vermijden en verzadigende producten bevatten. Het dieet is speciaal samengesteld voor vrouwen in de overgang, omdat het dieet zich richt op het in balans brengen van de overgangshormonen en het activeren van de vetverbrandende hormonen. Alle recepten zijn ideaal voor vrouwen die nog volop in het leven staan en een drukke dagplanning hebben. De recepten kosten namelijk geen urenlange (voor)bereiding en de dagplanning is zo opgesteld dat je geen hongergevoel krijgt. Zo kun je als vrouw op een gezonde manier en een rustig tempo vet verbranden en blijvend resultaat zien.


Welke fases kent dit dieet?

Tijdens het volgen van het dieet doorloop je drie verschillende fases. Allereerst worden de overgangshormonen uitgeschakeld. Dit zorgt ervoor dat je geen vet meer blijft opslaan en dat je lichaam kan beginnen met het verbranden van buikvet. De tweede fase is, dat je door het eten van de juiste ingrediënten je hormoonhuishouding in balans komt.

Al na een korte periode merk je dat je buik strakker aanvoelt en dat de eerste resultaten zichtbaar zijn in de spiegel. De laatste fase zorgt ervoor de jouw stofwisseling normaal wordt en niet wordt gehinderd om vet te verbranden. Zo kun je blijvend gewicht verliezen en dat overgangsbuikje kwijtraken.


Wat krijg je?

Als kiest voor het Slank door de overgang programma, dan krijg je toegang tot de volgende online bestanden:

 • Meer dan 50 vetverbrandende recepten (ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes)
 • Boodschappenlijstjes en maaltijdenplanners
 • Speciale Anti Ronde Buik recepten, zodat je geen opgeblazen gevoel meer hebt
 • Bonus 1: 40 vetverbrandende groene smoothies en juices
 • Bonus 2: kledingadvies voor vrouwen in de overgang
 • Bonus 3: updates en tips per e-mail

Beloftes van dit dieet

Het Slank door de overgang dieet is een dieet dat speciaal is samengesteld voor de vrouw in de overgang. Het dieet laat je op een verantwoord tempo gewicht verliezen, waarbij je binnen zeven weken één kledingmaat verliest. Aangezien de recepten speciaal zijn afgestemd op het hormoonhuishouden van de vrouw heb je tijdens het dieet onder andere minder last van opvliegers, concentratieproblemen, vermoeidheid en stemmingswisselingen.

Op de website staat vermeld dat je elke week zichtbare resultaten zult zien, waardoor je gemotiveerd zult blijven. Het dieetprogramma is makkelijk om te volgen en ideaal voor vrouwen die geleidelijk aan willen afvallen en geen jojo-effect willen hebben.


Hoe moeilijk is het om Slank in de overgang te volgen?

Het ‘Slank door de overgang’ dieet is niet moeilijk om te volgen. Het is geen crashdieet waarbij je slechts een bepaald aantal calorieën mag eten per dag. Het is daarentegen speciaal gericht op vrouwen in de overgang waardoor je geleidelijk zult afvallen en nog steeds je dagelijkse benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarnaast ben je niet verplicht om te gaan sporten naast het dieet en gelden er geen strenge beperkingen. Zolang je je houdt aan de opgestelde dagplanning dan zul je overtollig vet gaan verbranden. Uiteraard moet je wel de nodige aanpassingen doen aan je levensstijl, zodat je gezonder eet en verantwoord kiest voor bepaalde voedingsstoffen. Vind je het moeilijk en tijdrovend om zelf recepten te bedenken of op te zoeken met de juiste voedingsstoffen, dan is het erg handig dat je je kunt houden aan de recepten en de dagplanning uit het boek.


Wat kost het Slank in de overgang dieet?

Als je het Slank door de overgang dieet bestelt, dan ontvang je de recepten, dagplanningen, boodschappenlijstjes en extra’s voor €37,00. Het Slank door de overgang dieet is aan te schaffen via iDeal, Bancontact, PayPal, creditcard of Sofort.

Je kunt het dieet 30 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden over het dieet of zie je geen resultaat, dan krijg je binnen 30 dagen je geld terug. Het volgen van dit dieet brengt daarnaast geen extra kosten met zich mee in vergelijking met de kosten voor een gemiddeld huishouden. Dit komt omdat je geen extra ingrediënten in huis hoeft te halen, het dieet gebruik maakt van alledaagse producten en je geen biologische producten hoeft aan te schaffen.


Is dit dieet succesvol?

Het dieet is gericht op een speciale doelgroep en wijkt daarom op sommige punten af van andere diëten. Zo is dit dieet gericht op het geleidelijk gewicht verliezen en het bereiken van een lange termijn effect. Het dieet is dus niet succesvol voor vrouwen die in korte tijd veel gewicht willen verliezen. Aangezien het dieet variërende recepten heeft en vrouwen met het dieet tevens geïnformeerd worden over gezond eten, ben je beter in staat om gezonde keuzes te maken. Zo kun je dus met het dieet je overgangskilo’s verliezen en kan het tevens bijdragen aan het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Op de website zijn enkele succesverhalen te lezen van vrouwen die zijn afgevallen met dit dieet. Helaas is er geen informatie te vinden over hoeveel procent van de gebruikers ook daadwerkelijk resultaat ziet.


Conclusie

Een voordeel aan het dieet is, dat het goedkoop is in de aanschaf en dat je na het bestellen direct toegang krijgt tot het online programma. Een tweede voordeel is, dat het dieet geen strenge beperkingen heeft en dat het dieet dus ook op lange termijn goed vol te houden is. Een derde voordeel is, dat het dieet een positieve invloed kan hebben op overgangsverschijnselen en het kan bijdragen aan een gezondere levensstijl.

Een nadeel is dat het afvalproces geleidelijk gaat en de effecten vooral gericht zijn op de lange termijn. Een ander nadeel is, dat bepaalde voedingsstoffen worden vermeden en dat je daardoor niet alle producten mag hebben. Je zult je dus moeten houden aan de speciale opgestelde recepten of zelf een keuze moeten maken voor verantwoorde recepten.


Bezoek Slank door de overgang
Copyright Dik.nl 2021 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag