Review Vitadis dieet

Uit verschillende studies blijkt dat koolhydraten beter vermeden kunnen worden tijdens het afvallen. Koolhydraten worden namelijk omgezet in suikers en daarvan kom je aan. Vitadis is dan ook een koolhydraatarm dieet die deze suikers vervangt door hoogwaardige eiwitten. Bij het dieet ontvang je honderden gezonde én lekkere recepten waarin eiwitten centraal staan. Zo kun je met het hele gezin genieten van gezonde voeding en leer je al snel een goed voedingspatroon te ontwikkelen.

De speciale Vitadis recepten en tussendoortjes zorgen ervoor dat je op een makkelijke manier kunt afvallen zonder last te hebben van een irritant hongergevoel.

Bekijk en bestel Vitadis dieet pakketten

Pluspunten

 • Speciaal opgestelde recepten die makkelijk te bereiden zijn
 • Tussendoortjes meegeleverd
 • Houd je voortgang bij in de uitgebreide Vitadis app
 • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching

Minpunten

 • Sommige boxen zijn redelijk duur

Wat kun je lezen in deze review?


Hoe werkt het?

De kracht van Vitadis zit hem in het eten van geen suikers. Dagelijk krijgen we (ongemerkt) veel suikers binnen die slecht zijn voor ons lichaam. Koolhydraatrijke producten als brood, rijst en pasta worden omgezet in suikers. Als we deze producten eten dan voelen we ons even energiek, maar we storten vervolgens na een paar uur weer helemaal in. Met het dieet van Vitadis zorg je ervoor dat je geen koolhydraten binnenkrijgt.

Vitadis levert deze koolhydraten namelijk in voor goede eiwitten. Dit eiwitdieet zorgt ervoor dat je gezonde voeding binnenkrijgt en dat je verbranding de hele dag door aan de gang wordt gehouden. Eiwitten zorgen namelijk voor een langdurige vetverbranding, zodat je al snel de eerste afslankresultaten zult merken.

Met het dieet van Vitadis gaat het erom dat je een normaal eetpatroon ontwikkeld. Je hoeft je niet te houden aan ingewikkelde recepten met dure ingrediënten, maar er worden makkelijke én gezonde recepten uitgezocht voor jou. Dit zijn recepten waar niet alleen jij, maar de hele familie van kan meegenieten. Je krijgt een compleet voedingsschema waarin zes eetmomenten per dag zijn ingepland.


Verschillende fases van Vitadis

Als je kiest voor het dieet van Vitadis krijgt je het fase 1 pakket thuisbezorgd. Hierin zit een speciaal opgesteld voedingsplan dat je kunt volgen. Het startpakket bestaat uit 45 geselecteerde eetmomenten. Deze eetmomenten draaien niet alleen om het avondeten, maar gaan van je ontbijt tot aan tussendoortjes en van je tussendoortjes tot aan je lunch.

Als tussendoortje werkt Vitadis onder andere met speciale shakes. Dit zijn lekkere shakes waarin geen suikers of kunstmatige zoetstoffen worden verwerkt. Heel makkelijk om klaar te maken en bijvoorbeeld mee te nemen naar je werk.

Alle Vitadis maaltijden zijn koolhydraatarm en zorgen ervoor dat je energie gedurende de dag wordt verbruikt. Zo voel je je de hele dag door fit en voorkom je dat knagende hongergevoel.


Wat zit er in een Vitadis pakket?

Als je het Vitadis startpakket bestelt, dan zijn de volgende dingen inbegrepen bij het dieet:

 • welkomstpakket
 • voedingsschema
 • recepten E-book
 • lekkere shake smaken
 • dagelijkse e-mail coaching
 • mogelijkheid tot chat coaching
 • gratis meetlint
 • gratis gebruik van de Vitadis app waar je gebruik kunt maken van de volgende tools:
 • recepten zoeken
 • vooruitgang bijhouden op de app
 • eetmomenten, beweging en metingen invoeren en controleren
 • 24 uur per dag een coachafspraak maken

De belofte van dit dieet

Vitadis is een dieet dat je makkelijk vol kunt houden door de eenvoudige en gezonde recepten. Je hoeft geen aparte maaltijden klaar te maken voor jezelf, maar kunt gewoon met de hele familie aan tafel. Het draait allemaal om het aanleren van een normaal en gezond eetpatroon. Met Vitadis leer je dus om een gezondere levensstijl te ontwikkelen zonder koolhydraten. Vitadis heeft een E-book en app met honderden verschillende recepten. Zo weet je zeker dat je voldoende kunt variëren tijdens het dieet.

Door de eiwitrijke recepten zul je afvallen zonder dat je een vervelend hongergevoel hebt. Vitadis belooft dat je in de eerste week al 3 tot 6 kilo kunt afvallen en dat je je al snel vitaler en gezonder voelt. Met het Vitadis dieet hoef je niet extra te sporten, aangezien de vetverbranding de hele dag op gang blijft en je lichaamsconditie gestimuleerd wordt.


Hoe moeilijk is dit dieet?

Het dieet van Vitadis stelt geen strenge eisen waaraan je je moet houden. Het dieet leert jou ontdekken hoe je zonder koolhydraten een gezonde en lekkere maaltijd kunt bereiden. Je bepaalt zelf wat jouw doelen zijn, zodat je op je eigen tempo kunt afvallen. Het dieet is niet moeilijk om te volgen, omdat je zelf kunt bepalen welke maaltijden er op het programma staan. Zolang je je houdt aan de zes eetmomenten per dag en aan het geselecteerde voedingsschema, zul je zien dat je al snel gewicht verliest. De meegeleverde shakes zorgen ervoor dat je altijd bent voorzien van een makkelijk en lekker tussendoortje zonder suikers.

Het Vitadis dieet is goed vol te houden, omdat je niet per se hoeft te sporten en er geen strenge beperkingen zijn. Vind je het fijn om net een extra duwtje in de rug te hebben? Dan kun je de hulp van een Vitadis coach inschakelen. Tijdens het coachingsgesprek hebben jullie het over je vooruitgang, moeilijkheden en kun je al je vragen stellen.

Via de app is het heel eenvoudig om een coachgesprek in te plannen, zo heb je altijd jouw persoonlijke begeleiding bij de hand.


Vitadis kosten

Ben je nieuwsgierig of Vitadis een geschikt dieet is voor jou? Dan kun je allereerst de proefbox bestellen. Met deze proefbox kun je het dieet anderhalve week uitproberen. Je krijgt speciale ontbijt-, lunch- en dinerrecepten opgestuurd, zodat je kunt ervaren of het dieetplan iets voor jou is. Daarnaast ontvang je in de proefbox verschillende Vitadis shakes die je kunt nemen als tussendoortje. De kosten voor de proefbox bedragen 32,95 exclusief verzendkosten.

Ben je enthousiast over het Vitadis concept en wil je het dieet aanschaffen? Dan heb je de keuze uit de volgende boxen:

 • Startersbox fase 1 combi pakket: 157,00 euro (meer eetmomenten & producten)
 • Startersbox fase 1: 87,00 euro

Het dieet is aan te schaffen via iDeal, PayPal, AfterPay en Mister Cash.


Hoe succesvol is dit dieet?

De resultaten van het Vitadis dieet zijn verschillend, omdat iedereen zijn eigen persoonlijke doel wilt behalen. Of je nou wilt afvallen, energieker wilt voelen of een gezondere levensstijl wilt ontwikkelen: met het dieet van Vitadis kun je het alle drie behalen.

Gemiddeld vallen de gebruikers 3 tot 6 kilo af in de eerste week en kunnen ze het dieet goed volhouden. Het dieet van Vitadis heeft geen wetenschappelijke onderbouwing, maar is wel opgesteld op basis van wetenschappelijke studies naar koolhydraatarme diëten.

Door koolhydraten te vervangen door eiwitten stelt Vitadis dat je gezond afvalt en snel gewichtsverlies kunt realiseren.


Conclusie: Voor- en nadelen van Vitadis

Een groot voordeel aan het Vitadis dieet is, dat het dieet makkelijk te volgen is. Gebruikers van het dieet krijgen speciaal opgestelde maaltijden die makkelijk te bereiden zijn. Daarnaast worden er verschillende tussendoortjes meegeleverd, die zullen voorkomen dat je honger krijgt. Jouw vooruitgang is makkelijk bij te houden in de uitgebreide Vitadis app.

Een extra pluspunt is, dat je gebruik kunt maken van persoonlijke coaching. De nadelen van het dieet zijn, dat de boxen redelijk duur zijn om aan te schaffen. Afhankelijk van de soort box wordt er een bepaalde hoeveelheid tussendoortjes meegeleverd. Het voedingsschema en de shakes zijn dus te gebruiken voor een bepaalde periode.

Hierna zul je losse producten bij moeten bestellen of je eigen voedingsschema moeten samenstellen.


8.8


Korte termijn
8,9
Lange termijn
8,4
Variatie
9,3
Gemak
8,8
Gezond
9,2
Kosten
8,2
Bezoek Vitadis
Bezoek Vitadis
Copyright Dik.nl 2022 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag