Dik.nl bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Review XL-S Medical dieet

Wil je afvallen dan zul je gezonder moeten eten en beter moeten bewegen. Het is alleen nog best lastig om dit een lange tijd vol te houden. XL-S Medical heeft daarom verschillende producten ontwikkeld die je kunnen helpen in het afvalproces.

Deze producten neem je voor of na de maaltijd in en zorgen ervoor dat je minder eetlust hebt, dat vet zich minder kan binden en dat je calorieopname wordt beperkt. XL-S Medical is dus geen dieet, maar kan je net die extra ondersteuning bieden waardoor je tot drie keer meer gewicht kunt verliezen tijdens het afvallen.

 

Bekijk alle XL-S Medical producten

Pluspunten

 • Geen beperkingen
 • Goed te combineren met andere diëten
 • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

 • Niet geschikt voor tijdens de zwangerschap
 • Geen dieet of afvalschema's

Wat kun je lezen in deze review?


Hoe werkt dit dieet?

Het draait bij dit dieet om drie dingen: gezond eten, voldoende beweging en het gebruiken van XL-S Medical. Als je voeding en beweging in balans is, dan kan XL-S Medical je helpen om je gewicht te beheersen. Allereerst is het belangrijk dat je een gezond voedingspatroon hebt. Als je wilt afvallen moet je minder energie binnenkrijgen dan je verbrandt. Als je namelijk meer energie binnenkrijgt dan slaat je lichaam dit op in vet en kom je aan. Het is daarom belangrijk om te letten op wat voor voeding je binnenkrijgt en hoeveel voeding je neemt.

Naast je gezonde voeding is het belangrijk om voldoende beweging te krijgen. Door te bewegen verbrand je namelijk energie en kun je het afvalproces versnellen. Dit hoeft niet alleen een fanatieke sportsessie in de sportschool te zijn, maar kan ook een wandeling zijn, een rondje skeeleren of het kiezen voor de trap in plaats van de lift. Zolang je maar actief blijft en je dagelijkse portie lichaamsbeweging krijgt.

Naast het gezond eten en het voldoende bewegen kun je optimaal afvallen door het nemen van XL-S Medical. XL-S Medical heeft verschillende producten die je afvalproces ondersteunen. Het is dus niet zozeer een dieet dat je kunt volgen, maar het helpt je om effectiever af te vallen. De producten van XL-S Medical zijn natuurlijke tabletten en poeders die je eetlust en je calorieopname verminderen. Elk product bevat de stof Clavitanol met een natuurlijk complex die de afbraak van voedingsstoffen in calorieën afremt en de absorptie beperkt. Je neemt tweemaal daags twee tabletten of neemt drie keer per dag een poederstick van XL-S Medical. Je kunt XL-S Medical een maand of langer gebruiken.


Wat zit er inbegrepen in dit dieet?

Wil je XL-S Medical aanschaffen, dan heb je de keuze uit verschillende producten. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet.

 • XL-S Medical Max Strength: tabletten die de calorieopname en eetlust verminderen en helpen om vet te binden (1 pakket met 120 tabletten).
 • XL-S Medical Vetbinder: tabletten met natuurlijke vitaminen A, D e E binden tot 28% vetopname en zorgen voor minder eetlust (1 pakket met 180 tabletten).
 • XL-S Medical Direct Poedersticks: poedersticks binden tot 28% vet, verminderen eetlust en zijn goed voor de stoelgang
 • XL-S Medical proefpakket: keuze uit poedersticks of tabletten (1 pakket voor 10 dagen).

Wat beloofd XL-S Medical?

Wanneer je volgens de aanwijzingen op de verpakking meerdere keren per dag de producten van XL-S Medical neemt, kan het positieve effecten hebben op je afvalproces. XL-S Medical zegt dat je tot drie keer meer gewicht kunt verliezen dan wanneer je alleen beter eet en meer beweegt.

De producten zorgen ervoor dat je tot 28% vetinname bindt, dat je eetlust vermindert, dat je calorieopname uit koolhydraten, suikers én vet vermindert en dat je een betere stoelgang krijgt. Met de drie stappen (beter eten, meer bewegen en XL-S Medical gebruiken) verbeter je je gewoontes en je leefstijl geleidelijk. Hierdoor kun je uiteindelijk het afvalproces langer volhouden en heb je minder kans op het jojo-effect.


Moeilijkheidsgraad

Het is niet ingewikkeld om af te vallen met XL-S, omdat je alle vrijheid hebt om te beslissen wat je eet en hoeveel je beweegt. Je bepaalt zelf wat er op je bord ligt en hoeveel je wilt sporten per week. XL-S Medical is dus als aanvulling op je dieet en kun je elke dag voor of na de maaltijd innemen.

Alle producten zijn makkelijk om mee te nemen, omdat ze compact en handig verpakt zijn. Daarnaast hoef je de poedersticks van XL-S Medical niet in te nemen met water.


Kosten XL-S Medical

Wil je XL-S Medical bestellen dan zijn er de volgende opties:

 • XL-S Medical Max Strength: 56,99 euro (1 pakket met 120 tabletten voor 1 maand).
 • XL-S Medical Vetbinder: 48,58 euro (1 pakket met 180 tabletten voor 1 maand).
 • XL-S Medical Direct Poedersticks: 51,78 euro (1 pakket met 90 sticks voor 1 maand).
 • XL-S Medical proefpakket: 29,95 euro (tabletten) en 32,95 euro (poedersticks).

De producten zijn aan te schaffen via iDeal, creditcard en Klarna. Er worden geen extra verzendkosten gerekend.


Succesgarantie

Op de website zijn verschillende succesverhalen te lezen van mensen die zijn afgevallen met XL-S Medical. Er is helaas geen informatie te vinden over hoeveel procent van de gebruikers ook daadwerkelijk afvalt met XL-S Medical. Het nemen van de XL-S Medical producten moet in combinatie gebeuren met een gezond eetpatroon en voldoende beweging.

XL-S Medical is dus geen dieet, maar kan je helpen om het afvalproces te ondersteunen. Wanneer je de motivatie behoudt om gezond te eten en te sporten, dan zijn de producten van XL-S Medical een aanvulling op je dieet. De producten kunnen namelijk helpen om je hongergevoelens weg te nemen en minder vet op te slaan.


De conclusie; wat zijn de voor en nadelen

Een voordeel aan het dieet is dat er geen beperkingen worden opgelegd qua voeding. Je kunt zelf bepalen hoe je eetpatroon eruit ziet en hoeveel je sport en je hoeft geen speciale weekschema’s te volgen. Een ander voordeel is dat de tabletten en poedersticks van XL-S Medical makkelijk te gebruiken zijn. Je kunt ze meenemen onderweg en je hoeft de poedersticks niet met water in te nemen.

Een nadeel aan XL-S Medical is, dat de producten niet geschikt zijn tijdens zwangerschap of borstvoeding en voor mensen met een laag BMI. Daarnaast moet je zelf de motivatie behouden om gezond te blijven eten en voldoende te bewegen, aangezien je geen houvast hebt aan een dieet of eetschema. De producten van XL-S Medical zijn namelijk slechts een aanvulling op het afvalproces.


7.6


Korte termijn
7,2
Lange termijn
7,0
Variatie
7,6
Gemak
9,4
Gezond
6,9
Kosten
7,4
Bezoek XL-S Medical
Bezoek XL-S Medical
Copyright Dik.nl 2023 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag