Artikelen

Goedkope hometrainer kopen: waar let je op?

De hometrainer is al jarenlang niet meer weg te denken als populair fitnessapparaat voor in huis. De hometrainer is niet voor niets zo geliefd, omdat het ideaal is om vet mee te verbranden én te werken aan je conditie. Daarnaast kun je met een hometrainer op elk moment van de dag een sportmoment inlassen en […] Lees meer »

De beste fitness oefeningen voor thuis

Heb je er weleens over nagedacht om een fitnessapparaat aan te schaffen voor in huis? Thuis sporten is namelijk enorm populair. Je kunt in je eigen tijd werken aan je conditie, je spieren trainen en lekker in beweging blijven. Je hoeft geen moeite te doen om naar de sportschool te gaan en kunt trainen wanneer […] Lees meer »

5 tips om thuis te sporten

Iedereen wil natuurlijk zijn wekelijkse portie beweging krijgen. Maar dat is lang niet altijd even makkelijk voor iedereen. Een sportmomentje moet je vaak inplannen, je bent tijd en energie kwijt om naar de sportschool te gaan en je bent vaak veel geld kwijt aan abonnementen. Wat veel mensen niet weten, is dat je thuis ook […] Lees meer »

Hoe combineer ik mijn carrière met voldoende beweging?

Het internet staat vol met advies over voldoende beweging. Zo raden zowel het voedingscentrum als de hartstichting aan om elke dag minimaal een half uur te bewegen. Dit zou voldoende moeten zijn voor het op peil houden van je gewicht, een fit gevoel, goede conditie en een lage bloeddruk. Gezond blijven met een half uur […] Lees meer »

Fitness station kopen: de complete oplossing

Het kan heerlijk zijn om je wekelijkse of dagelijkse sportmomentje in te lassen en naar de sportschool te gaan. Het is een ideale plek om te werken aan je conditie, je spieren en je dagelijkse portie beweging te krijgen. Maar eerlijk is eerlijk, er zitten ook genoeg nadelen aan het sporten in een sportschool. Zo […] Lees meer »

Thuis fitnessen met gewichten

Je bent echt niet de enige die soms geen zin heeft om naar de sportschool te slaan. Een keertje een training overslaan en inruilen voor een avondje bankhangen doet iedereen weleens. Je moet toch elke keer weer die motivatie opbrengen en tijd investeren om naar de sportschool te gaan. Daarom kiezen veel mensen ervoor om […] Lees meer »

Opvouwbare hometrainers

Wil je afvallen, in vorm blijven of werken aan je conditie, dan heb je niet altijd zin om dit in de sportschool te doen. De abonnementen kunnen behoorlijk prijzig zijn en bovendien moet je tijd vrij maken voor je sportmoment. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om thuis te fitnessen. En zeg nou eerlijk, […] Lees meer »

Een roeitrainer kopen; wat is belangrijk?

Een roeitrainer is al jarenlang een populair en geliefd apparaat in de sportschool. Het is een ideaal apparaat omdat iedereen hem kan gebruiken. Of je nou beginner bent, een warming-up wil doen of lekker fanatiek wil trainen, een roeitrainer is een multifunctioneel fitness apparaat. Een enorm voordeel van een roeitrainer, is dat je verschillende spiergroepen […] Lees meer »

Kettlebell kopen; waar moet je op letten?

Je hebt vast weleens gehoord van de dumbbell of de barbell, maar heb je ook weleens gehoord van de kettlebell? Het wordt steeds meer een hype in fitnessland om te trainen met deze alleskunner. Dit jaren oude fitnessapparaat is enorm populair bij de thuis fitnesser. Het is makkelijk, effectief en je krijgt snel resultaat. Wat […] Lees meer »

Dumbbell kopen: waar let je op?

Als je de sportschool binnenloopt, zie je ze vaak liggen in alle kleuren en maten. Het is de ideale fitnesspartner om meer uit je training te halen. Voor de dames onder ons is het een handig hulpmiddel om de kipfilet onder je armen kwijt te raken. En voor de mannen onder ons is het een […] Lees meer »

© Copyright Dik.nl 2017 | Fitness Apparaten is onderdeel van Dik.nl