Artikelen

Fitness station kopen: de complete oplossing

Het kan heerlijk zijn om je wekelijkse of dagelijkse sportmomentje in te lassen en naar de sportschool te gaan. Het is een ideale plek om te werken aan je conditie, je spieren en je dagelijkse portie beweging te krijgen. Maar eerlijk is eerlijk, er zitten ook genoeg nadelen aan het sporten in een sportschool. Zo […] Lees meer »

Thuis fitnessen met gewichten

Je bent echt niet de enige die soms geen zin heeft om naar de sportschool te slaan. Een keertje een training overslaan en inruilen voor een avondje bankhangen doet iedereen weleens. Je moet toch elke keer weer die motivatie opbrengen en tijd investeren om naar de sportschool te gaan. Daarom kiezen veel mensen ervoor om […] Lees meer »

Opvouwbare hometrainers

Wil je afvallen, in vorm blijven of werken aan je conditie, dan heb je niet altijd zin om dit in de sportschool te doen. De abonnementen kunnen behoorlijk prijzig zijn en bovendien moet je tijd vrij maken voor je sportmoment. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om thuis te fitnessen. En zeg nou eerlijk, […] Lees meer »

Een roeitrainer kopen; wat is belangrijk?

Een roeitrainer is al jarenlang een populair en geliefd apparaat in de sportschool. Het is een ideaal apparaat omdat iedereen hem kan gebruiken. Of je nou beginner bent, een warming-up wil doen of lekker fanatiek wil trainen, een roeitrainer is een multifunctioneel fitness apparaat. Een enorm voordeel van een roeitrainer, is dat je verschillende spiergroepen […] Lees meer »

Kettlebell kopen; waar moet je op letten?

Je hebt vast weleens gehoord van de dumbbell of de barbell, maar heb je ook weleens gehoord van de kettlebell? Het wordt steeds meer een hype in fitnessland om te trainen met deze alleskunner. Dit jaren oude fitnessapparaat is enorm populair bij de thuis fitnesser. Het is makkelijk, effectief en je krijgt snel resultaat. Wat […] Lees meer »

Dumbbell kopen: waar let je op?

Als je de sportschool binnenloopt, zie je ze vaak liggen in alle kleuren en maten. Het is de ideale fitnesspartner om meer uit je training te halen. Voor de dames onder ons is het een handig hulpmiddel om de kipfilet onder je armen kwijt te raken. En voor de mannen onder ons is het een […] Lees meer »

Bankdruk set kopen; waar hou je rekening mee?

In elke sportschool kom je ze tegen, krachtpatsers die even laten zien hoeveel kilo’s ze kunnen bankdrukken. De vraag ‘hoeveel kg kan jij bankdrukken’ komt vaak genoeg voorbij in elke sportschool. Bankdrukken is dan ook een populaire manier om je borst- arm en schouderspieren te trainen. Maar niet alleen is het bankdrukken weggelegd voor de […] Lees meer »

De beste crosstrainer voor in huis

Wil je afvallen of je conditie verbeteren, maar heb je niet altijd de tijd om naar de sportschool te gaan? Dan biedt het hebben van een crosstrainer in huis een mooie oplossing. Zo kun je voor het eten nog even sporten of vanaf je crosstrainer je favoriete Netflix aflevering kijken. Ideaal omdat je geen reistijd […] Lees meer »

10 essentials voor jouw home gym

Sporten onder het genot van je eigen favoriete serie of muziek? Dat is mogelijk wanneer je thuis gaat trainen. Met de juiste apparaten ben je in staat om sneller je doelen te behalen. Je kunt namelijk op elk moment van de dag je work-out uitvoeren. Hiervoor hoef je niet meer naar de sportschool toe te […] Lees meer »

© Copyright Dik.nl 2017 | Fitness Apparaten is onderdeel van Dik.nl