Welke trampoline past bij jou in de tuin?

Bekijk de gehele collectie »

Populaire trampolines


Alle merken trampolines

Merk ExitMerk SaltaMerk AvynaMerk EtanMerk GymstickMerk KettlerMerk TunturiMerk Domyos

Hulp met de keuze voor de juiste trampoline

Op de website Trampoline Kopen vindt je meer dan honderd verschillende trampolines in alle vormen en maten. Doordat we de prijzen vergelijken van verschillende aanbieders van trampolines vindt je bij ons altijd de laagste prijs en de beste keuze.

Rond, rechthoekig of laten ingraven?
Doordat er bij de aanschaf van een trampoline nogal wat mogelijkheden zijn proberen we je te voorzien van advies over onder andere de maat en vorm. Daarnaast zijn er nog opties om je trampoline “inground” te bouwen. Door het graven van een gat van een ongeveer een meter hoog verwerk je de trampoline op dezelfde hoogte als je tuin. Niet alleen ziet dit er super strak uit, ook is het veiliger voor je kinderen. Met jonge kinderen is het daarnaast te adviseren om een veiligheidsnet te installeren rondom de trampoline.

Onderdelen nodig?

Ook voor alle accessoires voor je trampoline kun je bij ons terecht. Zo zijn er onder andere verschillende type bescherm randen voor optimale veiligheid voor jouw en je kinderen. Ook  voor vervanging van de veren geven we advies over alle materiaal soorten. En wil je nou echt zo min mogelijk onderhoud aan je trampoline kijk dan eens tussen de tientallen (regen) hoezen.

Bekijk alle producten

Laatste artikelen

Laatste nieuws

© Copyright Dik.nl 2022 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag