Artikelen

Waaraan voldoet een veilige trampoline?

Een trampoline is voor veel kinderen het ultieme speeltoestel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit grote ronde toestel steeds vaker in tuinen te vinden is. Bij een bouwmarkt of een speelgoedwinkel kun je vaak al voor een aardige prijs een trampoline kopen. Waar veel mensen niet aan denken bij het aanschaffen van een […] Lees meer »

Hoe moet je een trampoline ingraven?

Trampolines zijn er in alle kleuren, maten en vormen. Zo zijn er ronde trampolines, vierkante trampolines, trampolines op poten en trampolines die ingegraven moeten worden. Sommige mensen kiezen ervoor om een trampoline in te graven. Een ingegraven trampoline is nou eenmaal een stuk veiliger voor kinderen, de trampoline is een stuk gebruiksvriendelijker én de trampoline […] Lees meer »

Waar vind je de beste trampoline aanbieding?

Wie kijkt er niet uit naar die zonnige zomerdagen en om elke dag heerlijk te kunnen bivakkeren in de achtertuin met de familie. Met een trampoline in de tuin kan de zomer pas echt beginnen en maken je kinderen urenlang speelplezier in de buitenlucht. Heerlijk vanaf het terras je kinderen zien springen en genieten op […] Lees meer »

Wat is de beste goedkope trampoline?

Een trampoline is misschien wel het beste en gezondste speelgoed voor kinderen. Het is niet alleen leuk voor alle leeftijden maar ze kunnen zich ook nog bijna het hele jaar door vermaken op de trampoline. Kinderen kunnen lekker springen in de buitenlucht en zijn ook nog eens flink in beweging; wie wil dat als ouder […] Lees meer »

Vierkante trampoline kopen; waar let je op?

Wie vindt het nou niet leuk om trampoline te springen? Het is voor kinderen vaak een droom die uitkomt als er een trampoline in de tuin komt. Kinderen kunnen zich urenlang vermaken op de trampoline en het is nog eens heel erg gezond ook. Lekker spelen in de buitenlucht en ook nog eens actief in […] Lees meer »

Kleine trampoline, welke is het beste?

Trampolinespringen is leuk voor jong en oud. Niet alleen kinderen beleven urenlang springplezier, maar ook volwassenen kunnen even lekker hun hoofd leegmaken tijdens het springen. Een pluspunt is, dat het ook nog eens heel gezond is voor jezelf en je kinderen omdat je veel spieren aan het werk zet. Leef je dus lekker uit op […] Lees meer »

Kindertrampoline: Waar let je op als je een trampoline koopt voor kinderen

Je zoekt de beste trampoline voor in de tuin voor de kinderen. Maar welke moet je nemen? Er zijn veel verschillende modellen met allemaal hun eigen specificaties. In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten bij de aanschaf van een trampoline voor uw kinderen. Lees meer »

De beste fitness trampoline

Sporten tijdens het trampoline springen? Dit kan met een zogeheten fitness trampoline. Tijdens het springen gebruik je veel spieren wat er voor zorgt dat je lichaam sterker wordt en daarbij aan een betere conditie werkt. Het is het voor iedere leeftijd geschikt en is veel minder belastend voor je gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen. Trampoline springen wordt […] Lees meer »

© Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag