Nieuws

Friesland krijgt een groot trampolinepark

9 januari 2017

Mocht je al erg van trampolinespringen houden, of heb je het nog nooit gedaan? Dan is er goed nieuws voor alle Friezen – en iedereen daarbuiten. Heerenveen, als eerste Friese stad, krijgt er namelijk eind maart een enorm trampolinepark bij. Lees meer »

Nederlands talent synchroon trampolinespringen

6 juni 2016

Met 11 jaar is de Nederlandse Nard Tieleman uit Oostburg het nieuwe atletiek talent. Samen met Emre Sorman behaalde hij een top 10 plek op de Wereld Kampioenschappen in Florido. Zijn forza gymnastica trainer Monique Klein weet het zeker: “Hij zet alles opzij om zijn doel te bereiken. Hij heeft het talent om de top te bereiken”. Lees meer »

Helemaal fit voor de zomer met U-Bound

12 mei 2016

Steeds meer fitness scholen hebben sinds kort “U-bound” lessen op de kalender. Volgens de kenners een populair fenomeen voor een strak lichaam en strakke billen. Voor ons nog geheel onbekend, maar dit willen we zeker uitproberen. Wie wil nou niet fit de zomer in? Lees meer »

1500 water ballonnen en een grote trampoline

4 april 2016

Wetenschapper en oud Nasa onderzoeker Mark Rober uit San Francisco maakt wekelijks filmpjes voor zijn Youtube kanaal. Ditmaal maakte hij een filmpje van zijn neefje met 1500 water ballonnen op een enorme trampoline. Het filmpje is inmiddels al meer dan anderhalf miljoen keer bekeken.  Lees meer »

© Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag