Friesland krijgt een groot trampolinepark

trampoline park

Mocht je al erg van trampolinespringen houden, of heb je het nog nooit gedaan? Dan is er goed nieuws voor alle Friezen – en iedereen daarbuiten. Heerenveen, als eerste Friese stad, krijgt er namelijk eind maart een enorm trampolinepark bij.

Er zullen zo’n 38 trampolines komen en ook zal er een matras liggen van 150 vierkante meter. Dit is toch leuker dan die van twee meter in de achtertuin? Het trampolinepark zal Jump XL gaan heten en komt naast het mooie, grote Thialf stadion. Dit is natuurlijk handig als jij je routeplanner alvast wil bekijken.

Marco en Ria Kramer uit Bolsward zijn de eigenaren van Jump XL en geven aan enorm blij te zijn met deze kans. Ze gaan proberen er iets moois van te maken. Ook de locatie zal volgens hen goed uitpakken, mede door de ligging. Dat heeft vooral te maken met het feit dat het naast Tihalf ligt, de grootste sporthal van het noorden. Het is niet zomaar dat ook hier een nieuw park komt. De laatste jaren is het concept enorm populair geworden. Dit komt door de mix van plezier en bewegen.

Jump XL is een keten die al meerdere vestigen heeft. In Nederland zijn dit er zo’n 11 waaronder bijvoorbeeld Groningen en Rotterdam. Ook In Frankrijk, Duitsland en Thailand zijn de trampolines te vinden. Mocht je nog eens op vakantie gaan is dat natuurlijk handig om te weten. Het is leuk voor jong en oud, je hoeft echt geen 14 jaar oud te zijn om er naartoe te gaan. Iedereen gaat zich beter voelen door de trampolines, volgens de nieuwe eigenaren. Als je dit hoort wil je toch een sprong wagen. Kun je nu niet meer wachten tot maart, zijn er dus meerdere plekken waar je terecht kunt!

© Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag