Cadeau.nl
X

De leukste kado’s voor als je 10 jaar samen bent

De leukste kado’s voor als je 10 jaar samen bent

Laatst bijgewerkt: 22 oktober 2018

Wauw, jullie zijn al bijna tien jaar samen! Al die jaren zijn jullie al trouwe partners, steunen jullie elkaar door dik en dun en zijn jullie ook gewoon heel erg gek op elkaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Maar wat geef je elkaar nou voor zo’n bijzonder jubileum? Je wilt uiteraard wel met een leuk en persoonlijk kado aankomen. Wij helpen je graag en zetten de leukste kado’s voor als je tien jaar samen bent voor je op een rijtje.


Laat een sieraad graveren

Wil je jouw grote liefde een blijvende herinnering aan jullie tienjarig jubileum geven? Dan zijn sieraden een goede optie. Je geliefde kan ze altijd dragen en ze zijn beschikbaar in alle vormen en maten. Sieraden zijn heus niet alleen voor vrouwen: veel mannen vinden horloges, ringen of een armband ook erg mooi. Dit is natuurlijk heel persoonlijk, maar na tien jaar weet jij waar je partner van houdt. Kies iets uit in de smaak van je liefje en laat het sieraad graveren. Zo kan hij of zij altijd terugdenken aan het mooie moment dat jullie al tien jaar samen waren.


Gepersonaliseerde presentjes

Is je partner gek op speciaalbier? Of is het meer een zoetekauw? Op de website van Yoursurprise kun je allerlei kado’s uitzoeken met een persoonlijke boodschap. Ontwerp bijvoorbeeld zelf de etiketten van een bierpakket of goede fles wijn, of ga voor een gepersonaliseerde chocoladereep. Het kan allemaal heel gemakkelijk met de ontwerptool van YourSurprise.

Kun je niets vinden waarvan je denkt dat je partner het leuk vindt? Dan is het Bucketlist boek voor koppels een goed idee! In dit boek staan 250 romantische, grappige en leuke opdrachten die jullie als stelletje gedaan moeten hebben. Je kunt de opdrachten aanvullen met foto’s van jullie samen, anekdotes en weetjes. Helemaal leuk als je vrienden, familie en eventuele kinderen ook wat laat schrijven. Ga samen op avontuur en geef je lief het Bucketlist boek voor koppels! Je koopt dit boek in de boekhandel bij jou in de buurt, of online via bijvoorbeeld Bol.com.


Dat ene bijzondere kado 

Dit kado heeft wel wat voorbereiding en vooral een paar hele goede oren nodig. Er is vast wel iets wat je partner heel graag wilt hebben. Misschien heeft je man tijdens jullie rondreis door Australië wel een heel mooi beeldje gezien, wat jij natuurlijk stiekem kocht. Of hoorde je op een feestje van gezamenlijke vrienden dat je vriendin was helemaal weg is van een bepaald zeldzaam boek, die jij allang stilletjes op de kop hebt getikt. Jullie tienjarig jubileum is de perfecte dag om dat speciale presentje te geven. Zo laat je zien dat je alles aangaande je liefde onthoudt en dat je partner alles wilt geven wat hij of zij wilt. Alleen die gedachte is al het allermooiste kado wat je hem of haar kan schenken.


Maak zelf iets voor je liefje

Als je tien jaar samen bent, wil jij je partner natuurlijk een heel bijzonder kado geven. Heb je er al aan gedacht om zelf iets voor de ander te maken? Persoonlijker dan dat wordt het niet. Je laat dan ook meteen zien hoe veel moeite je voor de ander wilt doen. Dit is meteen een goede optie als je niet heel erg veel budget hebt – je kunt het immers zo gek maken als je zelf wilt. Wij helpen je graag op weg met inspiratie.

Stel een mixtape samen

Hoe lief kan het zijn: geef elkaar een liedje. Bij jullie persoonlijke gebeurtenissen hoort muziek. Dat liedje die op de radio was toen jullie voor het eerst kusten, de soundtrack van jullie gezamenlijke lievelingsfilm of gewoon die song die je liefje altijd opzet tijdens de afwas… Laat zien dat deze momenten ontzettend belangrijk voor je zijn en stel een cd of een digitale afspeellijst samen met de muziek van al jullie herinneringen. Je partner zal het fantastisch vinden!

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Het is ook leuk iets met jullie foto’s te doen. Het spreekwoord is niet voor niets dat een foto meer dan duizend woorden zegt.. Maak een fotoalbum met de leukste foto’s van de afgelopen tien jaar, misschien heb je zelfs de treinkaartjes, bioscoopbonnetjes en andere memorabilia bewaard. Die kun je er natuurlijk ook in plakken, zo heb je al gauw een prachtig naslagwerk van jullie tien jaar samen.

Heb je één foto die er echt uitspringt? Van die mooie vakantie, bijvoorbeeld, of misschien wel van jullie trouwdag? Dan kun je er ook voor kiezen om een groot fotomozaïek te maken. Die prachtige foto wordt dan met allerlei kleinere afbeeldingen van jullie relatie opgebouwd. Lijst het kunstwerk in en geef het aan je liefje. Dat staat vast prachtig in huis – en het is meteen een blijvende herinnering aan jullie jubileum. Een foto mozaïek maak je bijvoorbeeld via Easy Moza. Je kunt die mooie foto ook laten naschilderen door een kunstenaar.

Wil je juist jullie liefde laten vastleggen? Plan dan op de datum dat je tien jaar samen bent een fotoshoot in. Dat kunnen jullie samen afspreken, maar je kunt dit ook als kadootje geven. Zeg tegen je partner dat hij of zij zich moet opdoffen en doe verder heel geheimzinnig. Op plek van locatie zeg je pas wat jullie gaan doen: surprise! Met een fotoshoot op jullie jubileum kunnen jullie altijd terugdenken aan deze bijzondere dag. Het eindresultaat lijst je natuurlijk ook in voor je schatje.

De facts and figures van jullie verkering

Het is een leuk idee om de facts and figures van jullie relatie op een rijtje te zetten. Tien jaar, 120 maanden, 521 weken.. Jullie zijn al zo lang samen, dat mag best eens heel precies uitgerekend worden! Hoe vaak zijn jullie op vakantie geweest? Hoeveel huisdieren hebben jullie gehad? Zijn jullie al een aantal keer samen verhuisd? Reken alles uit, maak er een mooie compositie van en geef het aan je partner. Hoe leuk zou het zijn om dat te krijgen?

Redenen waarom je van je partner houdt

Als je op zoek bent naar een zeer romantisch kadootje, kun je ook redenen opschrijven waarom je zo gek bent op je wederhelft. Maak bijvoorbeeld een boekje of vul een weckpot vol post-its. Je bent zo dol op je lief omdat ze zo lekker kan koken, omdat hij altijd voor je klaarstaat en omdat je partner zulke mooie ogen heeft. Wat inspiratie nodig? Loesje heeft een lijst gemaakt met 365 redenen die misschien ook wel op jullie relatie slaan.


Ga lekker samen weg

Geven jullie niet zo veel om materialistische zaken? Ga dan lekker samen weg! Geef je partner de vakantie, het weekend of de overnachting van zijn of haar dromen. Tijdens een (mini) vakantie kun je optimaal met z’n tweeën jullie tien jaar samen vieren. Je hebt geen last van de eventuele dagelijkse sleur, problemen op werk of klusjes in huis. Zo kun je helemaal in elkaar opgaan. Waar je heen gaat, ligt natuurlijk helemaal aan jezelf, je vakantiedagen en budget. Je hoeft heus niet weken naar een tropisch eiland om jullie jubileum te vieren: ook in Nederland heb je een hoop romantische plekken. Wat dacht je van een overnachting aan het strand, of slapen in een luxe pipowagen? Er is zijn allerlei bijzondere plekken te vinden in Nederland. Waar je ook logeert, het gaat om de verrassing: plan een nachtje in een luxe hotel, een weekend op een fijne, rustige plek of een vakantie naar een bruisende stad om te laten zien dat je van je partner houdt. Zo maak je samen weer nieuwe herinneringen!


Een bijzondere ervaring

Als een overnachting, een weekend weg of zelfs een vakantie niet lukt, is het ook leuk om je partner een bijzondere ervaring te schenken ter ere van jullie tienjarig jubileum. Er is vast iets wat je schatje altijd al heel graag heeft willen doen, maar het is ook gaaf om hem of haar te verrassen met iets buiten de comfort zone. Natuurlijk doen jullie dat samen: wist je dat wat avontuur de liefde alleen maar zal versterken?

Een ballonvaart

Hoe tof: geef je geliefde een bon voor een ballonvaart, of neem hem of haar meteen mee voor een magische tocht door de lucht! In bijna elke woonplaats kun je een ballonvaart regelen. Zo zien jullie samen de plek waar jullie verkering hebben gekregen, samenwonen of misschien zelfs getrouwd zijn vanuit de lucht. Neem een picknickmand met wat lekkers mee en het zal een middag zijn om nooit meer te vergeten!

Een privésauna of bioscoop voor jullie alleen

Je vriendin wil al tijden naar de sauna of je vent gaat graag naar de nieuwste actiefilms in de bioscoop. Is dit het geval? Dan is het een ontzettend leuk idee om een privésauna te boeken of met een hele bioscoopzaal voor jullie zelf te hebben! Vele sauna’s bieden een privésessie aan, waarbij je tot twee uur een sauna voor je alleen hebt. Heerlijk om samen van deze hobby te genieten. Bij een privébioscoopsessie kun je vaak ook nog een film aanvragen, zodat je de lievelingsfilm van je partner kunt laten draaien. Zo romantisch!


Met deze tips zal je jouw liefde vast verrassen met een leuk kado voor jullie tienjarig jubileum. Misschien geef je hem of haar wel een prachtig sieraad met een persoonlijke gravering, maak je zelf iets voor je partner of gaan jullie samen op avontuur. Gefeliciteerd met jullie jubileum, op naar nog meer mooie jaren!
Opmerkingen, verbeteringen of suggesties op dit artikel? We horen graag van je zodat we de inhoud van dit artikel nog beter kunnen maken. Klik hier om je opmerking naar ons door te sturen.
Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Kado

Suggestie insturen

Opmerkingen, verbeteringen of suggesties op dit artikel? Vul het onderstaande formulier in:


Tip van onze redactie

Cadeau.nl
Copyright Dik.nl 2019 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag