Dik.nl bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

10 leuke kleinigheidjes voor haar

10 leuke kleinigheidjes voor haar

Laatst bijgewerkt: 5 oktober 2022

Iedereen houdt er wel van om kado’tjes te krijgen en het geven van een kado is vaak al even leuk. Je kunt jouw vriendin op veel verschillende manieren verrassen. Dit kun je doen door het kopen van een kleinigheidje voor Valentijnsdag, haar verjaardag of gewoon omdat je wilt laten zien dat je van haar houdt. Om je een beetje op weg te helpen kun je in dit artikel lezen welke kleinigheidjes je zoal kunt kopen om jouw vriendin eens goed mee te verrassen.


Kado kopen

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je een kado kunt kopen voor jouw vriendin of partner. Natuurlijk koop je een mooi kado voor haar verjaardag of om te vieren dat jullie een aantal jaar getrouwd zijn. Je kunt ook altijd een kleinigheidje voor haar kopen om te laten zien hoeveel je van haar houdt. Heb je nog geen kado voor haar verjaardag of laat de bestelling van het kado op zich wachten? Dan is dit ook de uitgelezen kans om haar in elk geval te verblijden met een kleinigheidje. Andere belangrijke dagen waarop je jouw vriendin of vrouw kunt verrassen met een kleinigheidje zijn met de kerstdagen en natuurlijk op Valentijnsdag.

Budget

Omdat we het over een kleinigheidje hebben is het aan te raden om vooraf een budget voor jezelf vast te stellen. Het is heel persoonlijk welk bedrag je wilt besteden aan het kopen van een kleinigheidje. Houdt er wel rekening mee dat je voor een lage bedrag niet elk kado kunt kopen dat je wilt geven. Je kunt vaak voor 10 of 20 euro al de leukste kado vinden om jouw geliefde in elk geval mee te verrassen. Wil je iets duurder gaan dan kan dat natuurlijk ook, maar dan spreek je vaak niet meer van een kleinigheidje.

Wat koop je?

De vraag is dan nu natuurlijk wat je gaat kopen. Er zijn veel verschillende kado’s die je kunt kopen en kunt geven als kleinigheidje aan jouw vriendin. We hebben 10 kado’s voor je op een rij gezet die je vaak voor een aantrekkelijke prijs kunt kopen. Deze kleinigheidjes zijn:

  1. Bloemen
  2. Een boek
  3. Tijdschriften
  4. Chocola
  5. Verzorgingsproducten
  6. Parfum
  7. Sierraden
  8. Wijn
  9. Romantisch diner
  10. Een kadobon

1. Bloemen

Eén van de beste kado’s waar je mee kunt thuiskomen zijn wel bloemen. Bloemen kun je vaak wel kopen bij een benzinepomp of in een supermarkt maar doe iets meer moeite voor jouw geliefde. Ga daarom naar een bloemenzaak en laat een boeket samenstellen met de bloemen die jouw vriendin of vrouw mooi vindt. Heb je geen idee welke bloemen zij mooi vindt, denk dan aan haar lievelingskleuren. Je kunt in een bloemenzaak aangeven voor welk bedrag je een boekt wilt laten samenstellen. Hierdoor zorg je ervoor dat je altijd binnen het budget blijft dat je vooraf hebt gesteld.

2. Een boek

Als jouw partner van lezen houdt dan is het kopen van een boek ook een goed idee. Het voordeel met boeken is dat er altijd wel een boek te vinden is die jouw vriendin of vrouw graag wil lezen. Neem daarom een kijkje bij een boekhandel of, nog handiger, bestel een boek online voor haar. Zo geef je een kado waar ze voor lange tijd plezier van kan hebben en dat ze vaker kan lezen. Het is ook leuk om een boek kado te doen vlak voor dat je samen op vakantie gaat.

3. Tijdschriften

Veel vrouwen houden van het lezen van tijdschriften. Gelukkig voor ons zijn er dan ook veel verschillende soorten tijdschriften te koop. Houdt jouw vriendin van roddelbladen of leest jouw vrouw graag magazines over het inrichting van woningen? Dan kun je altijd wel een geschikt tijdschrift vinden. In boekhandels en supermarkten is het ook vaak mogelijk om verschillende tijdschriften in één pakket te kopen. Op die manier kun je verschillende tijdschriften kado doen zodat er altijd wel iets leuks voor haar tussen zit. Net als met een boek kun je tijdschriften ook leuk kado doen voordat jullie samen aan een reis beginnen.

4. Chocola

Het is algemeen bekend dat de meeste vrouwen van chocola houden. Je kunt een dame dan vaak ook wel verrassen met een goede reep chocola of een andere kleinigheid van chocola. Ook hiervoor geldt dat je beter naar een chocolatier of snoepwinkel kunt gaan in plaats van het kopen van een chocoladereep aan de balie bij een tankstation. Het voordeel van het geven van een kleinigheidje zoals chocola is dat je niet veel hoeft uit te geven en toch de grootste waardering voor het gebaar en het kado kunt terug krijgen.

5. Verzorgingsproducten

Iedere dame wil er graag goed verzorgd uitzien. Een complimentje over haar uiterlijk is dan natuurlijk al een heel groot kado dat je kunt geven. Houdt jouw vriendin of partner van in bad gaan of smeert ze zichzelf graag in met verschillende verzorgingsproducten voor de huid? Dan kun je haar ook altijd verrassen door haar één of meerdere van deze producten kado te doen. Daarmee maak je haar blij en je kunt laten merken dat je het fijn wanneer zij zich mooi voelt en goed in haar vel zit.

6. Parfum

Parfum kado doen als kleinigheidje is ook een mogelijkheid. Het is daarbij wel belangrijk dat je weet van welke soort parfum jouw geliefde houdt. Je kunt vaak bij een drogisterij of bij een parfumerie al voor een aantrekkelijk bedrag parfums of geurtjes kopen. Houdt jouw vriendin of vrouw van exclusievere merken en specifieke geuren dan moet je er wel van uit gaan dat je meer geld kwijt bent. Houdt er altijd rekening mee dat een geur zeer persoonlijk is. Het is dan ook aan te raden om alleen parfum kado te doen als je weet dat jouw geliefde van de betreffende parfum houdt.

7. Sierraden

Net als met het geven van parfum als kado kun je ook sierraden als kleinigheidje geven. Hierbij hoef je niet direct te denken aan een gouden collier ingelegd met diamanten of een ring met een enorme steen. Je kunt ook voor lage bedragen de mooiste sierraden kopen. Geef jouw vriendin bijvoorbeeld een armband kado of koop een paar zilveren oorbellen voor jouw vrouw om te laten zien dat je nog altijd van haar houdt. Sierraden vallen altijd goed in de smaak, dus ook daar kun je haar blij mee maken.

8. Wijn

Houdt jouw partner van een wijntje op zijn tijd? Dan is het leuk om een fles wijn kado te doen. Ga hiervoor naar een slijterij of naar een wijnspeciaalzaak. Daar kun je vaak hulp krijgen en uitleg bij de verschillende soorten wijnen die je kunt kopen. Weet je niet precies waar ze van houdt maar heb je wel een beetje een idee, dan kun je door dit te omschrijven aan de verkoper vaak de perfecte wijn vinden. Deze kunnen jullie dan bijvoorbeeld samen drinken tijdens een romantisch avondje of een etentje samen.

9. Romantisch diner

Natuurlijk kun je jouw geliefde ook verrassen met een romantisch diner. Je kunt daarvoor buiten de deur gaan eten, maar als je liever niet teveel geld uitgeeft dan kan dat natuurlijk ook thuis. Dek de tafel en steek wat kaarsen aan. Wil je haar echt verrassen kook dan voor haar en zoek een lekker recept op. Online en in kookboeken vindt je vaak de lekkerste recepten die je met de duidelijke uitleg vaak zonder moeite kunt klaarmaken. Ben je minder handig met de potten en pannen in de keuken, dan is het misschien toch verstandig om samen ergens uit eten te gaan.

10. Een kadobon

Heb je geen duidelijk beeld van wat je kado zou willen doen aan jouw vriendin of vrouw? Dan kun je er altijd voor kiezen om een kadobon te geven. Dit kan bijvoorbeeld een boekenbon zijn zodat zij zelf een boek of tijdschrift kan uitzoeken. Je kunt er ook voor kiezen om een kadobon te geven die zij kan besteden bij bijvoorbeeld de HEMA, Bol.com of bij een lokale winkel in jullie woonplaats. Er zijn ook kadobonnen te koop die gebruikt kunnen worden voor het kopen van kleding.


Online

Het makkelijkst is om een kleinigheidje te kopen vanuit huis. Dit kun je doen door online een kado te bestellen. Vaak heb je de verrassing dan de volgende dag al in huis zodat je jouw geliefde kunt verblijden. Als je samen onder één dak woont dan is het wel aan te raden om het pakketje op een moment te laten bezorgen dat zij niet thuis is. Hierdoor houdt je het ook echt een verrassing als zij het kleinigheidje van jouw krijgt. Het voordeel van online een kleinigheidje kopen is dat je ook inspiratie kunt opdoen op internet. Je kunt dan ook vast gebruik maken van de tips die in dit artikel zijn gegeven.

Winkels

Je kunt er ook voor kiezen om een kado voor haar te kopen in een winkel. Voor parfum kun je bijvoorbeeld terecht bij een parfumerie of een drogisterij. De meeste kado uit de lijst hierboven kun je in winkels kopen. Het voordeel van een kleinigheidje kopen in een winkel is dat je de verkoper vaak om hulp en advies kunt vragen. Dit is zeker handig om het moment dat je een boek wilt kopen, wijn kado wilt doen of niet weet welke verzorgingsproducten je het beste kunt kopen. Je kunt het kleinigheidje dan ook direct mooi laten inpakken en het kado bij thuiskomst of later als verrassing geven. We hopen dan ook dat je met behulp van de tips en de 10 kado die in de artikel worden beschreven genoeg inspiratie hebt gekregen voor het kopen van een leuk kleinigheidje voor jouw geliefde.foto auteur Dik de Graaf
Dit artikel is geschreven door Dik de Graaf

Fanatiek blogger voor Dik.nl en altijd op zoek naar diepgang. Bijt zich helemaal vast in een onderwerp om alles tot in de puntjes uit te zoeken. Gek op reizen, sporten en lezen.

Website
Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Kado

Suggestie insturen

Opmerkingen, verbeteringen of suggesties op dit artikel? We horen graag van je zodat we de inhoud van dit artikel nog beter kunnen maken. Vul het onderstaande formulier in:


Tip van onze redactie

Cadeau.nl
Copyright Dik.nl 2024 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag