Mini koelkasten ideaal voor thuis, hotel of kantoor

Bekijk de gehele collectie »

Populaire mini koelkasten


Alle grote merken koelkasten

Merk LiebherrMerk SMEGMerk ExquisitMerk MobicoolMerk AEGMerk DometicMerk WaecoMerk CampingazMerk EvergladesMerk InventumMerk Coca ColaMerk EtnaMerk MieleMerk TristarMerk Beko

Altijd de laagste prijs

Op onze website vindt u het gehele aanbod aan mini koelkasten voor de allerlaagste prijs. We vergelijken de prijzen van meer dan 60 verschillende producten van verschillende formaten en aanbieders. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een handige minibar voor gekoelde drankjes op de slaapkamer of kantoor dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een minibar houdt u het hele jaar eten en drinken vers.

Voordeel van een kleine koelkast
Het gebruik van een mini koelkast biedt vele voordelen. Allereerst is een minibar of retro koelkast door zijn afmetingen eenvoudig te verplaatsen in huis. Zo heeft u ten alle tijden koude drankjes en andere gekoelde producten bij de hand. Daarnaast kunt u de meeste minibars makkelijk meenemen op vakantie, op de camping of zelfs in de auto. Zo bent u ook onderweg altijd voorzien.

Op de website vindt u naast de goedkoopste prijs ook alle benodigde specificaties. Zo ziet u per product hoeveel liter koelruimte en vriesruimte er aanwezig is. Tevens ziet u direct hoeveel decibel de koelkast produceert. Op de slaapkamer of hotelkamer is vanzelfsprekend dat u opzoek bent naar een oplossing met weinig tot geen geluid. Op een kantoor zal dit misschien iets minder van belang zijn.

Opzoek naar een klassiek modelletje om uw producten in te koelen? De felle rode, blauwe en oranje kleuren van de retro koelkasten vallen op in alle ruimtes. Hier vindt u zowel de luxere SMEG koelkasten als enkele goedkope alternatieven geheel in retro stijl.

Wilt u ook producten invriezen in een compacte vriezer? Deze vindt u in de categorie mini vriezers. Door het invriezen van bijvoorbeeld brood, groenten, vlees, vis of andere producten houdt u producten nog langer houdbaar. De mini vriezers kunnen koelen tot -25 graden en zijn een perfecte oplossing voor als uw koelkast geen vriesvakje bevat.

Voor vragen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Bent u overtuigd van het gemak, maak uw keuze en plaats vandaag nog uw bestelling. De producten die de verschillende aanbieders op voorraad hebben zijn altijd binnen 24uur geleverd. Wenst u meer informatie over de mini koelkasten? Dan kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Bekijk de volledige collectie

Laatste artikelen

Laatste nieuws

© Copyright Dik.nl 2022 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag