Artikelen

Compressor koelbox kopen: waar let je op?

Ga je op vakantie, heb je een tuinhuisje of houd je bijvoorbeeld een feestje, dan is het hebben van een koelbox erg handig. Een koelbox is namelijk erg mobiel om mee te nemen en je bent altijd voorzien van je eigen gekoelde eten en drinken. Wie wil nou niet kunnen genieten van een gekoeld biertje […] Lees meer »

De beste koeltas

Wanneer de zon zich laat zien wil je uiteraard goed voorbereid zijn op het mooie weer. Ga je een dagje naar het park, bakken op het strand of een middagje picknicken? Dan is het ideaal om je eigen gekoelde drankjes bij je te hebben in een koeltas of koelbox. Je kunt op elk moment een […] Lees meer »

De beste koelbox voor in de auto

Wanneer je een dagje weg gaat met de auto of op vakantie gaat, wil je graag dat je drankjes en hapjes lekker koel blijven. Hier is een koelbox met aansluiting voor in de auto ideaal voor. Een auto koelbox sluit je eenvoudig aan in de sigarettenaansteker van de auto. De auto zorgt voor de energie en […] Lees meer »

Een zuinige minibar aanschaffen

We denken er niet vaak over na, maar de energie die nodig is voor een koelkast kost je al snel €200,- per jaar. Bij een kleiner model ligt dit jaarbedrag iets lager maar als je niet let op het juiste energielabel ben je veel te veel geld kwijt. Tegenwoordig zijn er genoeg koelkastjes op de markt te vinden […] Lees meer »

Een kleine vriezer: compact en praktisch

Er zijn verschillende redenen waarom je op zoek kunt zijn naar een compacte en handzame diepvriezer. Wellicht heb je in de keuken gewoonweg geen ruimte voor een grote vriezer of beschikt je huidige koelkast niet over een ingebouwd vriesvakje. Daarnaast kan een kleine vriezer een goede aanvulling zijn op bijvoorbeeld kantoor of op de slaapkamer. Een mini vriezer biedt […] Lees meer »

Goedkope mini koelkast, welke is het best?

Een mini koelkast is een praktische aanvulling in je interieur en heeft als voordeel dat hij een stuk handzamer is dan andere koelkasten. Je kunt hem daarnaast mooi wegwerken, zoals bijvoorbeeld in een kast. Vaak zijn kleine koelkasten echter wel redelijk prijzig, iets dat lastig is als je niet te veel geld uit wilt geven […] Lees meer »

De beste mini koelkast voor op kantoor

Op kantoor wil je graag dat jij of je werknemers zo productief mogelijk zijn. Je wilt een inspirerende omgeving creëeren waar mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Het is daarom van belang, zeker tijdens de warmere zomerdagen, dat werknemers verkoeling kunnen vinden in een ventilator of airconditioning, maar ook de toegevoegde waarde van een […] Lees meer »

De beste camping koelkast of koelbox

Bent u op zoek naar een goede koelkast voor in uw caravan, tent of camper? Dan zijn er verschillende dingen waar u rekening mee dient te houden. Zo moet u bedenken of u een handzame koeling wilt hebben die u mee kunt nemen of makkelijk kunt verplaatsen. Andere camping koelkasten zijn voorzien van een inbouw […] Lees meer »

De mooiste design koelkasten van dit jaar

De wereld van kunst en design is voortdurend in beweging. Ook in de keuken hebben veel designtrends zich in de afgelopen decennia afgewisseld. De afgelopen jaren hadden we een keukentrend waar voornamelijk natuurlijke en donkere materialen gebruikt werden. Betonnen keukenbladen waren erg in trek, en ruwe materialen zoals beton en hout waren in veel nieuwe […] Lees meer »

© Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag