De beste koelbox voor in de auto

Wanneer je een dagje weg gaat met de auto of op vakantie gaat, wil je graag dat je drankjes en hapjes lekker koel blijven. Hier is een koelbox met aansluiting voor in de auto ideaal voor. Een auto koelbox sluit je eenvoudig aan in de sigarettenaansteker van de auto. De auto zorgt voor de energie en houd al uw producten koel. In dit artikel bespreken we 5 koelboxen met een 12 volt aansluiting welke je onderweg kunt gebruiken.

Bekijk de top 10 koelboxen op coolblue.nl »
Campingaz Powerbox Plus 24L Grey/White
Campingaz Powerbox Plus 24L Grey/White
€77,99
Campingaz Powerbox Plus 24L Grey/White

Beste prijs/kwaliteit verhouding
Drinken en eten bewaar je koud in de Campingaz Powerbox Plus. Het eerste model wat we benoemen  heeft een inhoud van 24 liter. Genoeg plek om een sixpack 2 liter flessen te bewaren. Deze thermo-elektrische Smart box kan aangesloten worden op een 12 volt aansluiting en met een omvormer op 230volt. De koelbox met 1 hand openen is ook geen probleem. Met een speciaal handvat kan je ook onderweg makkelijk bij je producten. Kortom, de Campignaz Smart Cooler is een ideale oplossing als je een dagje of weekje weg gaat!


Mobicool u26 DC
Mobicool u26 DC Mobicool u26 DC
€42,99
Mobicool u26 DC

Een koud koopje, de Mobicool u26 DC.
De koelbox weegt slechts 3,7 kilo en heeft een inhoud van 26 liter. Het materiaal is allemaal plastic maar daar is de prijs dan ook naar. Deze goedkope optie is misschien niet het meest stevige model maar je kan er een hoop in kwijt. Daarnaast zit er ook nog gewoon 2 jaar garantie op dit model!


Waeco Coolfreeze CDF 11
Waeco Coolfreeze CDF 11 Waeco Coolfreeze CDF 11
Niet op voorraad
Waeco Coolfreeze CDF 11

Compressor koelkast/vriezer in uw auto.
Gaat u voor een krachtige compressor koelkast voor in de auto dan is deze Coolfreeze CDF 18 een prima optie. Het compressor koelsysteem van deze 18 Liter koel/vriesbox kan koelen tot een temperatuur van 32 graden Celsius onder de omgevingstemperatuur. Deze koelbox is erg compact en beschikt bovenop ook nog over 2 cup houders. Een klein plekje tussen de voorste stoelen is dus een geschikte plek.

Bekijk de top 10 koelboxen op coolblue.nl »
© Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag