Goedkope mini koelkast, welke is het best?

Een mini koelkast is een praktische aanvulling in je interieur en heeft als voordeel dat hij een stuk handzamer is dan andere koelkasten. Je kunt hem daarnaast mooi wegwerken, zoals bijvoorbeeld in een kast. Vaak zijn kleine koelkasten echter wel redelijk prijzig, iets dat lastig is als je niet te veel geld uit wilt geven voor een koeling. Hieronder behandelen we enkele goedkope mini koelkasten. Je kunt hier lezen waarom ze goedkoper zijn, en hoeveel waar je voor je geld krijgt. 

Bekijk alle koelkasten tot €150,- »
Tristar KB-7352
Tristar KB-7352 Tristar KB-7352
€144,99
Tristar KB-7352

Een prettige mini koelkast die geen concessies doet in kwaliteit. Deze Tristar koelkast biedt 45 liter aan ruimte, waaronder zelfs een vriesvakje van 5 liter. Erg prettig aan deze koeling is dat je de deur gemakkelijk om kunt draaien. Zoals je op de afbeelding kunt zien, kun je behoorlijk wat kwijt in deze koelkast zonder dat hij veel ruimte in beslag neemt.


Exquisit KB 05 A+
Exquisit KB 05 A+ Exquisit KB 05 A+
€129,-
Exquisit KB 05 A+

Exquisit is een zeer goede keuze als je een iets goedkopere koelkast wilt aanschaffen. Het merk richt zich op goede producten voor een nette prijs, en dat zie je onder andere terug in deze mini koelkast. Met een energielabel A+ is het nog steeds een zuinige keuze, en qua ruimte volstaat hij prima met 44 liter. Al met al een hele keurige koelkast en een prima keuze wanneer je liever iets minder uit wil geven.


Mini koelkast of koelbox?
Je kunt er ook voor kiezen om, in plaats van een koelkast, een koelbox aan te schaffen. Vaak hebben ze hetzelfde koelvermogen, maar hebben vaak een betere prijs en zijn natuurlijk handzamer.


Exquisit EC0265
Exquisit EC0265 Exquisit EC0265
Niet op voorraad
Exquisit EC0265

Een prima koelbox met een inhoud van 24 liter. Een perfecte hoeveelheid om een klein aantal artikelen goed te kunnen koelen. De prijs van deze koelbox is iets aantrekkelijker dan de meeste koelkasten. Deze koelbox is volledig elektrisch en heeft dus geen koelelementen nodig om koud te worden en te blijven.

Bekijk alle koelkasten tot €150,- »
© Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag