50 Cent houdt graag zijn hoofd én geld koel

Zal geld bewaren in een koelkast de nieuwe trend worden? Nee toch? Wel dus! Rapper 50 Cent draait er zijn hand niet voor om en plaatste een foto van zijn koelkast met daarin een stapel bankbiljetten op zijn Instagram.

De bekende rapper zegt het volgende over de foto: “Ik heb graag een klein beetje geld en een fles wodka koud staan. Fijne vakantie.” Op zich niet zoveel zeggend dus. Maar wat het opmerkelijk maakt is dat 50 Cent in juli zijn faillissement aan heeft gevraagd. Volgens James Jackson III, zoals de rapper eigenlijk heet, liet weten dat dit een strategische zet zou zijn. Op deze manier hoopt hij zijn zaken weer op orde te krijgen. Volgens de rapper zullen zijn fans niets merken van zijn aanvraag. Hij zou recht op zijn doel afgaan en kleine dingen laten hem absoluut niet ten onder gaan.

De rapper heeft niet zomaar zijn faillissement aangevraagd. Voordat hij dit in juli officieel heeft gedaan moest hij al voor de rechter verschijnen. De rapper heeft een seksfilmpje online gezet van een vrouw om een vriend van haar belachelijk te maken. Hij is volgens de rechter de vrouw een schadevergoeding verschuldigd van 5 miljoen dollar. Maar zij blijkt niet zijn enige schudeiser te zijn. Hij zou in totaal nog zo’n 15 miljoen dollar verschuldigd zijn aan andere schuldeisers. De rapper geeft zelf aan dit niet te kunnen betalen en is daarom naar de rechte gestapt om zijn faillissement aan te vragen. Misschien een idee om dan maar alles in koelkasten te stoppen?

Het vreemde is dat na zijn aanvraag de rapper al meerdere malen foto’s heeft gedeeld van stapels bankbiljetten. Misschien is dit om zijn fans gerust te stellen, maar misschien ook niet. 50 Cent heeft op dit moment dus wat geldproblemen en houdt niet alleen graag zijn hoofd koel, maar ook zijn zuurverdiende geld.

© Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag