De lopende ‘Star Wars’ koelkast!

Wat als stunt begon is werkelijkheid geworden! De ‘walking fridge’ is door Heineken als reclame in het leven geroepen, maar daar is het niet bij gebleven. Op dit moment is een soortgelijke koelkast uit de reclame te verkrijgen. Voor alle Star Wars liefhebbers is er goed nieuws: de R2D2 koelkast is te bestellen. Sinds juni is hij al beschikbaar en kost bijna 9000 dollar, koopje dus! Wil je deze koelkast dan ook hebben als niet Star Wars fan? Ik denk het wel! De koelkast lijkt niet alleen op het personage R2D2, ook kun je hem gewoon vanaf je bank besturen.

Er is zelfs een trailer gemaakt om het product te promoten. Kijken is wel op eigen risico, want na het zien ben je waarschijnlijk om. Mocht je deze koelkast na het lezen van dit artikel of het zien van de trailer willen, dan zal je een pre-order moeten doen. In december zal de koelkast echt in huis kunnen staan. De koelkast is in het lichaam van de R2D2 geïnstalleerd. Het ziet er niet alleen uit zoals in de film, ook de geluiden en bewegingen zijn hetzelfde. En natuurlijk kan het al je drankjes koud houden. Om deze ‘high tech koelkast’ te hebben kunnen maken, is er samengewerkt door Haier Japan en Disney. Zij vonden dat het niet bij een concept moest blijven, maar dat dit werkelijkheid moest worden. Ze hebben de handen ineen geslagen en ziehier: het ijskoude resultaat.

De R2D2 brengt niet alleen een lekker koud biertje of een heerlijke koele cola, ook bevat de koelkast een ingebouwde projector. Hoewel het niet de beste 3D-projector bevat, is het toch wel de beste gadget die je kunt kopen. Hiervoor hoef je niet eens een Star Wars fan te zijn. Wie wil er namelijk niet lekker blijven zitten, terwijl je favoriete drankje voor je wordt gehaald? Wie dit nieuwe spectaculaire speeltje wil kopen mag wel diep in de buiden tasten. De koelkast kost omgerekend maar liefst €8200,-.

© Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag