Samsung komt met supersonische koelkast

Wat voor koelkast heb jij thuis staan? Is het zo’n witte, waarvan je soms denkt: kan dit nog wel? Of heb je er één met een leuk kleurtje? Misschien heb je er wel één met twee deuren waarbij je ook nog ijsklontjes uit de deur kan halen? Er is tegenwoordig zoveel keus. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is waarschijnlijk ergens op de wereld wel een koelkast die aan jouw eisen voldoet. Een koelkast is tegenwoordig niet alleen meer aan gebruiksvoorwerp, ook moet het er mooi uitzien. Een echte eyecatcher voor de keuken moet het zijn.

Samsung heeft niet alleen aan het oog gedacht, ook hebben zij gekeken aan wat de consument misschien nog zou kunnen missen naast al die duizenden koelkasten die al op de markt zijn uitgebracht. De family hub is de koelkast die echt van alle gemakken is voorzien. Zo kan de koelkast de voedselvoorraad bijhouden evenals de huishoudelijke klusjes en updates van gezinsleden. Nu denk je hoe doet hij dat? Nou, het werkt als volgt. In de rechter deur van de koelkast zit een groot beeldscherm, binnenin zitten drie camera’s van de hoogste kwaliteit en ook maakt de koelkast verbinding met het Wi-Fi netwerk.

Omdat er drie camera’s aanwezig zijn in de koelkast hoef je niet eerst de deur te open om te zien wat er nog aanwezig is. Ook handig dat dit te zien is vanaf de bank of vanuit de supermarkt. Met één druk op je smartphone kun je even checken wat je nog mist. Ook de agenda op de koelkast kun je gebruiken voor het hele gezin en mocht je een gezellig muziekje willen horen wanneer je aan het koken bent, is dit geen probleem. De koelkast regelt dit voor je. Deze nieuwe koelkast is geen koelkast meer te noemen. Het is een kalender, DJ en koelkast in één!

© Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag