Verkoeling met de USB koelkast

Een mini koelkast met een USB-ingang. Kan dat? En of dat kan. Wat is er fijner dan wanneer je hard aan het werk bent en je geen zin hebt om op te staan. Voor je drankje hoef je dat niet meer te doen te doen. De kleine koelkast zet je gewoon op je bureau en het houdt je drankjes heerlijk koud.

Bestel deze USB koelkast voor maar €19,99 »

Als je een blikje drinken van huis meeneemt en in de kantine koelkast neerzet, wordt hij nog wel eens opgedronken door een collega. Dan heb je geen lekker drankje meer om de dag door te komen. Daar is nu iets op bedacht. Je plugt het koelkastje gewoon in een USB-poort op je computer en het koelen kan beginnen. Mocht het ook een beetje donker worden op je werk, wees dan niet bang. Er zit zelfs interne LED verlichting in. Zo kun je goed zien welk drankje er in zit en heeft het dezelfde uitstraling als de koelkast thuis.

Nu denk je misschien: dat past toch helemaal niet? Toch wel. Je hoeft er niet eens ruimte voor te maken. Hij is namelijk maar 19,5 x 9 x 9 cm groot. Er past precies een blikje cola in en wanneer de baas niet kijkt een blikje bier. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een rode, grijze of zwarte versie. Koelen doen ze allemaal. Je hebt er al één voor ongeveer 23 euro.

Al je collega’s zullen jaloers zijn op het feit dat jij kan blijven zitten bij je bureau, terwijl zij naar de koelkast moeten lopen en misschien niet eens hun blikje zullen aantreffen. Jij hebt je favoriete drankje dus altijd bij de hand, letterlijk! Mocht je nog een leuk Sinterklaas- of kerstcadeau moeten scoren voor je collega, vriend of vriendin, dan is dit hét cadeau waar je ze een plezier mee doet. Kun je er net zo goed ook één voor jezelf bestellen, toch?

© Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag