Over ons

De website Mini Koelkast is een prijsvergelijker specifiek voor mini koelkasten. Doordat we producten vergelijken bij meer dan 20 verschillende aanbieders hebben we voor elk product op de site altijd de laagste prijs. Zo kunt u op de website van ons opzoek naar het product wat aansluit op uw wensen en wordt u daarna doorverwezen naar de desbetreffende aanbieder.

smegDe compacte & kleine koelkastjes en vriezers in het assortiment op de website zijn niet alleen erg handig voor thuis maar ook voor op reis. Zo neemt u bijvoorbeeld de populaire 14 liter mobicool koelkast mee in de auto en sluit u deze direct aan met de bijgeleverde 12 volt stekker. Zo bent ook onderweg voorzien van gekoelde drankjes in de auto.

De minibars zijn daarnaast enorm geschikt voor op de slaapkamer of hotelkamer of kantoor. Altijd gekoelde producten binnen handbereik, een onmisbare luxe voor elke hotelgast. Verder plaatst u een kleine koelkast eenvoudig onder uw bureau en geniet tijdens uw werk van gekoelde drankjes, salades of andere verfrissende levensmiddelen.
Bekijk de volledige collectie

© Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag