Product

Prijs

€0.00
€929.00

Inhoud koelruimte

Hoogte

Breedte

Energieklasse

Geschikt voor in de auto

Kleur

Merk

Draairichting

Wijnkoelkast

Wijnkoelkast

Wijn op de juiste temperatuur bewaren is van groot belang. Op deze pagina vindt u wijnkoelkasten in verschillende vormen en maten. Dit type mini koelkasten is speciaal ontwikkeld om wijnen veilig en overzichtelijk te kunnen opslaan. Door de instelbare koelzones koelt u de wijn exact op gewenste temperatuur. In het onderstaande overzicht ziet u direct hoeveel flessen u kwijt kunt en hoeveel temperatuurzones de koelkast bevat. Vrijwel alle wijnkasten bevatten een speciaal wijnrek zodat u handig en eenvoudig uw favoriete wijnflessen gekoeld kan bewaren.

Wijnkasten met verschillende temperatuurzones hebben per zone een ander temperatuurbereik. De koelzones met een bereik tussen de 5 en 8°C zijn ideaal geschikt voor champagne en mousserende wijn. Voor het bewaren van rode wijn is een koelzone tussen de 10 en 18°C aan te raden. De koelkasten met een glazen deur bevatten uv bescherming zodat uw wijnen niet worden beschadigd door invloeden van buitenaf. Alle overige specificaties vindt u op de productpagina’s.

Interesse in het aanschaffen van een wijnkoelkast? Verzendkosten zijn gratis en de verzending bij voorraad is altijd binnen 24uur.

© Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag