8 trampoline parken in Nederland

8 trampoline parken in Nederland

Laatst bijgewerkt: 22 april 2019

Hoe fijn is het om de kinderen vrolijk te zien springen, of om gewoon lekker zelf even weer helemaal kind te zijn en los te gaan op een trampoline. Een trampolinepark is de perfecte bestemming voor een kinderfeestje, een dagje weg met je vrienden of om gewoon lekker in je eentje in het wilde weg te springen. Gelukkig hebben we in ons land ontzettend veel trampoline parken, dus er zit er ook zeker één bij jou in de buurt. Wij zetten in dit artikel de acht leukste trampoline parken in Nederland voor je op een rijtje. Spring ze!


1. Bounz in meerdere provincies: het trampoline park voor iedereen!

Bij Bounz kan iedereen terecht: of je nu jong of oud bent, voor een kinderfeestje naar een trampoline park wilt of voor een goede work out: bij Bounz kan het allemaal. Daarbij heeft dit trampoline park meerdere vestigingen door heel Nederland. Je kunt komen springen in Apeldoorn, Eindhoven, Enschede, Lelystad, Amsterdam en Deventer. Wel zo fijn, want er is zo bijna altijd wel een trampoline park van Bounz bij jou in de buurt. In de enorme overdekte hallen vind je meer dan dertig trampoline, waar je gewoon in het wilde weg op kunt springen, sporten of kunt trainen voor bijzondere sprongen. Je bent welkom voor een speciale gelegenheid, zoals een vrijgezellen- of een kinderfeest, maar kunt ook trampoline lessen volgen en gewoon op de bonnefooi komen, als je zin hebt om op een trampoline te springen. Bounz is één van de leukste trampoline parken van ons land!


2. Rebound World in Zwolle, Overijssel: even springen na de vergadering

In Zwolle vind je Rebound World, een trampoline park waar de leukste activiteiten worden georganiseerd. Je kunt lekker op eigen gelegenheid rondspringen, een gezellig kinderfeestje organiseren, er is een speciaal uurtje voor peuters en kleuters, zodat zij veilig kunnen springen, en ook werkenden kunnen hier terecht. Even loskomen na een brainstorm of een vergadering? Je loopt van de chique vergaderzalen van Rebound World zo door naar de trampolines. Dat is pas goed voor de werksfeer! Ook kun je bij Rebound World een lekker hapje eten in het restaurant. Want van dat springen krijg je echt wel honger… Als jij met je kinderen naar dit trampoline park gaat, maar zelf geen zin hebt om te springen, kun je lekker plaatsnemen in het restaurant. Via het panorama raam kun je namelijk heel goed een oogje in het zeil houden, terwijl je zelf lekker uit de drukte zit. Natuurlijk zijn er ook getrainde medewerkers die opletten, maar als ouder wil je natuurlijk ook zien hoe blij je kind is op de trampolines.


3. Jump XL in meerdere provincies: de bekendste trampoline franchise

Misschien heb je wel eens gehoord van Jump XL: dit is namelijk één van de grootste en meest bekende trampoline franchise van ons land. Je vind locaties van Jump XL in Groningen, Twente, Noord Holland, Brabant en Zuid Holland. Jump XL heeft in Nederland achttien vestigingen. En dat is nog niet alles, ze zitten zelfs in Italië, België, Duitsland, Frankrijk en Polen! Jump XL is niet voor niets zo bekend, want naast dat je bijna altijd een trampoline park van Jump XL in de nabije omgeving hebt, is zijn de parken ook ontzettend gaaf. Er zijn meerdere area’s waar je bijvoorbeeld vrij kunt springen, een privé gedeelte voor een feestje en een stuk waar je op professioneel niveau kunt trainen. Hoe cool is dat! Zo hoef jij je niet te irriteren aan mensen die met een ander doel dan jij naar het trampoline park zijn gekomen. Dat scheelt weer.

https://nl.pinterest.com/pin/263953228139371088/


4. Jump Square in meerdere provincies: alles perfect geregeld

Ook Jump Square is een van de bekendere trampoline parken. Je vind verschillende vestigingen van Jump Square door heel Nederland: in Nieuwegein, Lelystad, Veghel, Nijmegen, Huurhugowaard, Baarn, Amsterdam, Gouda en Lelystad. En in Rijswijk, maar daar lees je zo meer over! Bij de trampoline parken van Jump Square worden plezier en sport goed gecombineerd, want zowel kinderen als professionele jumpers kunnen hier terecht. Alles is perfect geregeld: je kunt je spullen bijvoorbeeld kwijt in lockers, er is een fijn restaurant en je krijgt speciale anti slip sokken zodat je niet wegglijdt op de trampolines. Ook worden hier fantastische evenementen georganiseerd, je kunt iedere vrijdag bijvoorbeeld terecht voor Club Jumping: dat is springen en dansen tegelijk in het trampoline park dat tijdelijk tot een club wordt omgetoverd. Hoe vet is dat?!


5. Jump Square in Rijswijk, Zuid Holland: het grootste trampoline park van Nederland!

We hadden het net al over de meerdere locaties van Jump Square, maar de vestiging in Rijswijk moet echt even worden uitgelicht. Dit is namelijk het allergrootste trampoline park van Nederland! Meer dan 3000 m2 is ingericht met trampolines, zodat jij je urenlang kunt vermaken. Het enorme trampoline park is ingedeeld in verschillende area’s, zoals de Freestyle area, waar je in het wilde weg kunt springen, de Walk on Wall area, waar je jouw spring skills kunt verbeteren en de Foampit area, waar je los kunt gaan terwijl je een zachte landing in foam maakt. Dit trampoline park wil je echt niet missen!


6. Vrog in Amsterdam, Noord Holland: train je trampoline skills en combineer met freerunning

Als je meer op een professioneel niveau wilt trampoline springen, moet je zeker een bezoek brengen aan Vrog in Amsterdam Oost. Hier kun je namelijk heel goed je skills verbeteren, omdat je hier verschillende trainingsmogelijkheden hebt. Je kunt bijvoorbeeld mee doen aan de Vrog Parkour Academy, waar je wordt opgeleid tot trampoline trainer, en kunt naast trampoline springen ook je freerunning capaciteiten uitbreiden. Bij freerunning maak je natuurlijk ook om de haverklap een salto of zet jij je af tegen een muur, wat je bij Vrog goed kunt oefenen. Een aanrader voor diegene die altijd al iets met freerunning wilden doen of die nog beter willen worden!

https://nl.pinterest.com/pin/341288477989259649/


7. Trixs in Leidschendam, Zuid Holland: ook voor de allerkleinsten

Mensen van alle leeftijden kunnen bij Trixs naar hartenlust springen! Bij Trixs kunnen ook de allerkleinsten terecht: hier vind je namelijk een speciaal gedeelte voor kleinere kinderen. Zo kunnen ook zij veilig genieten van de trampolines. Er is ruimte zat, want bij dit trampoline park in Leidschendam zijn er meer dan veertig trampolines. Je kunt ook mee doen met een potje knotshockey, of lekker uit je bol gaan tijdens het disco springen. Voor elke leeftijd is er wel wat te doen. Leuk, toch?


8. Jumpstyle in Heerenveen, Friesland: daag jezelf en elkaar uit op de trampolines

Op zoek naar een gaaf trampoline park in Friesland? Ga dan zeker naar Jumpstyle in Heerenveen. Je kunt de meest ingewikkelde salto’s en sprongen oefenen terwijl je zacht land in de grote foam pit. De Jump Masters van Jumpstyle houden een oogje in het zeil en helpen je graag om nieuwe sprongen te leren. Je kunt elkaar uitdagen op het spannende trampoline parcours tijdens een dagje uit of een feestje of kunt meedoen aan een lesje trampofitness. Je zult versteld staan wat dat met je lichaam doet! Eerst even uitproberen? Een proefles trampofitness bij Jumpstyle is gratis.


Als je zin hebt om naar een trampoline park te gaan, zijn er gelukkig heel veel mogelijkheden in Nederland. Ga jij naar een keten van Bounz, Jump XL of Jump Square, waarvan de laatste zelfs het grootste trampoline park van Nederland heeft in Rijswijk? Of ga jij liever naar een op zichzelf staand trampoline park, zoals Rebound World, Vrog of Trixs? Gelukkig kun je in elk van deze trampoline parken gezellig en veilig losgaan op de trampolines. Veel plezier!Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Dagje uit

Suggestie insturen

Opmerkingen, verbeteringen of suggesties op dit artikel? We horen graag van je zodat we de inhoud van dit artikel nog beter kunnen maken. Vul het onderstaande formulier in:


  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Tip van onze redactie

Tripper
Copyright Dik.nl 2022 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag