Dik.nl bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Wat is het beste anti zweet shirt?

Wat is het beste anti zweet shirt?

Laatst bijgewerkt: 5 oktober 2022

Je kent het wel: je zit lekker in de zon te genieten op het terras, moet toch nog even dat sprintje trekken om de trein te halen of hebt net een zenuwslopend examen achter de rug. Je voelt langzaam wat nattigheid onder je oksels komen en je begint al te balen, want je weet dat er straks grote zweetplekken onder je oksels te zien zijn. Dat komt je zelfvertrouwen niet ten goede, want die zweetplekken zien er niet erg charmant uit en kunnen ook nog eens naar ruiken. Toch is er niet zo veel aan te doen: zweten is nu eenmaal een manier voor je lichaam om af te koelen en hoort gewoon bij het leven. Je kunt kiezen voor een dure, heftige operatie om je zweetklieren niet meer te laten werken, maar je kunt ook een anti zweet shirt aanschaffen, zodat je geen last meer hebt van klotsende oksels en die viezige gele gloed die je niet meer uit je shirts krijgt. Maar wat zijn nou de beste anti zweet shirts? Dat lees je in dit artikel!


Goed voor het milieu: het anti zweet shirt van Confidence For All

Het merk Confidence For All heeft een anti zweet shirt ontwikkeld dat iedereen zelfvertrouwen moet geven. Confidence For All snapt dat zweetplekken in je shirt je kan belemmeren in je doet en laten en je zelfvertrouwen flink kan aantasten. Daarom verkopen zij shirts die je niet ziet onder je blouse, zodat je geen last hebt van doorlekkend zweet. Er zijn shirts voor mannen en voor vrouwen in verschillende maten.

Het anti zweet shirt van Confidence For All heeft een ingenaaid okselstuk dat het zweet blokkeert, zodat je geen last zult hebben van zweetplekken onder je oksels. Door het ingenaaide oksel pad zul je ook voorgoed af zijn van die gele vlekken die je er maar niet uit krijgt in de was, omdat de beschermlaag is gemaakt van bamboe, dat niet zal verkleuren door het zweet. Bamboe is ook nog eens heel duurzaam, dus voor de milieubewuste mens is dat ook mooi meegenomen! Ben je op zoek naar een basic wit shirt voor onder je blouse of trui? Dan is het anti zweet shirt van Confidence For All een hele goede keuze.

Het anti zweet shirt van Confidence For All op een rijtje:

 • Voor mannen en voor vrouwen
 • Met ingenaaide oksel pad van bamboe
 • Voor onder je blouse
 • In het wit verkrijgbaar

Steun een Amsterdamse start up met anti zweet shirt van LABFRESH

Ben je klaar met zweet oksels en wil je bij de aanschaf van een anti zweet shirt een Nederlandse start up steunen? Ga dan voor de anti zweet shirts van het Amsterdamse LABFRESH. Deze t-shirts zijn niet alleen zweet afstotend, maar ook vlekken maken geen kans. Knoeien met rode wijn of ketchup is geen probleem meer, want de shirts stoten alle substanties op basis van water af. Het zweet onder je oksels blijft door een bepaalde techniek, moisture wicking, niet in onder de oksels van het shirt hangen, maar verdeelt zich over de gehele stof. Je zult daarbij niets ruiken, want er is zilver in de stof verwerkt die de bacteriën uit het zweet (en daarmee dus ook de nare geur) zal vernietigen. De shirts zijn er in neutrale kleuren: je kunt ze via Kickstarter bestellen in het zwart, grijs en wit.

https://nl.pinterest.com/pin/289285976062649021/

Het anti zweet shirt van LABFRESH op een rijtje:
– Alleen voor mannen
– Door de moisture wicking techniek verdeelt het zweet zich
– Door het zilver worden bacteriën gedood
– In het wit, zwart en grijs verkrijgbaar
– Ook vlek afstotend


Heerlijk zacht: het anti zweet shirt van Fiber Shirts

Ook Fiber Shirts heeft een goed anti zweet shirt te koop met een ingenaaide oksel pad. Die ingenaaide oksel pad zal, net als bij de shirts van Confidence For All, het zweet blokkeren. Daardoor zul je nooit een natte plek onder je oksel zien en zul je ook geen gele vlekken uit het shirt hoeven boenen. Het unieke aan de shirts van Fiber Shirts is dat het materiaal zachter dan zacht is: de shirts zijn gemaakt van 95% organische Micro-vezels, wat zorgt voor een heerlijke comfortabele fit. De oksel pad bestaat uit drie lagen – de laag op je huid is heerlijk zacht, de tweede laag is absorberend en zuigt het zweet op, de derde laag is waterbestendig en zorgt ervoor dat er geen druppeltje door het shirt komt. De shirts van Fiber Shirts zijn wit en te verkrijgen voor dames (met een ronde hals) en heren (met een v-hals).

Het anti zweet shirt van Fiber Shirts op een rijtje:

 • Voor mannen en vrouwen
 • Ontzettend zacht
 • Voor onder je blouse
 • Met ingenaaid oksel pad van drie lagen
 • In het wit verkrijgbaar

Van een speciaal voor het merk ontwikkelde vezel: het anti zweet shirt van No Shirt

Ook No Shirt verkoopt erg goede anti zweet shirts. De anti zweet shirts voor mannen van No Shirt heeft een ingenaaide oksel pad, maar is gemaakt van een speciaal materiaal, namelijk Tencel. Deze stof is een soort vezel en is speciaal ontwikkeld voor het merk. Tencel heeft een ontzettend hoge absorptie waarde en neemt al het vocht van de huid op. De vezel doodt ook alle bacteriën die de nare zweetgeur veroorzaken, zodat je ook niets zult ruiken. Je overhemd blijft dus droog en je zult geen last hebben van nare geurtjes! Heb je snel last van jeuk of allergie bij bepaalde stoffen? Dan zijn de anti zweet shirts van No Shirt ook heel geschikt voor jou, want de stof is geschikt voor elk huidtype. De anti zweet shirts van No Shirt zijn verkrijgbaar in khaki en wit en met een diepe en een iets minder diepe v-hals.

Het anti zweet shirt van No Shirt op een rijtje:

 • Alleen voor mannen
 • Van de speciale ontwikkelde Tencel vezel
 • Voor elk huidtype, ook geschikt bij allergie
 • In het wit en khaki verkrijgbaar

Met HEIQ Fresh Tech technologie: het anti zweet shirt van Girav

Je kent misschien de reclames voor de lange t-shirts van Girav wel. Perfect voor mannen die altijd te korte shirts hebben door hun lengte. Maar wist je dat Girav ook anti zweet shirts verkoopt? De HEIQ Fresh Tech technologie reguleert de temperatuur van jouw lichaam, waardoor je veel minder zult zweten. Door het materiaal kan je lijf in zweterige situaties zelfs wel twee tot drie graden afkoelen, zodat je minder snel last krijgt van klotsende oksels. Het vocht onder je oksels wordt verdampt, waardoor je geen zweetplekken zult krijgen. Toch bang voor vieze lichaamsgeurtjes? De HEIQ Fresh Tech technologie is ook antibacterieel, zodat je niets zult ruiken. De anti zweet shirts van Girav zijn alleen voor mannen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende pasvormen. Ook in extra lang, wel zo handig!

Het anti zweet shirt van Girav op een rijtje:

 • Alleen voor mannen
 • Met HEIQ Fresh Tech technologie
 • Reguleert je lichaamstemperatuur
 • In meerdere kleuren en ook extra lang verkrijgbaar

Als je last hebt van (overmatig) zweten en daar onzeker door wordt, is een anti zweet shirt een heel goed idee. Door een anti zweet shirt zal je geen last meer hebben van zichtbare zweetplekken en zullen ook die vervelende gele vlekken die er niet uitgaan in de was voorgoed verleden tijd zijn. Dat scheelt weer een hoop gedoe! De beste anti zweet shirts voor mannen vind je bij Confidence For All en Fiber Shirts. Door de ingenaaide oksel pad zal het zweet nooit doorlekken onder de oksels en wordt er ook afgerekend met de vervelende geur die vrijkomt bij het zweten.

De merken No Shirt en Girav hebben anti zweet shirts voor mannen zonder ingenaaid oksel pad, maar gemaakt van een materiaal dat zweet over het gehele shirt absorbeert en de bacteriën die een nare geur veroorzaken doodt. Ook de Amsterdamse start up LABFRESH verkoopt een anti zweet shirt, waar zilver in is verwerkt om de zweetgeur te verwijderen – en hij is ook nog een vlek afstotend. Dames kunnen terecht bij Confidence For All en Fiber Shirts voor een anti zweet shirt. Helaas is er geen anti zweet shirt speciaal voor vrouwen van een zweetafstotend materiaal: maar natuurlijk kun je ook een shirt voor mannen aanschaffen – de werking blijft immers hetzelfde. Met deze anti zweet shirts kun jij weer vol zelfvertrouwen en zonder zweetplekken door het leven!Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Lichaam Kleding

Suggestie insturen

Opmerkingen, verbeteringen of suggesties op dit artikel? We horen graag van je zodat we de inhoud van dit artikel nog beter kunnen maken. Vul het onderstaande formulier in:


Tip van onze redactie

Copyright Dik.nl 2023 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag