Dik.nl bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Hoe krijg je snel een bikini body? FIT 90 Day Bikini Plan

Hoe krijg je snel een bikini body? FIT 90 Day Bikini Plan

Laatst bijgewerkt: 5 oktober 2022

De winter is nog in volle gang, maar veel vrouwen zijn hun zomervakantie al aan het plannen. In de tussentijd willen ze graag een beetje afvallen, zonder daarvoor uren in de sportschool te staan of op een streng dieet te gaan. Speciaal voor zulke wensen is het FIT 90 Day Bikini Plan ontwikkeld: een home workout voor een strakker, gezonder en sterker lichaam.

De kerstkilo’s verschijnen bij vrouwen vaak in hun buik, billen of benen. Die lichaamsdelen kun je niet verbloemen met een bikini. Daarom zijn de workouts van het FIT 90 Day Bikini Plan specifiek gericht op deze zones.

Het FIT 90 Day Bikini Plan is een home workout waarbij je traint met je eigen lichaamsgewicht. Oftewel, je kunt de training waar en wanneer je wilt volgen. Per week volg je 2 tot 3 video workouts van 30 minuten. Deze workouts worden gegeven door ervaren personal coaches en zijn beschikbaar in drie niveaus: beginners, gevorderden en experts. Naarmate de weken verstrijken wordt het programma steeds zwaarder en verbrandt je steeds meer vet.

Combinatie met voeding

Een gezonde leefstijl is een combinatie van de juiste beweging en gezonde voeding. Daarom krijg je naast de workouts ook nog eenvoudige recepten voor heerlijke, gezonde recepten. Dit maakt het mogelijk om af te vallen zonder te diëten. De recepten van het FIT 90 Day Bikini Plan sluiten goed aan bij de trainingen doordat ze veel eiwit bevatten. Eiwitten zijn nodig om spieren te herstellen en te versterken.

De FIT methode

Het FIT 90 Day Bikini Plan is een initiatief van de populaire fitnessblog FIT.nl. Dit platform is vooral bekend vanwege de FIT Methode: een gedegen stappenplan voor een gezondere lifestyle. Deze methode schenkt niet alleen aandacht aan beweging en training, maar ook aan spierherstel, voeding en de juiste mindset. Zij weten als geen ander hoe ze jou moeten motiveren om af te vallen.

Wat kost het FIT 90 Day Bikini Plan?

Normaal gesproken betaal je €39,95 voor deze home workout, maar op dit moment (februari 2018) krijg je 50% korting. Hiermee krijg je 90 dagen toegang tot de workouts. Voor dit bedrag kun je slechts één maand sporten in een voordelige sportschool.

 


Bekijk ook deze gerelateerde artikelen


foto auteur Dik de Graaf
Dit artikel is geschreven door Dik de Graaf

Fanatiek blogger voor Dik.nl en altijd op zoek naar diepgang. Bijt zich helemaal vast in een onderwerp om alles tot in de puntjes uit te zoeken. Gek op reizen, sporten en lezen.

Website
Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Sporten Gezondheid

Suggestie insturen

Opmerkingen, verbeteringen of suggesties op dit artikel? We horen graag van je zodat we de inhoud van dit artikel nog beter kunnen maken. Vul het onderstaande formulier in:


Tip van onze redactie

Keto
Copyright Dik.nl 2024 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag