Dik.nl bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Wat zijn de 6 beste vreemdgaan dating websites?

Wat zijn de 6 beste vreemdgaan dating websites?

Laatst bijgewerkt: 5 oktober 2022

Hoe goed een relatie ook is, verliefdheid of verlangen naar iemand anders ligt altijd op de loer. Maar vooral wanneer je relatie en/of je seksleven niet zo geweldig (meer) is kun je de behoefte voelen om affectie, intimiteit en erotiek met iemand anders te delen.

Steeds meer gebonden mannen en vrouwen zoeken zo’n spannend contact via internet in plaats van in hun directe omgeving. Dat is namelijk stukken discreter en je kunt een heimelijk avontuurtje dus ook makkelijker geheim houden.

Inmiddels zijn er speciaal met dat doel meerdere vreemdgaan websites waar je terecht kunt. Welke van deze stiekeme datingsites is de beste en hoe zorg je dat jouw overspel zo discreet mogelijk blijft? Dat lees je in dit artikel.


Datingsites om een minnaar/minnares te zoeken

Wat je eigen redenen ook maar mogen zijn om naar een heimelijke affaire op zoek te gaan, er zijn tegenwoordig meerdere Nederlandse en internationale datingsites waar je lid kunt worden. Deze websites richten zich vaak heel specifiek op alle gebonden mannen en vrouwen in ons land die behoefte hebben aan spannende contacten naast hun bestaande relatie. We hebben uit deze websites hieronder vijf gekozen die er wat ons betreft echt bovenuit steken.


VictoriaMilan

1. VictoriaMilan

Zit je relatie in een sleur en zie je er geen heil meer in om daar ellenlang met je partner over te blijven praten zonder resultaat?

Dan biedt Victoria Milan uitkomst, want op deze bekende overspelsite kun je in alle discretie op zoek naar een buitenechtelijke affaire.

Je vindt er met je eigen anonieme profiel vrij eenvoudig meerdere matches tussen de meer dan 300.000 Nederlandse mannen en vrouwen die ook op zoek zijn naar een heimelijk avontuurtje.

Zelf krijg je tools in handen om je privacy te vergroten, zo kun je bijvoorbeeld profielfoto’s die je uploadt zelfstandig anoniem maken zonder dat je profiel daar meteen minder aantrekkelijk van wordt. Zo kun je bijvoorbeeld een maskertje op de foto plakken of alleen een deel van je gezicht wazig maken met een handige tool.

Ook heel fijn is dat je bij Victoria Milan van een eigen datingapp gebruik kunt maken. Het enige nadeel daarvan is dat deze app wel herkenbaar zichtbaar is op je mobiele telefoon, dus zorg dat je partner het scherm met de app nooit onder ogen kan krijgen.

Kies je om die reden liever voor alleen daten via de normale website, dan kan de zogenaamde Paniek-knop heel handig zijn. Als je partner plotseling de kamer binnenkomt hoef je alleen maar snel op de die knop te drukken om direct uit te loggen en naar een neutrale website te worden doorgestuurd.

Bezoek VictoriaMilan
NovaMora

2. NovaMora

Datingsite Novamora windt er geen doekjes om! Contacten die je bij deze spannende datingsite opdoet zijn vooral bedoeld om een erotisch avontuurtje mee te beleven.

De slogan “een beetje pittig” die Novamora gebruikt zegt wat dat betreft genoeg. Deze website voor mannen en vrouwen in een relatie die willen flirten en willen vreemdgaan is overzichtelijk opgezet en dus makkelijk te gebruiken. Er zijn veel mensen lid (ook doordat de site landelijk adverteert op radio en televisie).

Een leuke manier om nieuwe leden te leren kennen en direct goede matches te vinden is de FotoZapper. Daarmee krijg je telkens een foto van een ander lid te zien en kun je die goedkeuren of afkeuren. Net zoals bij de datingapp Tinder betekent elkaar allebei goedkeuren dat je een match hebt en met elkaar kunt gaan chatten. Ook dat kan natuurlijk gewoon meteen via de website zelf.

Bezoek NovaMora
SecondLove

3. SecondLove

Second Love is een bekende website voor gebonden mannen en vrouwen die op zoek willen gaan naar een affaire of simpelweg affectie en intimiteit hopen te vinden bij iemand anders dan hun eigen partner.

Seks staat bij Second Love wat minder centraal dan bij het zojuist besproken Nova Mora, al zullen de meeste leden ongetwijfeld hopen op een spannend slippertje.

Het gaat er hier in eerste instantie vooral om dat je iemand vindt waar je spannend mee kunt flirten. Flirten is namelijk niet alleen voor singles volgens Second Love. En als je eenmaal met iemand aan het flirten bent kan ook al snel van het een het ander komen natuurlijk.

Second Love belooft je serieuze profielen die altijd door een medewerker van de website op betrouwbaarheid zijn beoordeeld.

Bezoek SecondLove
Secret Flirt (SF Dating)

4. Secret Flirt (SF Dating)

Secret Flirt noemt zichzelf op zijn eigen website SF Dating, wat dus staat voor Secret Flirt Dating. Deze datingsite is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een flirt, een romance of een affaire en richt zich daarbij uitsluitend op serieuze mensen die een waardevol contact zoeken met een ander persoon. Voor een vluchtige seksdate zit je bij SF Dating dus niet op de juiste plek.

Secret Flirt zet zich ervoor in dat alle flirts ook echt helemaal stiekem kunnen plaatsvinden. Dat blijkt al wanneer je een kijkje neemt in de meest recente profielen, want daar zijn alle profielfoto’s standaard onzichtbaar gemaakt. Je houdt als lid zelf de volledige controle over je gegevens en bepaalt dus bijvoorbeeld zelf welke leden jouw foto’s wel en niet kunnen zien.

Bezoek Secret Flirt (SF Dating)
Ondeugend Daten

5. Ondeugend Daten

Wanneer je de homepage van Ondeugend Daten bezoekt is direct duidelijk waarvoor je op deze spannende datingsite terechtkunt.

Een half ontklede man en vrouw liggen in een innige verstrengeling en staan op het punt een geweldig spannend avontuurtje met elkaar te beleven.

Dat is dan ook de insteek van deze datingsite: ondeugende mensen met elkaar in contact brengen, of je als man of vrouw al een relatie hebt maakt daarbij niet uit. Ook wanneer je dus naast je bestaande relatie op zoek bent naar een opwindende affaire ben je van harte welkom op deze zeer spannende erotische datingsite.

Het ontwerp van Ondeugend Daten doet op het eerste oog wat eenvoudig en zelfs een beetje ouderwets aan.

De duidelijke en eenvoudige opzet van de datingsite went snel, en helpt goed om snel aan de slag te gaan met het daten. Je merkt dan al snel dat er weliswaar niet enorm veel leden zijn, maar dat die wel heel actief flirten en daten.

Omdat Ondeugend Daten niet specifiek is bedoeld voor mannen en vrouwen die willen vreemdgaan is het belangrijk om je eigen privacy en discretie goed in de gaten te blijven houden. Zo doe je er bijvoorbeeld goed aan alleen foto’s te uploaden waarop je niet herkenbaar bent. Nog veiliger is het om in het geheel geen profielfoto te hanteren, maar daar krijg je wel merkbaar minder reacties door. Zet natuurlijk ook geen privé-informatie op je openbare profiel van de site, want je weet maar nooit wie dat onder ogen zal krijgen!

Bezoek Ondeugend Daten
C-date

6. C-date

Anoniem daten? De website c-date richt zich op casual daten zonder verplichtingen. Discreet zoeken naar een potentiële partner of voor een vlotte date. Elk profiel wordt handmatig gecontroleerd en de chat functies van deze datingsite zijn erg leuk! Verhouding man/vrouw is 48/52 en volgens de eigen website meer dan 70% slagingskans.

Bezoek C-date

blank

Waarom gaan mensen vreemd?

Welk percentage van alle volwassenen mannen en vrouwen precies vreemdgaat is lastig vast te stellen. Overspel is namelijk iets wat de meeste mensen graag geheim houden en zelfs bij wetenschappelijk zeer verantwoorde onderzoeken zijn de resultaten zelden volledig betrouwbaar.

Schattingen op basis van die onderzoeksresultaten lopen daardoor sterk uiteen. Uit het ene onderzoek zou blijken dat nog geen 10% van de mannen en vrouwen wel eens vreemd zou gaan, in andere onderzoeken zou dat percentage juist weer meer richting 50% gaan. Daarover heerst dus best wel veel onduidelijkheid.

Waar de meeste wetenschappers, seksuologen en relatiedeskundigen het echter wel vaak over eens zijn de mogelijke redenen om vreemd te gaan. In menig onderzoek komen namelijk de volgende drie facetten naar voren als redenen om overspel te plegen:

1. Minder intimiteit en affectie

Mensen die geen (of veel minder) aandacht van hun vaste partner krijgen missen die intimiteit en verlangen naar affectie. Ook wanneer je in een slechte relatie zit is het heel natuurlijk om te gaan smachten naar iemand anders, of simpelweg een romance of affaire te gaan wensen.

Deze behoefte aan genegenheid en aandacht werkt twee kanten op. De meeste mannen en vrouwen willen het namelijk niet alleen krijgen maar ook geven aan iemand die bijzonder voor hen is.

Wanneer beiden niet mogelijk is bij je vaste partner ligt het voor de hand dat je je pijlen op iemand anders zult richten. Dit hoeft dan in veel gevallen ook niet direct met seks te maken te hebben, al kan het daar natuurlijk wel in uitmonden.

2. Meer zin in seks dan je partner

Een groot verschil in libido kan enorm aan je gaan vreten, want wanneer je veel behoefte hebt aan seksueel genot of niet de soort seks hebt met je partner waar je het meest intens naar verlangt is dat vaak moeilijk te verkroppen.

Hoe vaak je seks wilt hebben is heel persoonlijk en daarin is al snel een verschil tussen twee partners, vooral naarmate de relatie langer duurt wordt dit dan steeds pijnlijker duidelijk. De optie vreemdgaan kan dan de kop opsteken, veelal eerder en vaker dan je wellicht zelf lief is.

Seks buiten de deur zoeken is dan wel een optie die mettertijd steeds aanlokkelijker zal gaan lijken.

3. Onweerstaanbare zin in seks met andere mensen

Tot slot kun je natuurlijk ook gewoon nog een onweerstaanbare drang voelen om met andere mensen dan je eigen partner het bed te delen.

Bijvoorbeeld omdat je behoefte hebt aan afwisseling, niet optimaal van je seksleven geniet als je maar 1 vaste partner hebt of omdat je gewoon zo vaak en zo uitgebreid mogelijk seks wilt hebben.

Ook in die situaties is het erg lastig om je behoeften langere tijd te ontkennen en hoezeer je ook je best doet, na verloop van tijd steekt het vaak toch weer de kop op.


blank

Tips om overspel geheim te houden

Helaas is het zo dat vreemdgaan nooit met 100% garantie discreet en geheim is te houden. Er is altijd een kans – hoe klein ook – dat je een foutje maakt, dat je partner per ongeluk iets onder ogen krijgt of dat je samen met je nieuwe minnaar of minnares wordt gespot door een bekende.

Er zijn echter heel wat dingen die je kunt doen om de kans om betrapt te worden zoveel mogelijk te verkleinen. Door de volgende 5 tips vanaf het begin in het oog te houden begin je zo discreet en veilig mogelijk aan je spannende avontuurtje.

1. Ga niet vreemd met iemand die je kent

Hoezeer je jezelf ook aangetrokken voelt tot de beste vriend of vriendin van je partner, met hem of haar het bed in duiken is vragen om problemen.

De kans dat het geheim blijft is echt minimaal, want zelfs wanneer je het bij slechts eenmalige seks weet te houden heb je niet alleen te maken met je eigen schuldgevoel, maar ook met dat van de ander. Je zult altijd moeten vrezen dat je partner het op een gegeven moment toch nog te horen krijgt.

2. Pleeg geen overspel in je eigen regio

Net zoals je beter niet een kunt kiezen voor iemand uit je sociale kring om mee vreemd te gaan, kun je de man of vrouw waar je wel overspel mee gaat hebben ook geografisch gezien beter wat verder weg zoeken. Kies je iemand uit je eigen woonplaats of zelfs je eigen wijk, dan komt er ongetwijfeld een moment dat je ineens tegenover elkaar staat. Wanneer je tijdens het boodschappen doen met je partner ineens oog in oog staat met je geheime sekspartner is het lastig om niets te laten merken.

3. Geniet met volle teugen van het vreemdgaan

Wanneer je overspel pleegt dan weet je zelf ook wel dat dit niet is hoe het hoort, dat kwaad is dus al geschied. Daar komt ook nog bij dat je altijd – hoe voorzichtig je ook bent – betrapt kunt worden.

Van iets wat zoveel risico met zich meebrengt kun je daarom maar het beste volledig genieten, want als je dat niet doet is alle gedoe eigenlijk voor niets. Dat is ook de reden waarom je altijd alleen maar vreemd moet gaan met iemand waar je 100% naar verlangt en waarvan je vrijwel zeker weet dat de heimelijke date een geweldige ervaring zal zijn.

4. Gedraag je zoals je partner van je gewend is

Wanneer je een nieuwe liefde hebt gevonden, van een spannende romance of affaire geniet of er gewoon lekker op los aan het flirten bent is het lastig om jezelf een beetje in toom te houden. Je bent blij en voelt je vrolijk, maar dat teveel uiten is een bekende valkuil voor mensen die nog weinig ervaring hebben met overspel.

Veranderingen in je gedrag, humeur of gewoontes zijn voor veel partners alarmsignalen dat je wellicht stiekem een nieuw liefje erop na zou kunnen houden. Het is daarom de kunst om je leven te blijven leiden zoals je het daarvoor deed en niet al te grote veranderingen te laten zien.

Sommige mannen en vrouwen voelen zichzelf bijvoorbeeld schuldig en besteden daarom meer aandacht aan hun partner dan anders. Dat kan voor de ander ook een teken zijn dat je wellicht iets doet wat het daglicht niet kan verdragen.

Tip 5: Blijf altijd ontkennen

Wanneer je aan een heimelijk avontuurtje begint doe je dat zo voorzichtig mogelijk. Maar er is altijd een kans dat het uitkomt.

Als je betrapt wordt terwijl je seks met je minnaar of minnares hebt is daar weinig meer tegen te doen, maar wanneer je partner alleen maar vermoedt dat je vreemd zou kunnen gaan is de situatie wellicht nog te redden. De belangrijkste tip is om alles stelselmatig te blijven ontkennen.

Stop ook met al je overspelige activiteiten. Als het nodig is om bewijs te vernietigen (al is het maar even checken dat je browserhistorie leeg is) doe je dat zo onopvallend maar ook zo snel mogelijk.

Extra tip: hou je smartphone volledig vrij van berichten van je lover zodat je die desgevraagd direct aan je partner kunt geven om te laten checken. Dat hij of zij niets zal vinden ondersteunt je verhaal dat er niets speelt en dat je direct openheid van zaken gaf spreekt in je voordeel!


Conclusie

Wat je zelf ook van overspel vindt, meer mannen en vrouwen vallen voor iemand anders dan hun eigen partner dan je denkt. Ook zelf kun je soms de behoefte voelen aan een flirt, een verboden romance of een zinnenprikkelende affaire.

Wanneer je dat overweegt doe je er goed aan om niet van een gewone datingsite gebruik te maken, maar eentje die speciaal voor stiekem flirten of overspel is bedoeld.

Onze persoonlijke keuze zou daarvoor een van de twee websites Victoria Milan of Second Love zijn, vooral vanwege het grote aantal leden, de betrouwbaarheid en het gegeven dat het met je discretie altijd goed zit.

Ben je een vrouw, dan kun je volledig gratis daten op Secret Flirt Dating en dat is voor jou wat ons betreft dan ook een uitstekende optie.foto auteur Dik de Graaf
Dit artikel is geschreven door Dik de Graaf

Fanatiek blogger voor Dik.nl en altijd op zoek naar diepgang. Bijt zich helemaal vast in een onderwerp om alles tot in de puntjes uit te zoeken. Gek op reizen, sporten en lezen.

Website
Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Liefde

Suggestie insturen

Opmerkingen, verbeteringen of suggesties op dit artikel? We horen graag van je zodat we de inhoud van dit artikel nog beter kunnen maken. Vul het onderstaande formulier in:


Tip van onze redactie

Lexa
Copyright Dik.nl 2023 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag