50 voorbeelden van lieve app berichtjes

50 voorbeelden van lieve app berichtjes

Laatst bijgewerkt: 29 april 2020

Bij elkaar zijn is het mooiste wat er is, maar als dat niet kan is een lief appje erg fijn. Je laat aan elkaar merken dat je elkaar waardeert en dat je de ander wilt zien. Benieuwd wat je dan allemaal kan sturen? In deze blog geven we 50 voorbeelden van lieve appjes die je naar iemand kan sturen, voor mannen en vrouwen.

Berichtjes voor iemand die je net hebt leren kennen en berichten voor iemand die je al wat langer kent. Van super verliefd tot wat luchtiger en van grappig tot het wensen van succes. Want juist die spontane berichtjes zonder aanleiding zeggen zoveel!  Sommige berichtjes kan je natuurlijk ook naar je beste vriend(in) sturen of naar iemand anders waar je om geeft.


1. Ik zou zo graag bij jou willen zijn in plaats van hier

Dit appje is heel duidelijk: ik mis je en wil bij je zijn. De woorden zijn alleen net een beetje mooier. ‘Hier’ kan je altijd vervangen door een grapje zoals ‘dat suffe kantoor’ , of ‘die kroeg waar jij niet bent’. Zowel mannen als vrouwen vinden het leuk om dit berichtje te krijgen! Vooral als jullie net verliefd zijn.


2. Ik heb zo’n leuk weekend met je gehad

Hint: laten we gauw nog een keer afspreken. Dit is een heel lief berichtje dat je naar een man of naar een vrouw kan sturen en waarmee je laat merken hoe fijn je het vindt om samen te zijn.


blank

3. Het enige dat mijn dag nu beter kan maken is een knuffel van jou.

Soms heb je een baaldag of mis je de ander gewoon. Met dit bericht wordt het meteen een knuffel festijn als jullie elkaar zien.
Je kan dit bericht natuurlijk zelf invullen zoals je wilt. In plaats van ‘een knuffel’ kan je er ook een zoen, een arm van jou om me heen, een kus of iets anders in schrijven.


4. Ik mis je. Tot vanavond?

Als je elkaar al een beetje kent kan dit berichtje altijd. Lief en duidelijk.

Lexa


5. Je bent mijn lievelingsmens!

Met dit berichtje kan je laten merken dat je iemand echt geweldig leuk vindt. Maar dan net een beetje anders en spontaner. Vooral voor vrouwen is dit een lief berichtjes om te sturen.


6. Ik heb vannacht lekker in je t-shirt geslapen.

Als vrouw is er niets fijner dan lekker in het t-shirt van je vriend slapen dat naar hem ruikt. En dat kan je hem best appen, dat vindt hij alleen maar leuk! Als je dan ook nog zegt dat je zijn armen graag om je heen wilt is het berichtje helemaal erg lief.


blank

7. Ik heb een heerlijke verrassing voor je!

Heeft de verrassing iets met jou te maken, of heb je gewoon heel erg lekker gekookt? Dat mag de ander uitvinden als hij dit berichtje krijgt. Lief is het in elk geval en je maakt de dag van de ander helemaal goed door aan te kondigen dat je een verrassing hebt.


8. Eén van mijn lievelingsdingen is wakker worden naast jou, maar op de tweede plek staat pizza dus drie keer raden wat ik elke avond eet?

Voor de pizzaliefhebber die willen laten merken dat ze hun vriend(in) missen is dit een er geslaagd en lief berichtje: je mist de ander! En je maakt hem of haar waarschijnlijk meteen aan het lachen.


9. Ik heb vandaag je trui aan en nu denk ik de hele dag aan je.

Mannen vinden het heerlijk als hun vriendin in een kledingstuk van hen rondlopen. Dus als je het doet, kan je dat net zo goed even appen.


10. Kon ik je maar wakker kussen.

Altijd romantisch, en heel erg lief! Tijd om vaker bij elkaar te slapen of om samen te gaan wonen.


11. Ik vond het écht leuk met jou gisteren

Als je sinds kort aan het daten bent met iemand en het gaat erg goed, dan mag je zeker laten merken hoe graag je de ander wilt zien. Soms zeggen we het zelfs veel te weinig tegen elkaar.
Laat het merken met een lief berichtje en je kan samen heel erg uitkijken naar weer een volgende date. Als je je allebei fijn voelt samen, is het belangrijk om dat uit te spreken (in het echt, en op het moment dat je elkaar niet kan zien, in appjes).


12. Je bent nog maar net weg, maar ik mis je nu al.

Als je je zo voelt, waarom zou je het dan niet gewoon zeggen? Dit is een perfect, lief berichtje voor iedereen die verliefd is en net een relatie heeft.


blank

13. Ik wilde vanavond lekker een terrasje pakken. Met jou?

Een spontaan appje voor als je nog niet zo lang aan het daten bent, maar je de ander erg ziet zitten en hij of zij jou ook! Dit appje komt nog eens erg zelfverzekerd over, zodat hij of zij jou niet kan weerstaan. Jullie zitten die avond zeker op je favoriete terras.


14. Is het al 8 uur?

Een duidelijk berichtje natuurlijk: je kan niet wachten om de ander weer te zien. Je kan natuurlijk elk tijdstip invullen in deze app.


15. Ik denk aan je!

Heeft geen toelichting nodig en is fijn om te sturen en te krijgen.


16. Heb ik vandaag al gezegd hoe geweldig je bent?

Voor mannen én vrouwen is dit een heel lief berichtje om te sturen en te krijgen. Als je de ander geweldig vindt, kan je dat niet vaak genoeg zeggen in het echt en over de app.


17. Vanavond kook ik iets speciaals voor jou.

Dit is een heel lief appje en een leuk idee voor als je de ander helemaal wilt inpakken, als je smoorverliefd bent, of als je weet dat de ander een zware dag heeft gehad. Dat jij heel lief zijn of haar favoriete maaltijd kookt en een appje stuurt maakt de dag van je geliefde een heel stuk beter!

Lexa


18. Mooierd/knapperd!

Lekker eenvoudig, spontaan en doeltreffend. De ander zal zeker een lach op zijn of haar gezicht krijgen na dit berichtje. Altijd goed.


19. Ik hoop dat je een fijne dag hebt vandaag

De ander een fijne dag wensen is erg eenvoudig, maar toch laat je hem of haar weten dat je aan diegene denkt. Je geeft erom dat hij of zij een fijne dag heeft en staat erbij stil. Dat is altijd lief om te lezen.


20. Het is erg leuk hier, behalve dat jij er niet bij bent.

Dit appje is altijd leuk om te sturen. Dat je niet voortdurend alles samen doet, wil niet zeggen dat je elkaar niet mist als de één op een feestje is en de ander op een concert. Of thuis op de bank met de kat.


blank

21. Wakker worden naast jou is fijner

Dit berichtje spreekt voor zich en is lief om te sturen. Tijd om gauw weer samen in bed te liggen.


22. Goedemorgen lieverd/knapperd/mooierd, heb je lekker geslapen?

De ander een goede morgen wensen als je niet samen wakker kan worden is één van de liefste appjes om te sturen. Je maakt het begin van zijn of haar dag zo helemaal goed!


23. Droom fijn

Altijd lief om te zeggen en net even wat anders dan ‘welterusten’ of ‘slaap lekker’. Droom fijn is altijd een goed berichtje om te sturen en om te krijgen.


24. Ik kan niet slapen zonder jou

Als je je zo voelt, waarom zou je het dan niet aan de ander laten weten? Een erg lief berichtje en misschien hebben jullie nog een heel app gesprek voor jullie gaan slapen. Perfect als je niet samen kan slapen en elkaar ontzettend mist.


25. Ik wil je graag weer zien.

Dit berichtje spreekt voor zich. Je kan het altijd sturen: als je elkaar al wat langer kent, maar ook als je elkaar nog maar net kent. Lief, duidelijk en zonder poespas.

Lexa


26. Ik kan niet stoppen met denken aan jou

Zo voelt iedereen zich die ontzettend van een ander houdt. En als het wederzijds is, is er niets mooier voor de ander dan om dit te lezen. Heel romantisch en erg lief!


27. Jij bent zo mooi/knap

Als je dit denkt over de ander, waarom zou je het dan niet appen? Iedereen krijgt graag dit heerlijk intense complimentje. Degene die deze app stuurt en degene die hem krijgt, droomt lekker weg.


blank

28. Ik kan niet wachten tot ik je weer kan zoenen!

Als je gek op elkaar bent, zijn er niet meer woorden nodig dan deze. Dit berichtje zegt een heleboel en je kan ‘zoenen’ natuurlijk ook vervangen door knuffelen/zien/vasthouden/ je stem horen.


29. Ik miste je vreselijk toen ik wakker werd en jij niet naast me lag.

Die momenten dat je wilde dat jullie samen wakker werden, maar het gewoon niet kon. Een berichtje als deze vrolijkt altijd weer op.


30. Ik word elke dag verliefder op je

Voor de superverliefden: als je je zo voelt, gewoon appen!


31. Ik wilde even zeggen dat ik aan je denk, dat ik van je hou en dat je me altijd kan bellen of appen, op welk moment dan ook.

Soms heeft de ander het even moeilijk. Hoewel je waarschijnlijk van elkaar weet hoe gek je op elkaar bent en dat jullie voor elkaar klaarstaan, is het soms extra belangrijk om je geliefde te laten weten dat je er bent voor hem of haar. Als hij of zij zo’n bericht leest, voelt diegene zich door zoiets liefs waarschijnlijk al wat beter.

blank


32. Ik wil je echt nooit meer kwijt.

Geweldig om te appen en geweldig om te lezen, voor zowel mannen als vrouwen. Heerlijk romantisch en heel erg lief. Het is ook een lieve app voor vriend(in) en die onafscheidelijk zijn en die elkaar willen laten merken dat ze altijd voor elkaar klaar staan.


33. Alles aan jou is leuk!

Als je echt verliefd bent, vind je alles aan de ander leuk. Zeg het gewoon en verras de ander met een lief appje waarin je het zonder omhaal zegt. De dag van je geliefde kan waarschijnlijk niet meer stuk als hij of zij dit leest.


34. Ik wil je stem graag horen.

Een fijne hint om even te bellen en om te ander te laten merken dat je hem of haar mist. Ook voor beste vriend(in)en kan dit een erg lieve app zijn om naar elkaar te sturen.


35. Zullen we samen naar dat restaurantje gaan waar we het laatst over hadden?

Voor alle goede vrienden en lovers: wie wordt er niet heel blij van deze lieve app? Tijd om samen te genieten en lekker te eten.


36. Alles wat ik wil, is lekker tegen jou aan kruipen.

Wat jou betreft is het hoog tijd om samen in bed te liggen of om samen onder een dekentje op de bank een serie te kijken. En het is altijd lief om dat naar de ander te appen! Jullie kunnen zo allebei uit kijken naar een heerlijke middag of avond samen.


37. Er is niemand die me beter op kan vrolijken dan jij!

Als iemand veel voor je betekent (je geliefde, een familielid of een vriendin), dan is dit heel lief om tegen diegene te zeggen. Het vrolijkt de ander op als hij of zij weet dat diegene iets voor je betekent en wat voor je heeft kunnen doen. Daarbij laat je in deze lieve app weten dat je uitkijkt naar het gezelschap van de ander.


38. Gisteren was een hele leuke avond. Snel weer?

Dit is altijd een lieve app! Verliefde mensen kunnen hem naar elkaar sturen, maar goede vriend(in) en ook! Of je elkaar nu nog niet zolang kent of al een tijdje, dit is altijd leuk om te appen en om te lezen.


39. Ik lig wakker omdat ik denk aan jou.

Voel je je zo omdat je verliefd bent en hem of haar mist, dan is het lief om dat te zeggen in een appje. Waarschijnlijk krijg je een heel lief bericht terug en slaap je alweer wat beter.


40. Je zag er zo mooi uit vanavond/gisteren/vanmiddag.

Dit is een hele lieve app die vooral vrouwen leuk vinden om te krijgen. Maar vergeet niet dat mannen ook van complimentjes houden! Mooi kan je ook veranderen in sexy, gespierd, stoer, knap of leuk. Wie vindt dit nu niet leuk om te horen?


41. Ik heb zin om lekker in je sterke armen te liggen vanavond.

Elke man vindt dit leuk om te horen. Dit is een lief berichtje om te laten merken dat je hem mist en het is goed voor zijn ego. Na dit bericht krijgt hij waarschijnlijk extra veel zin om je te knuffelen en je te beschermen.


42. Ik kon me niet concentreren op de film, omdat alles me aan jou deed denken.

Duidelijk, toch? Tijd om gauw samen een film te kijken, omdat je elkaar veel te veel mist. Een heel erg lief berichtje om te sturen en om te krijgen.

Lexa


43. Ik ben zo trots op je!

Dit berichtje kan je naar iedereen sturen waar je veel van houdt.  Of dat nu een goede vriend of vriendin is, je geliefde of een familielid. Deze lieve app kan mensen een ontzettende oppepper geven wanneer ze het nodig hebben. Bovenal is het een app waarin je goed laat merken hoe veel je om iemand geeft.


44. Ik wil nog even zeggen dat ik er altijd voor je ben, wat er ook gebeurt!

Dit is één van de liefste appjes die je kan sturen (en die je zo lang of kort of uitgebreid kan maken als je wilt), waarmee je laat merken dat jullie onafscheidelijk zijn en dat de ander heel erg veel betekent voor jou.


blank

45. Ik vind dat we het verdienen om samen iets leuks te gaan doen vanavond.

Tijd voor een film, een drankje of restaurant samen? Dan is dit altijd een lieve app om te sturen. Naar je geliefde, of naar je beste vriend(in)!


46. Vanavond een film/restaurant/ijsjes/wijn/bier date?

Voor zowel mensen die al langer daten of een relatie hebben of dit juist nog niet zo lang doen: dit is een lieve maar luchtige app die altijd leuk is om te lezen. Je laat de ander merken dat je zin hebt om hem of haar te zien en iets leuks te doen. Als je al jaren een relatie hebt is vragen om een date een lekker grapje met een knipoog. Aan goede vriend(in) en kan je hem ook sturen. Lief én spontaan!


47. Ik zie iedereen omkijken als jij voorbij loopt. Maar jij hoort lekker bij mij 🙂

Iedereen vindt dit leuk om te horen. Altijd. Mannen en vrouwen! Romantisch, lief en lekker recht voor zijn raap.


48. Zullen we vanavond uitgaan en elkaar opnieuw versieren?

Als dit geen goed begin is om samen een feestje te bouwen… Dit is een lief bericht voor de feestbeesten onder ons, maar het is ook een spontane actie voor de geliefden die nooit zoveel uitgingen. Doe samen eens een dansje terwijl je ondertussen lekker met elkaar flirt.


49. Ik wilde nog even tegen je zeggen hoe leuk ik je vind.

Als je verliefd bent kan je het niet vaak genoeg zeggen: je bent stapelgek op te ander. Dit berichtje kan je zo lang, kort, leuk, gek of lief maken als je wilt en de ander zal het graag lezen!


50. Ik kan niet wachten om straks naast jou door de stad te lopen.

Je bent gek op de ander en hartstikke trots, dat zeg je met dit lieve bericht! Jullie kunnen niet wachten om samen weer op stap te gaan.


Inspiratie gekregen?

Niet iedereen houdt evenveel van appen of uit zich makkelijk. Als je verliefd bent is het wel heel fijn om nu en dan te doen. Gebruik deze berichtjes als inspiratie en pas ze lekker aan aan je eigen stijl. Appen is geen vervanging van elkaar in het echt zien, maar je kan elkaar op een afstand wel iets liefs zeggen, elkaar steunen of laten blijken dat je de ander gauw weer wil zien! En natuurlijk lekker flirten, grapjes maken en elkaar plagen.

Een aantal van deze berichten kan je natuurlijk ook sturen naar goede vrienden of familie.foto auteur Merel Kruit
Dit artikel is geschreven door Merel Kruit

Schrijft veel over natuur, gezondheid en huidverzorging en verdiept zich helemaal in een onderwerp. Woont in Rotterdam en werkt als freelance copywriter. Liefhebber van natuur en tegelijkertijd de stad. Schrijft in haar vrije tijd fictie en gaat graag naar concerten.

Website
Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Liefde & Dating

Suggestie insturen

Opmerkingen, verbeteringen of suggesties op dit artikel? We horen graag van je zodat we de inhoud van dit artikel nog beter kunnen maken. Vul het onderstaande formulier in:


  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Tip van onze redactie

Lexa
Copyright Dik.nl 2021 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag