Toyboy dating, de 5 meest geschikte datingsites

Toyboy dating, de 5 meest geschikte datingsites

Laatst bijgewerkt: 23 april 2020

Ben je als jonge man op zoek naar een rijpe dame, of juist als oudere vrouw op zoek naar een jongere man om mee te daten? Dan is toyboy dating wellicht ook wat voor jou. Bij deze spannende vorm van dating worden cougars (rijpe, succesvolle vrouwen) gekoppeld aan veel jongere mannen. In dit artikel vertellen we je graag wat meer over dit relatief nieuwe fenomeen en welke datingsites het meest geschikt zijn voor je eigen spannende avontuurtje. 

Er zijn een aantal datingsites waar je als toyboy terecht kunt, of waar je een toyboy kunt vinden. Sommige daarvan zijn volledig gericht op de Nederlandse datingmarkt, andere websites zijn meer internationaal georiënteerd. We geven je hier in het kort een overzicht van de 3 beste websites voor toyboys en waar je het meeste kans maakt de cougar van je dromen te vinden.


CougarsOnline.nl

1. CougarsOnline.nl

De favoriete website voor het vinden van een toyboy of een cougar is CougarsOnline.nl.

Je kunt je gratis inschrijven en matchen met duizenden leden afhankelijk van je persoonlijke wensen.

De site is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Bezoek CougarsOnline.nl
MilfMatch

2. MilfMatch

Als jonge man op zoek naar een vrouw met ervaring, bijvoorbeeld een leuke Milf? Of juist als moeder op zoek naar een toyboy om te kijken of je nog in de markt ligt? De discrete website MilfMatch is een absolute aanrader voor beide doelgroepen. Elk profiel is handmatig gecontroleerd en het inschrijven is volledig gratis.

Bezoek MilfMatch
RichMeetBeautiful

3. RichMeetBeautiful

Rich Meet Beautiful is zoals ze zelf noemen s werelds nummer 1 in miljonair dating, oftewel voor het zoeken van rijke vrouwen en mannen. Of je zelf ook over veel financiële middelen beschikt maakt weinig uit. De site oogt aantrekkelijk en is heel handig in het gebruik. Al binnen enkele minuten na je eerste registratie kun je als jongeman op zoek naar oudere dames en andersom. Je kunt er dus ook terecht als je als toyboy graag geld of mooie spullen van je rijpe minnares zou willen krijgen.

Bezoek RichMeetBeautiful
SuikerArrangement

4. SuikerArrangement

Op Suikerarrangement.nl kan iedereen terecht die interesse heeft in Sugar Dating. De website is zowel bedoeld voor vrouwen die een suikeroompje of suikerneefje zoeken, als voor jonge mannen die graag een oudere vrouw willen leren kennen. Bij suikerarrangement.nl ligt de nadruk op sugardaddy’s en sugarmommy’s, oftewel suikeroompjes en suikertantes. Daarbij heeft de jonge man of vrouw financieel voordeel bij de relatie in de vorm van geld of spullen. Maar je kunt de website natuurlijk ook prima gebruiken om een cougar te zoeken. Je kunt er volledig discreet daten, dus niemand hoeft te weten dat je op zoek bent naar een oudere vrouw.

Bezoek SuikerArrangement
Parship

5. Parship

Tot slot noemen we hier ook nog de reguliere datingsite Parship.nl. Deze site is niet specifiek bedoeld voor relaties met een groot leeftijdsverschil, maar wel voor hoogopgeleide mannen en vrouwen. In de praktijk betekent dit dat je er ook veel rijpe en succesvolle dames zult tegenkomen. Sommige van hen geven al direct aan dat ze op zoek zijn naar een jongere man en die kun je dus meteen benaderen. Maar natuurlijk kun je ook oudere vrouwen aanschrijven die niet direct naar een jonge vent op zoek lijken te zijn. Vaak vinden die het namelijk wel een groot compliment als een jonge en aantrekkelijke man interesse in ze heeft. Wanneer je het goed aanpakt kun je dus zomaar een date met een rijpe vrouw vinden en wellicht zelfs haar toyboy worden.

Bezoek Parship

Wat is een toyboy?

Een toyboy is een jonge man die zich graag laat verleiden door een oudere en succesvolle vrouw die financieel onafhankelijk is. Doorgaans is deze rijpe dame alleenstaand, maar ook getrouwde vrouwen zoeken soms een jonger iemand om mee te daten.

Deze man in kwestie is niet alleen jong, maar vaak ook atletisch gebouwd en gezegend met een gezond en aantrekkelijk uiterlijk. Zo valt er dus veel te ‘spelen’ voor de vrouw die hem het hof heeft gemaakt.

Lust in plaats van liefde

Het gaat tussen de toyboy en de oudere dame soms om een liefdesrelatie, maar veel vaker draait het puur om de lust. De rijpe vrouw, in deze context ook wel een cougar genoemd, kiest dan bewust voor een jongere man vanwege zijn jonge of sportieve lichaam. Of bijvoorbeeld omdat hij nog wat onervaren is, zodat ze de leidende rol kan nemen tussen de lakens.


Waarom je zou moeten daten met een cougar

Denk je er als jonge man over om te gaan daten met een cougar? Steeds meer mannen tussen 18 en 30 jaar maken die keuze. Bijvoorbeeld omdat ze altijd al interesse hebben gehad in oudere vrouwen. Maar ook omdat ze graag veel ervaring op willen doen, of omdat meiden van hun eigen leeftijd te onvolwassen voor ze zijn.

3 voordelen van cougar dating

Wat je eigen beweegredenen ook zijn, daten met een cougar heeft enkele duidelijke voordelen die we hier graag voor je op een rijtje zetten:

  1. De meeste oudere vrouwen weten inmiddels al precies wat ze fijn vinden tussen de lakens en zijn ook zeker niet terughoudend om dat zelf te komen halen. Dat is dus een groot voordeel als je een voorliefde hebt voor assertieve vrouwen.
  2. Niet iedereen vindt een goed gesprek even belangrijk, maar als dat wel voor jou geldt zit je met een oudere, succesvolle vrouw in de regel niet zo snel om gespreksstof verlegen.
  3. Wanneer je geen trek hebt in een serieuze relatie is afspreken met een cougar ideaal. Bovendien wordt er ook niet van je verwacht dat je haar financieel zult gaan onderhouden omdat ze haar schaapjes allang op het droge heeft.

Hoe blijf je als toyboy interessant?

Als jonge en wellicht ook nog onervaren man kan het een hele ervaring zijn om door een cougar verleid te worden. Het gevaar bestaat dat je in die situatie meegesleept wordt en minder aantrekkelijk wordt voor de rijpe vrouw om herhaaldelijk mee te daten. Om dat te voorkomen is het een goed idee om er al van tevoren rekening mee te houden.

5 tips voor de toyboy

We hebben hier daarom alvast 5 tips verzameld waarmee jij als jongeman kunt zorgen dat je een aantrekkelijke partij blijft voor de cougar waarmee je aan het daten bent:

  1. Als de relatie puur op lust gebaseerd is kun je beter nooit het woord liefde noemen. De meeste cougars zoeken alleen een toyboy voor tussen de lakens en verliefdheid is voor hen dus uit den boze.
  2. Je moet er doorlopend rekening mee houden dat de vrouw in kwestie je met name vanwege je goede uiterlijk heeft uitgekozen. Blijf jezelf dus altijd goed verzorgen en zorg dat ze je alleen van je beste kant ziet.
  3. Een rijpe vrouw wil dat ze vrolijk wordt van haar toyboy. Ze wil dus liever niet geconfronteerd worden met jouw al te serieuze kanten. Bewaar je problemen dus liever voor je vrienden of de barman in de kroeg.
  4. Probeer – ook tussen de lakens – alleen de leiding te nemen wanneer ze je daar expliciet om vraagt. De meeste cougars vinden het namelijk prettig om zelf de touwtjes in handen te houden (uitzonderingen daargelaten natuurlijk).
  5. Ga niet stiekem hopen op een mooie toekomst samen, maar geniet van het moment. Vooral wanneer de seks tussen jullie vanaf het begin al het belangrijkste is zal de kans klein zijn dat het ooit meer wordt dan dat.

foto auteur Dik de Graaf
Dit artikel is geschreven door Dik de Graaf

Fanatiek blogger voor Dik.nl en altijd op zoek naar diepgang. Bijt zich helemaal vast in een onderwerp om alles tot in de puntjes uit te zoeken. Gek op reizen, sporten en lezen.

Website
Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Liefde & Dating

Suggestie insturen

Opmerkingen, verbeteringen of suggesties op dit artikel? We horen graag van je zodat we de inhoud van dit artikel nog beter kunnen maken. Vul het onderstaande formulier in:


Copyright Dik.nl 2020 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag