Dik.nl bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie als u een aankoop doet via deze links.

Hoe leer ik Aziatische vrouwen kennen?

Hoe leer ik Aziatische vrouwen kennen?

Laatst bijgewerkt: 5 oktober 2022

Ben je een man en voel je je aangetrokken tot Aziatische vrouwen? Dan ben je absoluut niet de enige, want veel westerse mannen zijn gefascineerd door vrouwen uit Azië. Dat hoeft nog niet eens altijd om het uiterlijk te gaan, al kan dat wel een groot deel van de aantrekkingskracht zijn natuurlijk.

Aziatische vrouwen staan er ook om bekend om dat ze altijd goed voor zichzelf zorgen en dat ook hun man vaak weinig tekort komt. Dat kunnen dus ook prima redenen zijn om specifiek met Aziatische vrouwen in contact te willen komen. In dit artikel laten we zien hoe je Aziatische vrouwen kunt leren kennen, zowel in Nederland als in Azië.


Aziatische singles ontmoeten op datingsites

Natuurlijk is een van de beste manieren om met Aziatische vrouwen in contact te komen om lid te worden op een datingsite met veel Aziatische singles. Dat kan bijvoorbeeld een internationale datingsite zijn zoals Asian Cupid, waar tal van Aziatische singles op zoek zijn naar een partner uit een ander land. Maar ook op Nederlandse datingsites zoals Pepper en Lexa kun je Aziatische vrouwen leren kennen die hier tijdelijk of permanent wonen. Hier het volledige overzicht:


AsianCupid

1. AsianCupid

Op de datingsite Asian Cupid vind je heel veel Aziatische vrouwen die op zoek zijn naar een westerse man om een serieuze relatie mee op te bouwen. In totaal zijn er op dit moment meer dan 2,5 miljoen singles actief op Asian Cupid. Deze vrouwen zijn afkomstig uit veel verschillende landen in Azië, zoals China, Japan, Korea en Thailand. Vrijwel zonder uitzondering zoeken ze een huwelijkspartner in de VS of Europa. Ook Nederland is voor deze vrouwen een aantrekkelijke optie, wat meteen duidelijk wordt doordat je de site ook helemaal in het Nederlands kunt gebruiken en bekijken.

Veel knappe Aziatische singles

Wanneer je Asian Cupid bezoekt blijkt al snel dat het uiterlijk een grote rol speelt op Asian Cupid. De slogan van de datingsite is namelijk “Vind hier uw Aziatische schone”. En het moet gezegd worden dat de meeste singles die aan je voorgesteld worden ook zeer aantrekkelijk zijn. Dit doet vermoeden dat er een matchalgoritme wordt gebruikt waardoor populaire profielen eerder aan je worden voorgesteld. Wil je verder kijken dan alleen het uiterlijk, dan kun je ook gewoon gebruikmaken van de zoekmachine. Zo kun je iemand vinden die niet alleen heel aantrekkelijk is, maar ook veel met je gemeen heeft. Wat daarbij heel handig is: je kunt berichtjes vanuit diverse Aziatische talen direct naar het Nederlands laten vertalen (maar wel alleen als je een betaald abonnement afsluit).

Datingsite voor Aziatische landen

Asian Cupid richt zich op heel Azië, maar de site maakt deel uit van een internationaal netwerk datingsites. Enkele van die sites richten zich op heel specifieke Aziatische landen. Zo kun je bijvoorbeeld ook terecht op datingsites genaamd China Love Cupid, Indonesian Cupid, Japan Cupid, Korean Cupid, Thai Cupid en Vietnam Cupid. Maar in de praktijk blijken veel van de single Aziatische vrouwen die je op deze sites ontmoet ook gewoon vindbaar te zijn op Asian Cupid. Waarschijnlijk omdat ze hun kansen om hun ideale man te vinden proberen te vergroten door zich niet alleen in hun eigen land, maar ook op het overkoepelende Asian Cupid te presenteren.

Bezoek AsianCupid
Pepper

2. Pepper

Wanneer je graag in contact zou willen komen met Aziatische vrouwen die gewoon bij je in de buurt wonen, dan kun je natuurlijk ook gewoon lid worden op een Nederlandse datingsite. Het is dan vooral de kunst om een datingsite uit te zoeken waar veel Aziatische singles lid zijn. Pepper is een van de Nederlandse datingsites waar veel vrouwen met Aziatische roots (en Aziatische vrouwen die tijdelijk in Nederland wonen) zichzelf hebben ingeschreven.

Matchen op basis van foto’s en video’s
De unieke manier waarop Pepper de datingprofielen heeft vormgegeven draagt ongetwijfeld bij aan de populariteit. Bij Pepper stel je als lid namelijk een collage samen van foto’s en video’s waarmee je andere singles laat zien wie je bent en wat je leuk vindt. Die visuele manier van daten is natuurlijk heel handig als je de Nederlandse taal nog niet zo goed machtig bent. Maar foto’s en video’s maken is sowieso iets wat bij veel mensen uit Azië bijzonder aanspreekt, zo ook bij de jonge single vrouwen. (Niet voor niets komt de uitvinder van de selfiestick bijvoorbeeld uit Taiwan.)

Bezoek Pepper
Lexa

3. Lexa

Als derde datingsite noemen we hier ook nog Lexa. Deze populaire site heeft de meeste leden van alle Nederlandse datingsites en daardoor vind je hier ook behoorlijk wat Aziatische vrouwen. Uiteraard wonen die vrouwen voor het grootste deel gewoon in Nederland. Dat maakt het een stuk makkelijker om met elkaar te daten dan wanneer je een Aziatische vrouw zoekt in haar eigen land. Lexa is bovendien een heel prettige datingsite om lid van te zijn, met allerlei leuke en handige functies. Enkele van die positieve punten zijn een eigen datingapp en de altijd interessante Lexa Events waarmee je op een ontspannen manier met andere singles kunt speeddaten.

Bezoek Lexa

Andere manieren om Aziatische vrouwen te ontmoeten

Natuurlijk zijn datingsites niet de enige manier om met Aziatische vrouwen in contact te komen. Je kunt ook buiten het internet op zoek gaan. Enkele van de meest effectieve manieren daarvoor hebben we hier voor je op een rijtje gezet.


Het uitgaansleven (vooral in studentensteden)

Al met al wonen er aardig wat Aziatische vrouwen in Nederland. Dat maakt ook het uitgaansleven gewoon een prima manier om leuke meiden te leren kennen. Als je in een grotere (studenten)stad woont en je een goed woordje Engels spreekt wordt het allemaal nog een stukje makkelijker. Veel jonge Aziatische vrouwen komen namelijk tegenwoordig naar Nederland om hier een jaar of langer te studeren. Ver weg van hun vrienden en familie staan deze vrouwen vaak wel open voor een leuk contact, en wie weet zelfs wel een relatie. Je zult niet de eerste Nederlandse man zijn die een Aziatische uitwisselingsstudente ontmoet en uiteindelijk met haar trouwt zodat ze in Nederland kan blijven.


Bezoek Chinatown in een grote stad

Om Chinatown te bezoeken hoef je echt niet per se naar steden zoals New York of Chicago, want ook in enkele grotere Nederlandse steden is er een Chinatown. Chinatown is een buurt, straat of wijk waar veel mensen wonen uit China en andere Aziatische landen. Je vindt er daarom veel Aziatische winkels en restaurants. In de binnenstad van Amsterdam (rondom de Geldersekade en Zeedijk) bevindt zich de oudste Chinatown van Europa. In Den Haag is er sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw een Chinatown tussen Spui en Wagenstraat (rondom Nieuwe Kerk). De Rotterdamse Chinatown bestaat uit het deel van de stad rondom de Kruiskade.


Ga naar Aziatische evenementen

Ook al staan Aziatische mensen erom bekend dat ze enorm goed integreren in elk land waar ze heen gaan, toch houden velen van hen (terecht) ook vast aan hun eigen cultuur. Er worden dan ook door het hele land regelmatig Aziatische evenementen georganiseerd waar natuurlijk ook gewoon autochtone Nederlanders welkom zijn. Denk aan culinaire evenementen rondom de Aziatische keuken, filmfestivals met overwegend Aziatische films, K-Pop concerten en nog veel meer. Er is niet echt een bepaalde website waarop al deze evenementen worden samengebracht. Check dus liever af en toe in Google welke Aziatisch georiënteerde evenementen er binnenkort worden georganiseerd. Bestel tickets als dat nodig is, of ga er gewoon spontaan heen.


Ga op vakantie naar een Aziatisch land

Aziatische landen zijn in de regel geweldige vakantiebestemmingen dus boek maar gewoon een reis naar je favoriete Aziatische land. Dat is namelijk ook de ideale manier om met de lokale vrouwen in contact te komen. Singles ontmoeten die open staan voor een relatie met een Nederlandse man kan helaas nog steeds lastig zijn. Je kunt echter ook van de gelegenheid gebruik maken door contact op te nemen met een relatiebureau in de plaats waar je het langst zult gaan verblijven. Zij kunnen je helpen een leuke (single) Aziatische vrouw te leren kennen waarmee je een paar avondjes uit kunt gaan. Dat is ook handig als je de taal niet zo goed spreekt, want het bureau kan je ook helpen de intenties van de dame in kwestie duidelijk te krijgen.foto auteur Dik de Graaf
Dit artikel is geschreven door Dik de Graaf

Fanatiek blogger voor Dik.nl en altijd op zoek naar diepgang. Bijt zich helemaal vast in een onderwerp om alles tot in de puntjes uit te zoeken. Gek op reizen, sporten en lezen.

Website
Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie(ën): Liefde

Suggestie insturen

Opmerkingen, verbeteringen of suggesties op dit artikel? We horen graag van je zodat we de inhoud van dit artikel nog beter kunnen maken. Vul het onderstaande formulier in:


Tip van onze redactie

Lexa
Copyright Dik.nl 2024 | DIK.NL geeft antwoord op je vraag